66

Българин

преди 2 години

Никой никога не е казвал и твърдял, че ваксините пазят от заразяване. От началото се знае, че не е така. Единствено пазят от тежко преболедуване защото организмът е запознат с вируса и го атакува оше в началото на заразяването.

65

До 70 от Бай Пешо

преди 2 години

Прав си, но не разбра ли че всичките Локдауни, бяха само с една единствена цел, да сплашат хората, за да ги накарат да се ваксинират, а не да спрат вируса. Ако искаха да спрат вируса, щяха 2020 март, да затворят границите, и да спрат самолетите...освен за Карго превози. Като шофьорите подлежат на задължителна карантина след влизане в страната си. Но не го направих, защото не беше такава целта. Целта беше вируса да се разпространи, и да наплашат хората, за да им вървят ваксите.

64

House M.D.

преди 2 години

А неуважаемият другар казва ли в клиповете си какъв хонорар е взел от фармафията, за да се снима с този реквизит всеки ден?

63

Анонимен

преди 2 години

Умира и пак лъже. Наистина човекът задлужава и награда за участие в рекламна кампания.

62

Шаши

преди 2 години

Усещате ли, как смениха пропагандата? Сега вече казват: Да вярно е че ваксинираните заразяват. Но накрая ще останат те. А тези,не вулканизираните ще умрат. И нашите са спокойни. Нищо че сеят болест____Искат да уловят, още някои, колебаещи се.

61

мнение

преди 2 години

Аз съм на 68,още не съм се ваксинирала.Имам куп придружаващи и карам много тежко грип.Много се пазя,но сега се налага да помагам за внука и се чудя какво да правя.Пролетта в блока ни почина ит корона съседка с една година по голяма и лекарка от 8поликлиника на моята възраст.Познавам и двете от много години-много здрави жени.Правиха всичко възможно във ВМА и за двете ,но не оцеляха.Затова съм раздвоена.

60

Бай Пешо

преди 2 години

А какво ще кажеш на близките на тези които се ваксинираха, набързо ги тръшна ковида, и вече са в едно друго измерение.А ти като агитираш за ваксинация, носиш ли отговорност за ваксините. Или пак, за тези експерименталки....никой не носи отговорност, но ти който не се ваксинираш си безотговорен. Май безотговорните са производителите и БигФарма мафията, ама понеже там играят милиарди, няма закони....

59

Анонимен

преди 2 години

Каква изтъркана реклама! Умолявам ви, поне от уважение към себе си - измислете нещо ново. Това се изтърка още зимата.

58

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че ваксинираните разнасят заразата. Толкова локдаун и рестрикции отидоха подяволите. Сега васкинираните вървят и пръскат зараза!

57

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел"На финала, всички ще са учудени и милиарди набодени ще умрат за един ден."....Къде ги набута и тези магнитни полюси, като промяната им отнема стотици, ако не и хиляди години? Ваксинираните имали добра електропроводимост!? Всички имаме добра електропроводимост, за твое сведение. Ако смяташ, че нямаш, качи се на някое високо място по време на гръмотевична буря да провериш. Така си "синтезирал информацията", че черни дупки са ти завзели мозъка. И без графен.

56

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Природата и човека/чрез медицината/ се надлъгват взаимно, човекът не се дава, медицината напредва, природата обаче измисля нови начини да ни чисти от света, ако разчитате на медицината за други неща, трябва да слушате лекарите и за ковид, пък те са единодушни, с изключение на няколко пер олясали ексцентрици във всяка държава.

55

Анонимен

преди 2 години

Оо, ама в тая статия пропагандата не е само за ваксините. Тук призовават хората и да станат донори на органи, а също и да гледат новините и да слушкат какво им казват там... Също така представят нещата все едно имаш само два избора: или да се ваксинираш, или да си пишеш завещанието.

54

Анонимен

преди 2 години

Статии пропаганда от подобен род са тероризъм и трябва да се забранят. Върху българина няма да имат ефект. Дори няма да го разгневите защото ще ги игнорира.

53

Вчера писахте, че

преди 2 години

СЗО апелира ваксинирането с трета доза да се отложи зарази дефицит на ваксини за третия свят. Аз не съм се ваксинирала и искам да даря моите три (или колкото още ми се полагат) ваксини за Хаити. А и още нещо - кога ще пуснете клипчета от интензивното на хора, които се борят за живота си поради стреничните ефекти от воксината? Те сигурно също има какво да ни посъветват.

52

DNK

преди 2 години

До ИванНито една ваксина не може да ти бръкне в ДНК.ДНК ---> РНКОбратното просто не се случва.

51

Шекспир

преди 2 години

До 2луп То по твоята логика, има много хора които трябва да си плащат лечението, защото пият, хранят се нездравословно, обездвижват се, не ходят нва профилактични прегледи и т. н......

50

Анонимен

преди 2 години

слушам и изпълнявам приятелю......сега отивам да си дам дълга към обществото......клоунада в действие.....

49

до Програмист

преди 2 години

"Има две алтернативи - или иглата или тръбата."................................Аз прекарах вируса без игла, без тръба и без симптоми. Къде се вписва това в теорията ти с двете алтернативи бе клоун?

48

Спас

преди 2 години

До Анонимен ми до природата си знае работата. Нарича се естествен подбор.

47

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - Когато някой агитира за инжекции за евтаназия, трябва да е инжектиран със същите, за да имат тежест думите му. Взимате едно листче и пишете, примерно - Програмиста от Днес.бг, слагате го върху сертификата си (или каквото там са ви дали) снимате и качвате в някой имидж хостинг, поствате линка в коментара и започвате да агитирате.