44

Анонимен

преди 2 години

Най-големи македонисти и защитници на Заев не е Сърбия а Австрия, Словения, Германия и Чехия.

43

Анонимен

преди 2 години

До ЕвропаНАПРОТИВ ПО-ГОЛЯМО БЛАТО ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА!

42

Пловдив

преди 2 години

Ау, милите и на кой му пука за вашите провалени държави, че то само Черна Гора става за ЕС, другите престъпни мюсюлмански страни за какво са ни. Имаме достатъчно екстремисти и спящи клетки. Толкова проблемен и неплатежоспособен пазар за какъв сте ни? България е една, няма друга и ще стоите вън докато сте предатели на Русия и Сърбия.

41

aa1830

преди 2 години

Лошите послания и блокадите идват от Скопие - то не беха основания за средни пръсти в ефир, горене на знамена на фестивали, трошене на паметници, спиране на пратки с книги на български, псуване на външната ни министърка... И това само от последната година. Аре махайте го тоя, че втръсва вече тая тема!!!

40

Анонимен

преди 2 години

ЕВРОПА ИМА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ С БЪЛГАРИЯ...СЛЕД КАТО ДОРИ АМЕРИКАНЦИТЕ РЕШИХА ДА НАЛОЖАТ САНКЦИИ НА НЯКОИ БГ ПОЛИТИЦИ ЗНАЧИ НЕЩАТА СА КАТАСТРОФАЛНИ.КОРУПЦИЯ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ,МИЗЕРИЯ И ОСКОТЯВАНЕ НЕПОЗНАТИ ДОРИ ЗА АФРИКА,БОЙКО МИНИРА ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ С ГАЗОВИ ТРЪБИ,ПО КОИТО МОЖЕ И НИКОГА ДА НЕ ПОТЕЧЕ ГАЗ...А БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ КАЗАХА МНОГО ЯСНО НА БРЮКСЕЛ:НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,ТЕ КРАДАТ!

39

Krom

преди 2 години

До Баба мара - резултати от "референдума" - населението на Балканите иска веднага да стане Задунайска Губерния с Генерал Губернатор - Вова Справедливи. Не иска ЕС, не иска Америка. Също така декларира, че след това българи и сърби ще се гушнат и ще заживеят като истински братя - както винаги е била особено след Съединението. Това, русофилството е диагноза, ще знаеш.

38

Анонимен

преди 2 години

Пролича си кои са приятелите на Заев и антибг. Това са Австрия, Германия и Чехия.

37

Европа

преди 2 години

Хайде палете български знамена, чупете паметници, псувайте. Онзи, албанецът, пък прави иронични коментари. Когато беше в Бъгария, беше по-нисък от земята. Смейте си се, блатото ви зове.

36

Анонимен

преди 2 години

Като сте европейци, спазвайте договорите, които подписвате. Не се дръжте като ориенталци - първо подписвате, после го зае--авате договора. И почвате да търсите как да оплюете другата договаряща се стрна, да подкупвате и да търсите лобита. Ами сами показахте, че още не сте Европа.

35

кръпел

преди 2 години

- Чакай да ти кажа нещо за Александър Македонски...-И не, не отпушта, знам што е ми кажеш дека не е македонец. То е Македонец! То е Македонец, а ас сум Македонец и ние сме негови наследници!- Абе, чакай нещо да ти кажа бре!- Те молам, нема да те слушам, ти велам - то е Македонец, а ние сме негови наследници!- Абе ей, ти знаеш ли, че е бил ****eрpаст?!-Па, сите Грци се такви!

34

Анонимен

преди 2 години

Преди време Македония призна Тайван и бързо се отказа след като Китай се възпротиви. Сега пак голям го вадят,ама мек.

33

Браво на коментар 8

преди 2 години

В Европа сте, но не сте в Европейския съюз.

32

егасимус

преди 2 години

Е тва кво наказание ще е да ги отделят. И кво става велика македония обградена от изток, запад и юг с ЕС и на север про-руската сръбска *** с отцепено Косово. Ужас.

31

хм

преди 2 години

Албанюгата вчера го гледам на лайф подписва нещо с Антъни Блинкен. Днеска големи т*стиси изкара.

30

бай Лазо

преди 2 години

Я го па и тоа шиптъp!А бре реотан албански, може да е бавно но и вие ше загреете, че казаното от България е закон! И дорде ви не дойде акъла с макетата ше гледате ЕС ама от некой по-висок баир, оттатък границата!

29

Анонимен

преди 2 години

Вкарайте ги най после в Европата тези Македонци.Там ще цъфнат и ще прокопсат.

28

354

преди 2 години

Клоун! До няколко месеца, ще ви отделят от Албания и тя ще продължи напред! Вие ще обикаляте и подсмърчате още дълго време, докато не ви узреят главите! Насила в ЕС не се влиза.

27

?!

преди 2 години

Не знам защо този глупав албанец си вкарва таралеж в гащите, след като сме ги подкрепяли до сега ?! Май скоро ще дойде да се мазни ...

26

СевероТъпаците

преди 2 години

изобщо не коментират Договора за добросъседство между България и РСМ .Явно не са го прочели и нямат намерение да го четат, но имат териториални претенции към Благоевградска област и личностни претенци към Българите Самуил, Гоце Делчев.Българските политици се надяват , че в близко време -25 години северомакетата ще прочетат договора, подписан от самите тях.

25

България

преди 2 години

Заев,ти не си в Европа...ти си ЧИСТ БЪЛГАРИН,ДЕТО СЕ ПРАВИ НА МАКЕДОНЕЦ!