49

Капиталист

преди 2 години

Тази е комунистическа внучка. Требе д ни дойдат от некъде капиталистически внуци ако исмаме да се опрвиме. Докато ни управляват внуци на комунисти винаги ще сме зле.

48

Край

преди 2 години

Професор Аргирова е вирусолога учил всички български лекари на тази наука. Не подценявайте казаното от нея с лека ръка. Ако има българин, на когото нещо да му е ясно в тази сфера е тя. И на тази възраст нито пари яя вълнуват нито СЗО може да и нарежда да си изкриви душата и да каже неща които не ги мисли.Не съм сигурен че е права обаче.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24Против грип няма имунитет, причината в това е, че се изменя постоянно вирусчето :) Аз съм боледувал 4 пъти от грип, веднъж без малко да хвърля топа, какъв имунитет те гони :)) Ако имаше ваксина против грип, щяха да е измислят досега, ама се променя всека година вирусчето :))

46

Спиридон

преди 2 години

Няма как да се ваксинирам с препарат, който не ми гарантира защита!

45

Котарак

преди 2 години

Нали колегите на тоя бабиер твърдяха, че имунитетът след боледуване е най добър. Ей, пусти милиарди, докато не ги приберат от човечеството няма да се спрат!

44

Анонимен

преди 2 години

Защото ще развалим далаверата с боденето през 6 месеца и Европата ще се разсърди и няма да снася кинти.

43

Анонимен

преди 2 години

И зеления сертификат им е мека мярка на тия празноглавци. Трява военни отряди да им слагат усмирителни ризи и да ги бодат принудително. Стига са умирали хора заради шепа лигльовци и лигли.

42

Анонимен

преди 2 години

"Често обаче е възможно човек да не е образувал достатъчно антитела от вида на неутрализиращите, а да има много повече от другите видове, които не защитават от повторно боледуване." - да бабо, вие учените знаете по-добре от Създателя как да изграждате имунитет, защото Той не си е свършил добре работата, добре че сте вие да Го поправяте, ама защо и инжектираните се разболяват и умират и цялата кампания с ваксините се оказа провал. Айде ходете да палите свещи у цръквата.

41

Православен

преди 2 години

Ужасяваща и демонична юдо-масонско-ционистко-комунистическо-фашистко-нацистко-илюминатско-сатанинска слугиня. Ще гниеш в затвора за този геноцид с лъжеваксини, еврейски зелени сертификати и всякакви други лудости! Продажна служителка на Новия Световен Ред!

40

истината

преди 2 години

АРГИРОВААААА, ИЗВЪРШВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЩЕ ПЛАЩАШ, НАЛИ ЗНАЕШ?!

39

Анонимен

преди 2 години

И да ревете, и да се пенявите, ваксинае си сложите, няма мърдане! МЪРДАНЕ НЯМА! ПРИМКАТА СЕ СТЯГА ОКОЛО АНТИВАКСЪРСКИТЕ КРЕХКИ ВРАТЛЕТА.

38

проф. Аргирова

преди 2 години

Защото когато сутрин изгрее Слънцето, това може да не е то, а Луната. Само с издаден сертификат може да твърдите, че е Слънцето.

37

Някой

преди 2 години

"Проф. Аргирова коментира още, че заповедта за въвеждането на зелени сертификати у нас е прекрасна" - бабе скочи от някой мост, без бънджи.

36

=

преди 2 години

Антиваксър = аб0риген

35

Ели

преди 2 години

Тази баба е учила медицина по учебници от 19 век.

34

истината

преди 2 години

ПЛАТЕНИ ПРОПАГАНДАТОРИ НА ВАКСИНИТЕ! АРГИРОВА, ГОВОРИШ АБСУРДНИ НЕЩА! СЪВЕСТ НЯМАШ ЛИ???

33

Darth shadow

преди 2 години

до анонимен 10ваксъри нещастни плачат и стенат чакайки линейка, но идва да ги прибира катафалка, гробари с гроба на ваксъра влачат..

32

ДДРОнег

преди 2 години

А тези, които са преболедували леко или безсимптомпно защо да се ваксинират ?!___А младежите - защо да се ваксинират ?!___А колко пари Ви платиха, за да лъжете хората ?!?!___Все въпроси без отговор !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ли ви е сега при Румен Радев, харесва ли ви неговата Промяна, която ви обеща и реализира?

30

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли вкараме нашата игла - не даваме сертификат. Ако ще и 100 пъти да се го преболедували.