82

KOЙ

преди 2 години

е БАЩА му?ГЕРОИЗЪМ?ДА КАЖЕ.

81

Ченгета, милорд

преди 2 години

Са, тоя Шнорхел ли, Плувка ли нещо ми напомня на Пигмальон... От де го изкопахте, да му пуснете мухата (или на жена му) да ходи на кастинг, та чак и за пишман-премиер да го номинирате. Това, че може да носи костюм и да презентира не го прави въобще годен за позицията. Просто селско момче, пообучено ченгеджийската да се държи като консомолец, да е бръснат и спретнат, нищо повече

80

моч

преди 2 години

ШАХ !!ШАХ!!! ШАХ!!!ШАХ!!!ШАХ!!!!.....СЛАВИИИИИИ , КЪДЕ Е ШАХМАТИСТКАТА ВЕ????...Както е тръгнало скоро ще си МАТ и ще те матират не с фигури а с пешките водени от амбициозната пешка-фигурант :))))) СРАМ !!! ПАДЕНИЕ !!!! ПОЗОР!!!!!Къде си тръгнал ве ??? Не разбра ли че морето не е до колене ?!С тези плавници и шнорхели ще се удавиш в леген , понамокрен с две чаши вода :))))) ***!!!!Треторазряден клоо_ун!!!!Аре чупка бе , чалгаро-фашизоидна мутро !!!!

79

Калеко Алеко

преди 2 години

Славчоо, който си търси причина ще си намери, а те вече са намерили своите и всеки от тях си прави сметки как да изчегърта другия .... така че докато "изчегъртвате" ГЕРБ ще се изчегъртате едни други, а най-доволен ще е фигуранта който вече се договори с Импексова да подкрепи служебното му правителство за редовно, при връчване на третия мандат и така на преЦедентските си избори ще се окаже и със собствено правителство ... !!!

78

Анонимен

преди 2 години

Добре си мълчахте като мумии. Откакто почнахте да говорите отиде коня в рЯката. :D

77

Анонимен

преди 2 години

Хората не искат калинки, така както не искат и мутри.

76

СЛАВИ и ОРБАН

преди 2 години

Слави, гледай интервюто на ОРБАН. Това е, човекът, който за теб НЕ Е модел за лидер. Ясно го показа, отговаряйки на въпрос на студент по време на дискусията в един университет в Плодвив. Ти демонстративно посъветва студента, ако иска да види в България управление, подобно на това на Орбан, да си направи сам партия. Е, трябва да знаеш, че повечето от българите искат точно такъв премиер. Не продавач на шнорхели, или плагиат, които обаче говорят три езика. Ти си свърши работата, Слави, благодарим!

75

Анонимен

преди 2 години

Ама това не е единствената причина. Този е олицетворение на квази партията ти - нагъл, вманиачен, арогантен и много далече от реалността ***. Но ако беше само той, с мед да го намажеш. Просто не ставате. Ама яко не ставате. За нищо!

74

Ае къш бре

преди 2 години

Разпускайте тоя парламент, само пари лапат и ни водят към фалит.... Чалга ритми и гюбеци .....тъпотии с тъпотиите...

73

Анонимен

преди 2 години

Слави наистина ли не разбира за какво става дума или се прави.

72

той

преди 2 години

Петър Илиев не цепи басма на никого. Затова не го искат. Не държи да се харесва на досегашните политически играчи, които гледаме от 30 г. Не могат да го манипулират , нито да го изнудват. Нито ще ги пита как да работи. Сгромолясва се цялата мафиотска номенклатура.

71

Анонимен

преди 2 години

Абе, ако не друго, поне Бойчето можеше да управлява с твърда ръка. Верно, назначаваше некадърници от кол и въже, ама не е допускал чак такива простотии да се случват в партията му. Тука тоя Диван Паша като го гледам нищо чудно на следващите избори дори да не влязат в парламента след всичките тия скандали с проектокабинета им.

70

Чао, ИТН!

преди 2 години

Не е само Петърчо. Шнорхелът с фалшивата австрийска диплома е по-големия проблем, а го тикахте за премиер

69

Анонимен

преди 2 години

Чалгарската ракета светна като падащ метеорит. Докато си пожелаят нещо, тя изгасна.

68

тошко мама

преди 2 години

Изправи се" единодушно са решили да гласуват против. преди малко заяви Мая Манолова

67

Анонимен

преди 2 години

Браво Слави. Добре им го начууука на комунистите от БСП, Дъбъ и муутрите на Мая.А относно Барбадос - имат парламент от 18 век. Брутен Вътр. продукт на човек ( номинал) - 18133 $, - Прод. на живота, 79,1 години (на 36-о място), Детска смъртност12,7/1000 (на 15-о място), Грамотност99,8% (на 9-о място).За България: БВП на човек (ном.) 9826$, Прод. на живота74,9 години (на 80-о място), Детска смъртност7,1/1000 (на 26-о място), Грамотност98,2%, (на 50-о място)

66

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Той Тоз Кво каза???имал само Шестици..Всички Го Обичали..Студенти и т.н...Познавал ВсичкинПолитици в Барбадос и Диминикана.(известни с НАркотици и ДАлавери)ААбе Я Някой да се Обади в Доминикана да Разпита набързо за ТОЯ.МОЛЯ.Има Хора ТУКА- четат имат Контакти...Да Го Разкрият ТОЗ - Перач на МАнгизи.. със 10 Счетоводителки в Офиса.

65

Анонимен

преди 2 години

Афера разкриха от коя ложа е масон Илиев. Що слагаш масони с диагноза, бе ? Айде, оставка! За политик не ставаш сине, ти си будалааааа

64

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 55 "Партиите на статуквото, партиите на промяната, сблъсъкът е направо титаничен. Сблъсък на идеи, визии, кадрови решения... Лъха дълбок трагизъм."Безспорно! Шекспир има голям брой пиеси, които имат заглавия и съдържание подходящи за тоя наш политтеатър! Крал Лир, Укротяване на опърничавата, Много шум за нищо....!+ Слагам копипасте заради гъбката на ***! Затрива поста с номера и стават обърквания!

63

астора

преди 2 години

Най голямата грешка в цялата Бьлгарска полетика е този човек