29

Анонимен

преди 2 години

Боко е силен с простотията си. Целокупния БГ народ - със същото. Затова се разбират чудесно. Това че света им се смее е бял дерт - нека си се смее щом му е смешно, ние нали сме си най умните и красивите....ми дааа.....!

28

Анонимен

преди 2 години

Лошо е когато Борисов не е на власт, всички останали да имат усещането на Нинова! Защото или те не стават за управленци, или ги е страх от сравнението с него!

27

Анонимен

преди 2 години

Каката иска да каже нещо но няма смелост щот ще и дърпат ушите

26

бррр

преди 2 години

Абе Борисов накрая ще излезе цяло всесилно, свемогъщо, омнипотентно божество, дори върховен бог. Един ден, когато почине от старост, сигурно ще казват, че духът му пак им пречи и управлява вместо тях. Импотентни политици...

25

Ще ПРИПОМНЯ

преди 2 години

..с НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ, това което съм ви казвал и предупреждавал по-рано, но ГЛАВНО на рублофилите тук: написаното от Мартин Нимьолер: "Когато нацистите дойдоха за комунистите, си замълчах, нали не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите, си замълчах, не бях и социалдемократ.Когато прибраха Синдикалистите си замълчах, нали не бях синдикалист. Когато дойдоха за мен, нямаше вече никой, който да може да протестира. Корни, ДС дойде И за теб. Скоро ще дойде и за пишещите в тяхна полза

24

aa1830

преди 2 години

В момента управлява Радев, който ти вкара в политиката, драга ми Корнелио. Стига го дъвка тоя Борисов, виж си собствената партия!

23

КОМУНИСТИ

преди 2 години

*** не смее да произнесе името на истинския виновник за нейния крах фърчилото рундю, а го заменя с Борисов и непрекъснато Борисов и управлявал 2/3 от партията, сега пък държавата после трето и четвърто... тя трябва да разбере, че радев и радевистите я на.та.ко.ваха до гърлото

22

Истината

преди 2 години

Да не се окаже накрая, че конфликтът Президент vs. Баце е само един кьорфишек за пред публиката и НАТОвски удар изотзад на партията кърмилница. Има налице доста интересни моменти в схемата.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези, "новите" вместо да се гласят отново само да чегъртат Борисов, да се обърнат към актуалните проблеми, че от чегъртането файда няма! Нинова смята, че Борисов е за нея печеливша карта! Маята и те така, пък и другите - същите!

20

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега , пак Борисов. На тая за всичко Борисов и виновен......

19

Анонимен

преди 2 години

Ей тоя Боко бе! Всички са се фиксирали нездраво в него. Едва ли не го обявиха за някакъв всесилен тъмен гений, който като паяк седи някъде и определя и назначенията на чистачките по министерствата. Винаги е много по-лесно да оправдаваш собствената си некадърност с някоготи си си направо светец идеален, но злоя Бокич ти подлива вода. Слабо Корн, слабо!

18

Анонимен

преди 2 години

Нинова не разбра, че враговете й са РАДЕВ, ЙОТОВА и ГЕРГОВ и хората в БСП! РАДЕВ Я ЗАКОПА, А ТЯ МУ ОТВЪРНА С ПОДКРЕПА. СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА МУ ОТМЪСТИШ НИНОВА, А НЕ ДА СЕ ЖАЛИШ И ДА ХВЪРЛЯШ ВИНАТА НЕ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА. ОТ ББ СЕ ОТЪРВА, НО ОТ РАДЕВ НЯМА ДА МОЖЕШ АКО НЕ СИ ОТТЕГЛИШ ПОДКРЕПАТА ЗА НЕГО ОЩЕ СЕГА. НАПРАВИ ГО ИМНАЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ЩЕ ТЕ ПРОКЛИНА . РАДЕВ ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ПЛАЦДАРМ НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ. ТОГАВА ЧАКАЙ ОТМЪЩЕНИЕ И ОТ КРЕМЪЛ.

17

Анонимен

преди 2 години

ГЛАДНА КОМУНИСТКА ВЛАСТ СЪНУВА...БСП БЪРЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА,ЗАЩОТО ЗНАЕ,ЧЕ СЛЕДВАЩ ПЪТ НЯМА ДА ИМА...СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ МОЖЕ И ДА НЕ ПРЕСКОЧИ 4 ПРОЦЕНТНАТА БАРИЕРА...

16

На ББ аверите

преди 2 години

Нинова питай ДАНС, Пашата,мутрите от Перник, ген Василев и Гешев...... тези всичко контролират!

15

Анонимен

преди 2 години

Абе ти по скоро трябва да имаш усещането как те харзулнаха а не да се правиш на интересна.

14

Пророк

преди 2 години

И аз имам подобни усещания и те са, че още не си изчезнала от политическата сцена.

13

Анонимен

преди 2 години

Гледай Бойко,сещай се за Бобчо Михайлов..

12

Анонимен

преди 2 години

Корни, сбогом! Няма да ни липсваш..

11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

А , НЕ УСЕЩАШ ЛИ ....КАК ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ У КОФАТА ЗА ОТПАДЪЦИ , КАТО СТАРА СКЪСАНА ПАЗАРСКА ТОРБА....???????!

10

Реалист

преди 2 години

Чети си устава на партията и си го изпълнявай.