84

Ще го върнете

преди 2 години

разбира се.Който от вас,каквото и да каже,все Борисов му в устата.Да,ама изглежда той бе лош само за вас,болезнено амбициозните властолюбци,за хората вината му бе,че управляваше по старата,наследена от вас система,а промени се въвеждаха мудно.Сега,когато видяхме какво самоизяждащо се желе сте новите кандидати,как лъжете, клеветите,всичко се върти около личния ви интерес,започва едно осъзнаване-защо махнахме едно малко зло,за да ни се натресете вие-голямото зло?Ще видим какво ще направите.

83

Анонимен

преди 2 години

ГРЕБ ще гласуват ЗА правителството на ИТН и шоуто започва!Хахахахахахах!

82

Цв.

преди 2 години

Ами той се изказа преди няколко дни, но всички вие сте вторачени в егото си и във властта и нищо не чухте! Какво? Да вземе мегафон като поп Дионисий или като теб да обикаля всички студия на тв? Айде, преглътнете го! Ще умрете за властта, дадоха ви я и вие не знаете какво да правите! Циркаджии сте всички!

81

Анонимен

преди 2 години

Тази колко години е в НС и какво допринесе за страната? Само си пълни гушата с депутатски заплати. Срам и позор си Нинова

80

1

преди 2 години

До Кольо,тези от сдс,не крещяха ли преди 30 години,по площадите ,цитирам"кой не скача е червен"а се коалираха с най-младия комунист в 130 годишната история на БКП бойко банкянски.

79

Цялата дандания

преди 2 години

Всичко е за милиарди пари. ЦРУ разкри на Гешев паричните потоци от и към Москва, нелегалните пари на червените олигарси, каналите по които изтичат пари от България. И Гешев ги натисна. Разкрещяха се. Сега правят всичко възможно да не приемем еврото, защото край с нелегалните трансфери и потоци на червени и мафиотски пари.

78

1

преди 2 години

До Анонимен-48 ,а тиквата ,случайно да не е пратил дъщеря си, да учи в Бусманци.

77

не съм гербер

преди 2 години

До Анонимен 73И не харесвам Борисов!И той е комунист като останалите!Но за разлика от тях е по-кадърен!И хората го виждат много добре!Това е!

76

Анонимен

преди 2 години

тя си мисли че ще вземе 3-тия мандат и ще направи кабинет, ще трябва да те разочаровам Нинова, кабинет с Ваш мандат нема да има, единственния ти шанс е да подкрепите кабинета на ИТН, не го ли направите избори на есен, и още по голем резил за партията ти

75

пффф

преди 2 години

"Прави ли ви впечатление, че в последните дни един човек мълчи? Мълчи и вероятно доволно потрива ръце." - еми да, защото излезе, че е по-умен от всичките ръфащи се кучета като вас. Вие сами си го връщате на власт, защото сте от зле по-зле...

74

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова не може да осъзнае, че хората помнят трите фалита на България от БСП първите години след 1989г. когато заплатата им беше точно 3 щатски долара, а пенсиите на родителите им беше 3 щатски долара. Румен Гечев какво го крепи сега в БСП? Румен Гечев фалира 19 банки. Хирепинфлацията беше чудовищна.Хората нямаха какво да купят.Магазините бяха чисто празни.Ставаха нашите в 4 часа да чакат опашка за хляб.Имаше режим на тока.Умирахме от студ.Нямаше дори свещи и стояхме нощем като къртици.

73

Само един

преди 2 години

човек.... Да знаем. Това е лела корнеладебела, която точи лиги ичака да й връчат третия мандат.Да знае обаче,че че Румбата Гечев й е на карък. Ако й се случи предположението, ще има камъни и дървье, като през 97-***.Но тогава тя е била никому неизвестна "седесарка", в последствие видна приватизаторка. Корнело, Корнелоооо, за толкова глупави имаш хората. Давай, продължавай. На теб се е паднало да ликвидираш столетницата. Адмирации!

72

Анонимен

преди 2 години

До 35% за ИТН???такива са реалностите, полза от настоящото пазарене за постове ще извадят единственно ИТН, а това дали ти харесва или не е без значение

71

-

преди 2 години

Борисов и борисовщината са невъзможни повече! Въпросът е дали ще има възмездие или не! Кабинет на клами ще е като интерлюто му -голямо нищо! Трябва слави да падат и да се въдворяват в ЦСЗ -това го може Рашков но с друг главен прокурор!

70

Анонимен

преди 2 години

ами ся че лъснете всички на гласуването на кабинета на ИТН, и ти и Маята и РистУ, навсички ни е ясно какво искате, ама нема да стане, а Баце е просто един политически труп

69

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

68

Бай Онзи

преди 2 години

На Корни само Борисов и е в устата. С него ляга и с него става.

67

Кольо

преди 2 години

Като падне от власт гаднярът Румен Радев и червените протестъри, цяла седмица ще се радвам и празнувам! Доброто за България е ГЕРБ-СДС.

66

35% за ИТН???

преди 2 години

До Анонимен 63Това твоето не е и мечта,а си е жив кошмар!Направо си за психиатър!:))))

65

Асан

преди 2 години

Викайте Тиквата у комисията Манолова на разпит за пачките и кюлчетата злато :)))