114

Мда

преди 3 години

Преди години едни французи-командоси ядоха бой край Коиловци, та сега хамереканците са решили да потърсят сметка на биячите, ама малко са пообъркали координатите...

113

Анонимен

преди 3 години

Нема такива работи тро*чета, какво са нападнали ? Нападнали са СЕЛО, с каква цел ? :))))

112

ПроСоТо

преди 3 години

До за сведение:.. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТОВА НАЛОЖИХА "великите демократизатори"!!!..Войниците им "МОГАТ" да БЕЗЧИНСТВАТ в КОЯТО СИ ИСКАТ държава,но...."НИКОЙ НЕМА ПРАВО" да съди ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-американци,извършващи ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на въпросните територии!!!!!....НАГЛОСТ?...-НЕ,ЧУТОВНА НАГЛОСТ!!!!САМОЗАБРАВЯНЕТО е пътят към падението!!!

111

Анонимен

преди 3 години

Тия пак са се ооакаали.

110

Анонимен

преди 3 години

До 107 за сведение"Американците може да ги съди само американски съд."Ти май се гордееш с това.

109

Коринел Мадонин

преди 3 години

ПОДСЛУШВАМ ВИИИИИИ...И ни мойте да напрайти ништуууууууу.....И посли при новътъ влас нема да сте и калинкииииииСТАРАТЕЛНО!!!!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Друго си е на учение да респектираш беззащитни работници, иначе на реална боенна мисия каубоите ходят с папмерси, че да не окалят униформите

107

До 117

преди 3 години

Ми що да ходя в Русия бе ? Аз съм българин , не ме интересуват нито американци нито руснаци. Само към венецуелки имам интерес.

106

АТАКИСТ

преди 3 години

Българската армия да се стяга за война. Не може американски войници да нахлуват в производствен цех в Пловдив. Това е заплаха за България. Това уж военно обучение е опит за превземане. Нямат право да влизат в чужда частна собственост и да правят обучения по такъв незаконен начин. Собственикът на предприятието ще съди виновниците за нахлуването. Това е часна собственост. Ако си в САЩ, имат право да те убият, ако влезеш в частна собственост по този начин.

105

антизападопоклонник

преди 3 години

Просто нашмърканите американчета не са разбрали къде свършва полигона, пък и сигурно са помислили цивилините за имитация!

104

Анонимен

преди 3 години

Normalno e za kravarite. Едно време с хирургическа точност вмесо сръбски обект удариха Горна Баня! Абе ученото си е учено! Важно е Паси да е доволен от резилтата.

103

Асен

преди 3 години

До НАСКОХеро трябва да потъне вдън земя от срам, а обезщетението което Америка трябва да плати е 6 цифрено минимум, даже може и 7, защото това е неописуем стрес за работниците, които може да отключат редица болести.

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Бати сайта братче, от Воленчо отидоха на Костадинчо :))

101

Анонимен

преди 3 години

Тиа го пазят от руската мечка а *** се оплаква на 112...село

100

БЪЛГАРСКИ НАРОД

преди 3 години

ДА ПОМОЛИМ БРАТУШКИТЕ ЗА ПОМОЩ

99

да бе

преди 3 години

До СелякВ момента в който му вдигнеш ръка и си мъртъв!Тия не са френски евроджендъри!

98

кръпел

преди 3 години

До за сведениеи другаря Калашников ги съди много добре

97

До Saci 83

преди 3 години

Ми ходи да миеш чиний в Русия.Там може и без зелени карти.

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма да допуснат партия 'Възраждане" до власт,във властта случайни хора няма, за да имате по-голям шанс,прикрепете се към някоя голяма партия, например БСП.И в България всичко и всеки се подслушва и следи,това го въведоха през управлението на ЦЦ и ББ,а сега е още по-зле,даже и без да имате техника- телефон или друго могат да ви подслушват и гледат от растояние , предупреждавам ви, защото не искам да умирате от глупост - следят всеки,подслушват всеки,но не българските служби,а чужди

95

Анонимен

преди 3 години

случая е от 11,сега сме 28 ми,какви ли са резултатите от проверката или министерството на отбраната още чака да му пратят обяснение от американската база,ако не забравят.Между другото ние защо нямаме база в САЩ,само те ли могат да имат бази в съюзнически страни