125

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, а сега идва ред на вироса. После ще разтуриме ЕС.

124

истината

преди 2 години

Така наречената Европа, действа само по един начин - НАСИЛИЕ!!! ВСИЧКО НАЛАГАТ С НАСИЛИЕ! ПИСНА МИ! Санкции ли ще ми налагат???? А защо няма санкции за откраднатите милиарди? Или ...когато както им е изгодно??!!! Хиляди пъти съжалявам, че сме в този Евросъюз - нищо добро не видяхме от тях - САМО НАСИЛИЕ, ГРАБЕЖИ, ЛИЦЕМЕРИЕ И ВИСОКОМЕРИЕ! Май е време да ги напуснем...

123

Анонимен

преди 2 години

Ами да ни санкционират. При условие че го изкарах, аз с този бъркоч няма да се бода, за да стават управляващите богати. Не съм се объркал. Парите от ЕС влизат в определени фирми и някой хора все по дебели ще стават.

122

Анонимен

преди 2 години

Клоаката ЕС мирише като СССР.

121

Анонимен

преди 2 години

Завиждат ни, че сме със здрави гени, а те боледуват от инцест.

120

Закриваи

преди 2 години

Нашите европеиски партньори лев не са ми дали - тача , че го премествам за санкциите имТе вече ги наложиха - тока става двоино по скьп

119

Дедо

преди 2 години

Кацата нещо послъгва и плаши! Могат да ти наложат санкции , ако правителството води политика срещу ваксинацията ! При условие , че правителството е създало всичко необходимо , всеки един да може да се ваксинира .....кви санкции .

118

Калоян

преди 2 години

Нов кръстоносен поход ли готвят срещу нас? Трябва да стягаме Балдуиновата кула май за Урсола?

117

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ви! Няма 5, няма 6, от 1 февруари задължителна ваксинация за всеки над 5 годишна възраст! Няма какво да се направи!

116

69

преди 2 години

Сега новите Ю-питери ще разправят след 2-3 месеца как те били уж за доброволна ваксинация но видиш ли ог ЕС ни натискали и ще бъде обвързано с европейските и атлантическите ценостти:)) Позицията на тия *** доберат ли се до властта е винаги различна от тази на народа?

115

До +++

преди 2 години

Тая фирма с 80% ваксани я пиши бегала до 1-2 години. Според възрастта на персонала. Иначе благодарим за рекламата, но нямаше нужда. Има цели държави овапцани и над 80% и резултатът се вижда.

114

Да

преди 2 години

Или статията е измислена с цел да плаши хората да се ваксинират. От нашите продажни журналисти.

113

Анонимен

преди 2 години

Споко, Китай търси нови партньори. Ще ни купят барабар с откраднатите милиарди от ГЕРП.

112

тодор живков

преди 2 години

Тези които сега са против ваксините щяха да са първите на опашките за ваксиниране . На *** само му покажи тоягата и без да се стига до използването и нещата се оправят .

111

истината

преди 2 години

Долу насилствената ваксинация! Писна ми от насилието, което ЕС упражнява върху хората!

110

Анонимен

преди 2 години

Кога пари, спуснати уж от Европа, са стигали до обикновения данъкоплатец, та дори и във вид на подобряване на някоя услуга? Никога. Пълнят джобове. Хората въобще не ги интересуват подобни заплахи. От години се оправят кой както може. Оцеляването е ежедневие. А за да оцелееш се иска и да мислиш. Не се водим по акъла на политици, а мислим. Виждаме отдавна, че ваксините в случая не работят, защото не са ваксини. Надеждата за ефект при появата им през зимата рухна.Не ваксиниране, а съд за налагащите

109

Анонимен

преди 2 години

Аз едно не мога да разбера.В момента в цяла Европа ваксинирането не е задължително и щом е така кой и защо иска да ни налага санкции.И кои са тия европейски партньори? Световното правителство може би?

108

Анонимен

преди 2 години

Ковид-религията иска да бъде првсеместна в ЕС, иначе следва Голямата Инквизиция.

107

Това здравна новина

преди 2 години

ли е?

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "BGEXIT!" Ами, хайде, пръждосвайте се! Тъкмо да спрете да крадете пари от ЕС. Сигурен съм че няма да липсвате на никого, а Путин така ще ви се израдва! Само ви чака да направите тая работа!