50

Бъл

преди 2 години

Българи с турски етнос са българи! Но Карадаь е турчин лоялен на Турция, а не на интересите на България. Това е което се бори Карадаь. Всеки българин, който защитава интересите на България - демокрация, модернизация и прогрес не ме интересува произхода му!

49

xaxsasб

преди 2 години

До 38 - Е, имаше и доста доцри попадения. Доведе доста корпорации в България една от които е IBM. Дай конкретни примери за да не се говори от позиция на догатките. На всички ни е приятно да четем за случващото се зад кулисите. Имаше нещо свързано с апартаментите му над Младост, но не помня точно. Давайте примери, за да бъдат разговорите по-конструктивни. Туко, вижте изкочи някой компромат, който да му заслужи някой друг задвратник.

48

Анонимен

преди 2 години

Радев е разединител, а Плевнята - съединител!

47

пияница мистик

преди 2 години

Абсолютно е прав Плевнелиев, най-добрия ни Президент след '89-та. Само че допуска една грешка в анализа си. Фигуранта направи всичко това с платените метежи с парите на мафиота Череп и със суветите на близкото си обкръжение, които до един са съветски агенти и резиденти, както и комунисти от старата школа и бивши ДС кадри. Самият Фигурант няма толкова мозък за такива сложни схеми за разцепление на обществото. Той си е един пp0ст Зелен Чорап, *** с безлична интонация на поп на опело

46

Анонимен

преди 2 години

Много българи от турски произход вече не подкрепят доносници от ДПС. Като искат да си гласуват,както решат. Това е демокрация. Моят президент е Радев

45

US Immigrant

преди 2 години

Поддържам Плевнелиев за това мнение. Впрочем на всички средно умни в България им е ясно, че проблемът е товагишч Радев.

44

Анонимен

преди 2 години

Нека да стане президент. Радев е единственото положително политическо лице в България през последните години. Но да не обижда турското малцинство. Прародина и подобни глупости. Да не пада на нивото на Карадайъ.

43

Анонимен

преди 2 години

Замълчи като мъж поне веднъж ве Плювню, не можеш ли....хахахаха :))) Тоз се мисли за големата работа явно, ако остане без изява по медиите, нема да го преживее :)))

42

Анонимен

преди 2 години

Стига сте му давали на тоя трибуна. Говори само глупост след глупост и не мога да си представя как беше тоя президент. Не го давайте повече!

41

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Дани Кирилов за кандидат. Красив, представителен. И на умственото ниво на гербавите избиратели.

40

Анонимен

преди 2 години

Сладур с аромата на киселото зеле през юли. Шекер аромат. Ханъм бабаит. БатистглестсТапия. Но Р.Плевналиев заслужава политическото внимание на силните в Герб, което да му даде Победата, за да може да иде в Гърция на почивка и там си чукне чутурата за това как не помогна на умиращотосидете.

39

до 37

преди 2 години

Когато отидеш при турския президент когато си народен представител в република България преди да отидеш при българския и да кажеш че това е твоята родина е напълно неудачно. Никой нямаше да му пука за Карадаь ако не служеше на Доган и Пеевски и това няма нищо общо с това че е турчин..

38

Ха-ха

преди 2 години

Плевналиев е най-големият съединител!Направо амбр*еаж!

37

анонимен

преди 2 години

Плевнелиев беше много слаб президет,тип мека Мара.Но е прав в заключенията си сега.Не може един президент,в случая Радев,така откровено да застава на страната на една партия,да влиза в открит конфликт с легитимно избраното правителство и да пада до нивото на лични нападки.Най-калпав се оказа от всичките си предшественици,дори и от въпросния Плевнелиев.

36

Мъдуран

преди 2 години

Каква етническа карта бе помаче шизофрено? Колкото повече те заплюват хората,толкова повече ми се изхождаш по медиите. Изобщо не мога даже да си помисля за сравнение между тая ниска фракция на тинята и Радев. Яви се срещу него и бъди тогава мъжко момиче.

35

Анонимен

преди 2 години

плевньо алиев е латерна на гербавите, но хубавото е, че никой не му се връзва повече, защото го видяхме какви ги забърка. На такива предатели мястото им е в затвора. Доживот.

34

Анонимен

преди 2 години

Това ли трябваше да пита Радев Карадайъ. Аз не защитавам ДПС това е партия на Пеевски но има много хора от турски произход които харесват Радев. Не трябваше да се занимава с думите на Карадайъ. Трябваше да внимава но излезе от релси може би за да се хареса на някои. Голяма част от турското малцинство няма да гласуват за него. Загуби поне едни 200 хиляди гласа. Но все пак ще спечели изборите. Но аз няма да гласувам за него. Но в момента няма друг кандидат който ще го пребори.

33

Анонимен

преди 2 години

Гь3а ми е по умен, хахахахаха

32

Пернишка секта

преди 2 години

Прочетете в Фейсбук за Anhelina Aleksieieva,мутрите на Борисов как я изтезават!Глухо-нямо момиче!

31

Сата НАТО

преди 2 години

Не виждам защо ДПС да е някаква свещена крава. Карадайъ започна пръв. Отиде на гости при Държавния глава и се заяде с Радев. Радев просто му отговори напълно в неговия тон. Сега някакви отделни хардлайнери на ДПС правят от мухата слон.