134

Ганди

преди 3 години

Диспут Славчо и Любен Дилов син на живо или чалгаря срещу интелигента

133

Анонимен

преди 3 години

Делта гардаджиите начело с Плоскочелият утре щели протестират и да бранят своят патрон Тиквун!

132

Анонимен

преди 3 години

До 141В колко държави има машинно гласуване?Ок. Машинно, машинно.Виж резултатите от изборите на 4/4. Колко са невалидните бюлетини? Незначителен брой.Значи не са това причините поради които се сменя закона.

131

О божке

преди 3 години

Този дюстабан не може да си каже името без да гледа в аутокюто. Той затова я кара само на постове. Нито знаем кой пише, нито откъде. Когато застане пред журналист да отговаря на живо на въпроси ще лъсне празната му тиква. Разбира се, точно затова, това няма да стане, а карантината му никога няма да свърши.

130

Анонимен

преди 3 години

Написаното от Слави е самата истина!Герб лъжат, защото са от боята!

129

Реалността

преди 3 години

Хората видяха що за глупости творят "носителите на промяната", и кои всъщност са новите лица. На следващите избори ще има отлив от ИМВ и ИТН.

128

Анонимен

преди 3 години

Отвратителна мутрочалга от началото на прехода!Арогантен,агресивен,самовлюбен,токсиченсатанист,лъжец,нарцист,пр..ост,комунист,не търпи други мнения.....все някой му е длъжен....

127

До 138

преди 3 години

Или може би от 4ти километър(за по младите там са психодиспансерите

126

обикновен

преди 3 години

Слави пита Кукловода си - Какво да правим сега? Кукловодът Като ГЕРБ, й-й-лошото от ГЕРБ, ама ако може по-бързо! Слави - Ама ще се усетят!Кукловодът - Ще е късно, а и ще ги баннем във Фейса всички!

125

Анонимен

преди 3 години

То на Баце глупостите край немат, целата предизборна кампания се хвалеха с приетата абсолютна давност по ЗЗД, и накрая техния правосъден министър внесе в КС становище срещу нея, и обърнете внимание нито една медия не отрази това нещо

124

К6

преди 3 години

Плъх излез от дупката си и направи конференция в НДК, излъга ни защо се криеш във фейса- фес

123

Анонимен

преди 3 години

До 140Хаджитошко ти ли си?Де я видя тая реалност?В белото ли?

122

Анонимен

преди 3 години

До РеалностаАстролог ли ти ги каза тези числа или звездите ти говорят лично на теб.

121

Анонимен

преди 3 години

Искат да има видеонаблюдение. Защо да няма. Това е хубаво. Машинно гласуване. За незнаещите- просто машината ти отпечатва името на желания кандидат,за да не може после някой от преброителите да ти драсне бюлетината с химикал и да кажат,че е невалидна. При машината няма такава опасност. Сега имаше проблеми с машините които този път трябва да са си ги оправили. Но все пак ще си погледнеш листчето кое име пише и ако е грешно можеш пак да гласуваш и да го сменят при проблем. Ще е честно.

120

Уважаеми зрители:

преди 3 години

Дъртото магаре е преяло с банички и се е напил с боза!Проблеми с тоалетната?К'во ги говориш бе? Кажи на приятечата ти от ЦРУ, че ще ядат подметки!Трифонов приказваш абсолютни глупости - колко планираш да продължи Атомно куку 2.0

119

Анонимен

преди 3 години

Славчо вкара като изкупителна жертва избирателите си на омразата му към Бойко Борисов който преди години не му разреши да застрои градинката около хотел "Кемпински-Зогравски",сега мутренския хотел "Маринела".Толкова е злопаметен и алчен,че заслепен от омраза към един човек си играе с цял народ.Анатема.

118

Анонимен

преди 3 години

От тази статия лъха злоба, революционерщина и откровен страх. Това не е поведение на политик, който би донесъл стабилност. Точно хората на минимална заплата, които са твърде уязвими при настъпване на политическа нестабилност гласуваха за тези. След година две като са спрели парите от Брюксел и сме в икономическа криза... е тогава ще ги питам кога и за кого гласуваха.

117

Анонимен

преди 3 години

До Цв.И Борисов е разведен и дъщеря му от друг мъж живее в чужбина и жените и те избягаха в чужбина.

116

Анонимен

преди 3 години

Нема какво да им се обясняваш на хроничните лъжи на Баце и компания, вижте там какво може да свършите до края на тоя парламент, ИК е добре, но не е лошо и още нещо в полза на народа да свършите, като наприемер актуализация на пенсиите, или да приемете отменения от КС текст за абсолютната давност

115

Гуфу

преди 3 години

До 126,Да предположим, че е така. Как и кой ще състави кабинет? Славиту е пръв, дават му мандата и ко прайм, с Божков , добре ама пак не стигат бройките, кой ще добавим? Те другите и сега са там.