336

Анонимен

преди 3 години

Не е смешно, безумно е!Кое контраразузнаване в света обявява секретна операция по медиите за залавяне на шпиони?! Никое!! Нямам думи!!Щом го заловили единият веднага "пропял" и веднага го пуснали! Другият хукнал да се крие в руското посолство! Без коментар!Боже, ела си прибери вересиите!!

335

Ванката

преди 3 години

До МРАЗИМ РУСИЯ....Много си *** Сашеее, много!!

334

мечешка услуга

преди 3 години

До МРАЗИМ РУСИЯТази омразна Русия ни запази териториалните граници от съседите и ни окупира!!!

333

Анонимен

преди 3 години

1200 г. от Хр. - Инквизицята: "Ние сме длъжни да предпазим гражданите от вредни магически влияния, тази жена несъмнено е вещица. Метлата и го доказва"1947 г. сл. Хр. КОмунистите : "Тези хора говорят английски, това е чуждо влияние и те несъмнено са шпиони. 2021 г. Либералите: "Тези хора шионират за Русия. Русия е зла, съответно несъмнено ни шпионира. На нас са ни нужни шпиони, и ако трябва ще си ги измислим"

332

къхпиух

преди 3 години

До +-Много си ***,бегай да гласуваш,,,,,,,,,,,,,,,,

331

Анонимен

преди 3 години

Имаше филм на времето "Грешката на президента", пардон, "Грешката на резидента"!Да не четем след време нови новини?

330

Анонимен

преди 3 години

част от предизброната кампания, международен пиар и прах в очите на западняците, които се оказват по-глупави и от нас

329

+-

преди 3 години

И какво ще шпионира Русия,колко еврофондове сме получили от Брюксел или колко домати сме внесли от Турция и Македония...

328

Анонимен

преди 3 години

Къде е фигуранта?

327

Анонимен

преди 3 години

'' Българи са продавали собствената си страна за стотинки '' .................... Удивително е наистина мълчанието на БСП и Радев по случая ... подозирам чакат да дойдат на власт и да започнат да продават България не за по 2, а за по 3 хиляди на месец ... заради тази 'чудесна финансова перспектива' не искат да си развалят отношенията със съветското посолство

326

МРАЗИМ РУСИЯ

преди 3 години

УБИВАЙТЕ РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА И ПРЕДАТЕЛИ!ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!!!!СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НОВО РУСКО РОБСТВО!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

325

дядомраз

преди 3 години

Шпионажа е нещо нормално дори между партньори.Естествено Русия ще ни шпионира след като тук има американски бази и прочие,а и нея я шпионира кой ли не.Не разбирам каква е тази истерия народе?

324

Анонимен

преди 3 години

А с Мата Хари ко стана?Фанаха ли я?

323

Анонимен

преди 3 години

Браво на коментар 21!!!Там е казано всичко.

322

долу герП и Боко

преди 3 години

Русия шпионира България?Това виц ли е?Не ставайте смешни!То и без туй няма нищо за шпиониране,освен на Каракрачанов обиколката на шкембето.

321

Анонимен

преди 3 години

"са задържани по подозрение за изнасяне на класифицирана информация" ....., хубаво, но първо трябва да имате доказателства,а не "подозрения" ,иначе българските граждани стават жертва на чужди войни,без да имат вина за това!

320

Сата НАТО

преди 3 години

Ами ако съдът оправдае някои от задържаните?!------А има ли за какво да ги осъди?От това, което Гешев показва, няма много доказателства. Мисля си...дали просто не инсценират шпионаж, за да си вдигат рейтинга ?

319

Анонимен

преди 3 години

Забележете как не случайно се опитва да се вдига напрежението между НАТО/ЕС/САЩ с Русия. Нашите продажни управляващи са получили нареждане 100% за това нещо. Оня ден Байдън дето говори че Путин бил еди какъв си. Не е случайно.Това е доказателството че нашите получават нареждания, както с ваксината на Астра Зенека, почнаха да я спират в Европа и тук я спряха, оня ден казаха че е безопасна и пак възстановиха ваксинациите с нея... Ние реално нямаме самостоятелно мислещо управление на България.

318

Анонимен

преди 3 години

Държавата сигурно и най-вероятно е Русия, защото ако беше за САЩ или западна държава , никой нямаше да го отрази като шпионаж.

317

Оня

преди 3 години

Някой се разпозна и ми пише минус.