56

Анонимен

преди 3 години

Да не се окажат двамата военни пенсионери, пазачи на някой склад за строителни материали. Да ги е заблудил пак Мапса - специалното разузнавателно средство.Като видяхме цирка с печатницата за фалшива валута, представям си сега какво ще е.Или си е режисирано филмче за който се върже на героичните му подвизи

55

Сата НАТО

преди 3 години

България няма национална доктрина, така че изобщо не е държава, а окупирана територия. Така че понятието "чужда държава", е относително. Държава, която се излага по всички линии, а гражданите си затваря и третира като материал, може ли да е "моя държава"? Кога съм упълномощавал аз К. Ангелов да ми бъде "водач", та се изживява като такъв?

54

юбералес

преди 3 години

До АнонименЗащото технологиите в нашата армия идват от Запад. Просто е.

53

Анонимен

преди 3 години

Останало ли нещо в България което да си срува да се шпионира? Освен някой компромат, с който една част от мафията да хвърля кал на друга част от мафията?Да имахме технологии, тайни оръжия, голама армия с потенциал от геополитическо значение... да сме уплашени от шпионаж.Да имахме не-коромпирани и моралални държавни служители, вместо масово продажничесво... да сме възмутени от предателство.

52

Анонимен

преди 3 години

Ама вие наистина ли си мислите че Русия и другите големи сили не знаят всичко за нас в най големи подробности?Преди години когато Уикилийкс пусна онези хиляди страници документи се видя ясно че американците са ни шпионирали още от началото на 90-те години и знаят абсолютно всичко включително и тъмното минало на всички политици и големи бизнесмени. Руснаците също си имат много добро разузнаване така че и те знаят всички което се случва тук.Май само ние не знаем какво се случва.

51

Анонимен

преди 3 години

А баш военният шпионин резидента кога?

50

Анонимен

преди 3 години

Въжето около фигуранта се затяга яко

49

бате Бил Петжито

преди 3 години

Цирк за пред "съюзниците".

48

юбералес

преди 3 години

До БългаринВъв Варшава не е имало храм Александър Невски. А и не е нужно да се разрушава, може да се преименува както направихме в 1941г. с нашия храм. БПЦ го преименува на св. Кирил и Методий.

47

Анонимен

преди 3 години

Е КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ. ДОСЕГА ЩО НЕ ГИ ИЗЛОВИХА А СТАНА СЛЕД КАТО ДЯДКАТА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ОБИДИ И ОБВИНИ ПУТИН. И НИЕ ПРЕДАНИТЕ БЪЛГАРИ ВЕДНАГА СЕ ОТЗОВАХМЕ И ЗА БРОЕНИ ЧАСОВЕ НАМЕРИХМЕ РУСКИТЕ ШПИОНИ. ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ШПИОНИ. КАК НИКОЯ ДО СЕГА НЕ ГИ ИЗЛОВИ САМО НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ УСПЯХА. РЕКЛАМА ЛИ СИ ПРАВИ ПРЕМИЕРА И СИЕ. НАЛИ НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ ДЕЙСТВАМЕ.

46

Една миниатюрна

преди 3 години

Малка дребна и незначителна държавица с компактно и малко население. Кой ли се интересува от нас?

45

A

преди 3 години

До Българин 42От злоба ще посегнете и на Бога. Чакам с удоволствие.

44

Анонимен

преди 3 години

От Русия Ви шпионират голите дирници и Ви броят ежедневно самолета кораба и камионетката

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво очаквате от армия в която Кремълски парашутисти като радеф, доскоро се подвизаваха като "натовски" генерали ... Българската армия не от вчера е заразена с туморът на съвеЦко-руската-керемълска зависимост и е крайно време там да заиграе скалпелът и всичко заразено с русофилщина да бъде изрязано до корен ... !!!

42

Мнение

преди 3 години

Че то в България и военни ли имало бе?То армия няма пък военни има!?Заплатаджии!Един път даваха по телевизора как ги обучават във военното училище...стрелят с автомат пластмасова играчка срещу монитор и "военните" главно женски,гримирани,с маникюри и сбъркан пол)))

41

Активист на БСП

преди 3 години

Изнесли са чертежите на F16,които Бойчето предплати на краварите....

40

Анонимен

преди 3 години

А защо не арестуват за изнасяне на секретна информация към САЩ ?? Или не е нужно, те директно звънят на бате Гойко!

39

Българин

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство.

38

Анонимен

преди 3 години

Някак си като ги видя тия бусове на полицията и ми става смешно какви са смешници от тях не лъха никакъв респект просто са едни изтумбени семкаджии чакащи чекалък, прокуратурата е купена, другите данс,гдбоп доти,моти ,тол, и всичките останали смешници хептен нищо не става от тях, а съда за него не е осъдил никой от много много отдавна и взима само заплатки,а не върши нищо не говорим за корупция за едно изнас. дават по 3г. условно в сащ например е мин.10-15 г. сериозен затвор въобще сълза и смях

37

Какво е позор

преди 3 години

Дори на Израел са позволили да шпионират в БГ чрез шпионски софтуерни фирми, а дори не са в НАТО!