43

Да България

преди 2 години

Нови избори ще вкарат ДБ на трета политическа сила. ГЕРБ ще са първа, ИТН втора, ДБ трета, БСП четвърта, ДПС пета, *** шеста, патриоти и Божков - АУТ.

42

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че вади очите до къде сме докарани от един диктатор и се продължава да се говори за него. ББ даже не е нормален, а тези около него са доказани алчни некадърници. Опитват се да изглеждат мутренски, но и това не им се получава. Изглеждат тъпо, нелепо и треперят да не падне Гешев, защото влизат където им е мястото. Бойко обяснява как е построил хиляди детски градини в София, даже не виждам нищо смешно в лъжите му. Това е само капчица от хитовете на този "велик ум" и продажник..

41

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще представи правителство и ще иска безусловна подкрепа, която няма да получи и така ще се измъкне от мандата. Всичко е ясно.

40

Состин

преди 2 години

Чалгарите, тепърва ще разбират че е тегаво да се правят бибитки на кмунисти, турци и политически ***. Да им е честито.

39

Анонимен

преди 2 години

Нови избори и до тогава се надявам българина да е изтрезнял за да изгоним комунистите и да им покажем къде им е мястото - на бyнището на историята. ГЕРБ - победа

38

супер

преди 2 години

пак избори наесен, тая година 300млн за избори не ни мърдат. Само че господин харвард така е опоскал бюджета, че към края на годината ще лъсне колко му е капацитета. И при тия растящи цени, без одобрен план за парите от Ес, или ще трябва да вземем нов заем или тия по площадите ще са повече от миналия път, но да видим кой ще ги оправи. На нова година ми е интересно какво ще е словото на лъотчика.

37

въпрос към

преди 2 години

Тошко Африкански, кога стана калайджия, кога му почерня четирибуквието?

36

Обективно

преди 2 години

От кога и поради какви заслуги измислената партия на чалгарите се е окачествила като партия на протеста. Аз нямам спомен да съм ги виждал тия миналото лято по центъра. Нещо избирателите им са доста късопаметни.

35

345678

преди 2 години

До Рошко Нима вЕрваш, че при нови избори ИТН ще имат 121 депутати? Не, пак ще има шарен парламент, пак ще трябва да се съставят коалиционни споразумения. При липсата на специалисти, както в ИТН, така и при ДБ и Мутрите вън, как ще съставят работещ кабинет? Вървим към финансова и политическа криза с пълна сила. И, защо? Защото радеф иска втори мандат. За целта разедини българите, както никой друг, и стана фигурант на един обвинен в много престъпления олигарх-беглец от правосъдие. Чака ни глад

34

Анонимен

преди 2 години

ало космонавтите кога ще отлитате

33

стига бе

преди 2 години

Василев не може да е министър, защото откраднал код в Англия преди Ем-найсет години. А Борисов разграби милиарди от България и беше над 10 години премиер?! Министрите му пък до един добри ученици на баце си чекмеджан. Ахйде у лево и отиваме на нови избори.

32

Тошко Йорданов

преди 2 години

Човек откраднал интелектуална собственост (Асен Василев б.р.), което е доказано в лондонския съд не трябва да бъде български министър

31

ИСТИНАТА

преди 2 години

Гласувах за ИТН, но не ми харесва факта, че се позабравя за ДПС. Щом ни мислят за толкова балами, смятам да подкрепя ДБ на есен. Те поне имат ясно заложени цели.

30

българин

преди 2 години

Тоше,така не се прави! Партиите на протеста,с тях трябваше да съгласувате кабинета! Ще има 2 ри опит от Слави,да реди кабинет в къщи а?

29

Protester disaster

преди 2 години

О, боже какво дойде до главата ни. Какви светци? Ники Василев ли беше такъв?! Каква подкрепа очакват, след като преди малко се изплюха в лицето на Христо Иванов и служебните? Заслужили са си го. Тръгнали с клоуни да преговарят. Успех. Дано по-скоро им дават мандата, да го връщат и да се ходи на избори. Този път добре гледайте. Имахме време да видим, че едни хора бяха готови на всичко за седнат в мин. кресла. Дб, ***. А тези от снимката са неадекватни. Бойко е класи над всички. Казвам го с тъга.

28

Анонимен

преди 2 години

Тошко, кога разбрахте, че Асен Василев е сгафил 2008г.? Нали преди дни го бяхте поканили в проекто кабинета. Там пък бяхте нагласили Николай Василев на премиер? Той безгрешен ли е? А другите, които ще предложите сега са "светци" както си рекъл.

27

Анонимен

преди 2 години

Протестните партии не трябва да се връзват на подмолните игрички на тези шар.латани. Доказаха вече, че са кукли на конци на ДПС. Ще излезе вярно май, че дебелака ги е финансирал. Да се прегръщат с роднините си от ДПС и ГЕРБ, а останалите в опозиция. Така ще е честно.

26

Анонимен

преди 2 години

Учиндолските не разбраха ли, че никой не подписва празен лист и , ако този път се оакат следващия път са в канала.

25

бай Лазо

преди 2 години

Не само Бойко Борисов, и язе седим и ви гледам сеира...Чaлгapи

24

Вики

преди 2 години

Ако ИТН остави ГЕРБ да реди Кабинет и ИНТ постави условия на ГЕРБ и изчистят програма и крадливи хора от ГЕРБ ще бъде най-добре за България. Вземете само доброто от ГЕРБ, контролирайте ги и надградете с ентусиазма си