23

Анонимен

преди 2 години

Нека всички да застанем зад нарочените за инжектиране, защото, ако не застанем в един момент тези с иглите ще почукат и на нашите врати.

22

Последни Новини

преди 2 години

Исландия на 90% Ваксинирани - днес със 100 000 нови Болни, всичките ДвойноВаксинирани. Министърът им - Ваксините неработят, единственото спасение е Естественият Имунитет на Пребеледувал. Интересно ми е, докога Цирка в България и ЕС ще продължава?!

21

до 19

преди 2 години

Казвай адреса и идвам да те залупкам с манарата!

20

Ваксинатор

преди 2 години

Аре без номера,всички даскали,*** и лекари под ножа.Кой им даде дипломи на дупетатите,нали лизахте госпожи за делегирани бюджети?Трепането ви е малко!Това е и ваш принос.

19

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 3-ЕЙ ЧЕ У.МРА-И ЗАРАДИ ТЕБЕ ЩЕ СЕ ВЪРНА ОТ АДА АКО ТРЕБЕ ЩОТО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ГИ ОБИЧАМ-МАЙКИТЕ ИМ СЕСТРИТЕ ИМ-АБЕ ОБИЧАМ ВИ БЕ.

18

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Хубавите и млади учителки може да минат при мен да ги боцна с кожената си ваксина, останалите ще се задоволят с файзер, модерна и джонсън - т.е ще трябва да търпят тромби, алергии и миокардити.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Естественно. Поне 70 процента от учителският състав днес в окупирано от семитските *** е от турски,nomashku, гръцки, еврейски произход. Задължителна ваксинация и труповете в изсраел под звуците на оная сviнщunа "ерусалима", дето за друго,освен за трурен марш не става. Това е краят Ви Rасе de vipere !

16

Анонимен

преди 2 години

искат да не работят и да има ваканции. Нацията изпростява от това дистанционно.

15

Нане

преди 2 години

Учителите разбиха ваксърите...))...До SS все си мисля, че наще този път няма да минат само с протести, Народът, как им е набрал...

14

Анонимен

преди 2 години

-При 30 процента болни учители и ученици тия чуват ли се какви ги дъвчат. Значи ще чакат да пламне половината училище учениците да занесат заразата при родителите си бабите и дядовците и тогава ще затварят училището. Моите деца няма да стъпят в училище докато върлува този лесно преносим вирус. Ще учат онлайн докато вируса не изчезни напълно. Може и след 20 години тъкмо ще завършат и висшето си образование онлан.

13

Анонимен

преди 2 години

не искам някакви учители да ми заразяват децата, има и друга работа може да мият улици или тоалетни

12

T

преди 2 години

Може ли да пуснат такава анкета и за дУпетатите?

11

Христо

преди 2 години

При положение, че 90% от лекарите категорично отказват да се ваксинират, защото 17 милиона до момента са умрели от тези ваксини, как ще карате насила учители да се вексинират?

10

При

преди 2 години

Толкова много *** учители,как искате образованието да е на ниво?Да чакали 30%от учениците да се разболеят и тогава да ги затварят.Така ли се грижите за децата,които ви носят реално заплатите?

9

Анонимен

преди 2 години

който не иска шут отзад и през вратата, аз съм ваксиниран и ще работя като учител!

8

Анонимен

преди 2 години

Учиндолския цигулар ще ви реши всикичте проблеми като пуска Петър Илиев да вилнее като вътрешен министър.

7

SHEFA

преди 2 години

А!-А УЧИТЕЛИТЕ НЕ СА Т.ПИ.

6

браво

преди 2 години

Браво! Най накрая някое от съсловията да го заяви твърдо, че няма да се ваксинира, а и някоя от медиите да го излъчи! Ние ще подкрепим учителите в техния протест против задължителна ваксинация, медицинския фашизъм, сегрегацията с ваксинационните паспорти, защото този протест е и за всички нас, за всеки един българин и всяко едно дете! ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ! ДОЛУ МАСКИТЕ! ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА И ЖИВОТА!

5

SS

преди 2 години

Геноцида започва и тук дами и господа. Работя на територията на едно от големите държавни предприятия. Днес съобщиха решение на директорите, че който не се ваксинира няма да получава премии, социални и т.н. Гответе се да излизате на протести.

4

Ха, дано!

преди 2 години

Много ще се кефя задължително да ваксинират всите даскалици. Такива кокошчици са, че си представям какво подплашено кудкудякане ще бъде