103

БСП

преди 3 години

Караянчева само може да се учи от Президента!!Над 2 милиона Българи гласуваха за него!!ФАКТ!!Когато и за нея гласуват поне милион човека, тогава да прави забележки на човека избран от цяла България!!

102

Подслушан разговор

преди 3 години

Ало Цвета, виж сега, като отидеш горе нали знаеш как да подхванеш Радев? А, така! И трябва, това е много важно, да го изкараме жалък и смешен, да му се подиграваме, да му се надсмиваме, щото -Чуваш ли ***...А, добре де...не ми крякай, да не ти припомня каква си...И виж сега-ще говориш за Герб, как строиме, как мислим за хората, за ония 50лв дето даваме на пенсионерите, трябва АЗ да изляза по-мъдрия от оня Радев! Чу ли ме2 Добре ли ме чу ***? Аиде бягай, аз ще гледам какви ги вършиш. Изчезвай вече!

101

дедо Ташунко

преди 3 години

Тази женица се взема насериозно.

100

Учуден

преди 3 години

Как ли е стигнала Цвета до върха ? Сигурно от Нешънъл джеографик някой неин "колега" и е показал пътя.

99

Тя

преди 3 години

Уморих се от вас, уважаеми политици! Честит 3-ти март Българи!!!

98

До тея под мен

преди 3 години

А вие как ще останете в Историята ????

97

Възмутен

преди 3 години

До БАТ САЛИ ГЕРБ и БСП имат една майка -БКП.Така ,че се скрии някъде.

96

Гол да го барате...

преди 3 години

...***!Откога цензурирате и абревиатура изречена от вожда слънце?

95

Турист

преди 3 години

Цялото това ходене там е такава пародия...Половината не знаят историята ама са там щот' е 3ти март.До вчера ***'ал маанета на Фики Стораро ама днес ПатрЕот.Загърнали се с трикольора все едно е плажна хавлия щот' ги мързи да го носят в ръце по баира... абе пародия...

94

А

преди 3 години

*** като редови гражданин ли е на Шипка?Тогава защо е със служебния автомобил?

93

БАТ САЛИ

преди 3 години

АЙДЕЕЕЕ !!!!КОМУНИСТИТЕ ПАК ПОЩУРЯХА, САМО ТАКА КАРАЯНЧЕВАААА!!!

92

Анонимен

преди 3 години

Всеки я знае и ще е запомни с цвета кърджалийската ... !

91

ТъпъУфсъ

преди 3 години

Нямаш работа там,*** !

90

До 97

преди 3 години

Добре бе,избери БСП то ,за да теглиш отново кредит за хладилник !!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Червената напаст и ГРОП са заедно не си мисли, че като се джанкат и някой ще излъжете. Малко е съмнително дали ще минат и 4%л Потомствени червени крадци и доносници цял живот на гърба на данъкоплатците.

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака ли ,бе?Питай го всяка година как братовчед му на ББ препира 5 милиарда държавни пари на Сейшелите

87

Kit Chelin

преди 3 години

Честит празник на всички българи. В цялата страна има прояви и чествания само на Шипка няма да има официално честване. Това безумие може да го измислят само герберите, които уж са за обединение, а непрекъснато ни разделят. Г-жо Караянчева като сте толкова ербаб и казвате, че отивате като гражданин защо сте с охрана и служебна кола? Това е пълно лицемерие, а това което говорите няма да коментирам той др. Борисооф за пръв път не лъжеше в оценката си за Вас. Няма па нагли от вас жадни за власт и ка

86

мак

преди 3 години

Да не казва, какво трябва да прави Радев или който и да е и какво да чувства и говори. Празник, а тая и т.лупа пак злобеят. Днес ти постигна върха, ид.иот.ке, но на наглостта и злоба. ти като кава отиде там, като редови гражданин, като шеф на нс (голЕм смЕх), или като абревиатура?

85

дедо Ташунко

преди 3 години

Тази не е ли от Боковите хора, наречена от шефа си ***?

84

Край

преди 3 години

Като вида на черния Янчо унуката - ми става едно тъжно.Същата тъга изпитвам като вида и брадавичестия Румен. За него даже гласувах а сега само тъга ни остана. Излезе от президинтството като аслан и се върна там като ...Щеше революция да прави пък се кандидатира за грейното местенце на излишния президентски пост.