60

Марамунгел

преди 2 години

ГЕРБ печелят убедително изборите. В това дори и ягодоберачите и дишуошърите не се съмняват вече. Гледайте, слушайте и се радвайте на успеха на ГЕРБ, защото в противен случай ще трябва да кълнете пРезидента и неговата кохорта от ДС "интелектуалци". В този случай, по-добре гладни, измързнали и безработни, нежели с ГЕРБ в управлението. Успех!

59

тя

преди 2 години

Пази си го ,ние го нещем !

58

До 61

преди 2 години

А хахаха ! Щети се, а ?

57

Я

преди 2 години

Като му чуя речите, думите,говора, отношението му към българския народ имам чувството, че сме извън земни.аз съм на земята ама той къде е . всички от тая партия са такива,в община Тервел,са на високо от народа,те живеят своят живот в небесата,но идва ден когато да са наистина на тая земя,но ще е късно.ще бъдат във земята.

56

Новото правителство

преди 2 години

Задачите поставени от началниците на новото правителство: [1] Приватизиране и концесиониране (продажба на държавни активи за жълти стотинки), . _ . [2] Сваляне на условията на България към членството на Македония в ЕС, . _ . [3] Въвеждане трети пол, хомоксексуални бракове и осиновяване на деца от хомосексуалисти, . - . [4] Бърза подготовка на България за предстоящия военен конфликт между Русия и НАТО в региона и в Черно море. И няма значение кой ще бъде, който и да изберете ще следва тези точки.

55

Тралала

преди 2 години

Тази Дамянова, която е в сферата на образованието, може и да е добра, но от години е заменена от разни патерици като Кастрева, Кунева, Денков и т.н. Най-добре си представете патериците, които стават повече и повече.

54

Анонимен

преди 2 години

Велика тактика! Губи време за реклама и постоянно присъствие при мисирките му. Ама много е простт!

53

Гроби Таласомо

преди 2 години

Трето и с една дума, кандидатурата на ГЕРБ за президент е известна лесбийска двойка;)))

52

Оле Затвори Очички

преди 2 години

До Капиталист --- Гледай децата ти как ще спят спокойно в края на декември, и след това, от изобилието, което очаква България и от цените за храните, отоплението и прочее. За да сте поне на топло сбирайте дръвца за огрев, че люта зима иде със страшна сила. Ръкопляйскате на Радев, на Бай Рашко с 19-те *** и ще ви стане топло и дажа много топло.

51

Ха-ха

преди 2 години

Да не го препазят...Впрочем,най-големият проблем на кандидата на ГЕРБ е,че е кандидат на ГЕРБ.Това клеймо моментално го праща в групата на мразените,дори да няма друга причина.А феновете на ГЕРБ и ДПС заедно далеч не доближават 50%(25+10%,колкото беше и резултатът на Цецка).

50

Анонимен

преди 2 години

Мен цената на олиото не ме бърка. Още преди Борисов да дойде на власт съм минал на зехтин! То олиото вече се доближи до цената на по-ниския клас зехтин. Няма накъде да расте повече спекулата. Пък и с долен ценови популизъм ГЕРБ няма как да си вдигнат рейтинга. Точно обратното ги чака.

49

Анонимен

преди 2 години

Който и да дойде и който и да си изберете България винаги ще лае срещу Русия и ще купува скъпа газ и нефт. Да не мислите, че Радев или Нинова ще тръгнат да сключват договори с Русия за доставка на енергия? България е в ЕС и НАТО за да лае срещу Русия, да си разполагат американците военните бази и да служи за военен полигон при евентуална война с Русия.

48

тиква

преди 2 години

Какъв кандидат бе ?Ти трябва да се молиш на някой или да му платиш милиони за да излезе да се унизи от името на герб със загуба срещу радев.Да видим кой индивид без достойнство ще ти се върже но на този етап единственно клошар в безизходица би се пробвал

47

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Истината е, че май отвъд океана му казаха не. А освен това му казаха, че ще се вадят кир лови ризи. И затова е пощурял.

46

Анонимен

преди 2 години

Тиквата много "уважава" жените особено когато са от Кърджали, а за него те всички са от там.

45

не бе

преди 2 години

грозен е и криехме мейду краката си да не би да проговорина правителствата ло6ото управление е пари не им стигнаха и убиха дребния бизнеси малки заплати и хората озверяха дали на концесия дьрйавата и всеки прави квото си иска но господ е казал че вси4ко си има мярка дори и греховете 4ове6ки

44

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ управляваха до изборите на 11.07. Те донесоха ужасна инфлация и смърт.

43

До 30

преди 2 години

Сега зимата ще видиш тоя пропаднал човек който 12 години близа дирници на запад и си въобразяваше че им го "вкарва с 200", с каква сметка за ток ще те уреди. 12 години безотговорност и спиране на Белене за да не е руски, включване в мрежата с Гърция които са единствените с по скъп ток от нас, вместо със северната мрежа с евтиния ток. Ама за държавник трябва акъл не дребни сметки на банкянски тарикат.

42

Анонимен

преди 2 години

Малко по-сериозно другарю Борисов и дами и господа от ГЕРБ.По цял свят кандидатите се представят поне 6 месеца или година по-рано за да има време да запознаят избирателите с приоритетите си и целите им ако ги изберат. На хората им трябва време да помислят за кого да дадат гласа си.

41

хъша

преди 2 години

Егото на този не подлежи на лечение.Безнадежден случай