63

Анонимен

преди 3 години

Като санираха безплатно с парите на всички данъкоплатци не ревяхте .

62

Правилно

преди 3 години

Много правилно, ама искам да върнат софийското жителство при това положение и всички пришълци обратно в плевнята !

61

Анонимен

преди 3 години

Утре данък въздух 5000 лева. Който не плати, отива на ЧСИ. Там ще го осъдят без да разбере и ще дължи 10 000.

60

Анонимен

преди 3 години

Могат да искат за гарсониера 100 хилки а не им се вадят едни 500лв

59

Анонимен

преди 3 години

Мoшeницитe на власт мислили, мислили как да надуят тройно данък сгради, за да ни принудят да разпродадем единственото, с което българинът е "богат" - имотите си - и накрая го измислили. Радвам се, че си запазих тромбата от миналогодишните протести. Този път трябва да са масови бунтове, ако ни е останал инстинкт за самосъхранение!

58

Анонимен

преди 3 години

Годишният данък сграда какво точно покрива и каква услуга получавам от държавата след плащането му? Защо вмето услуга пак ми се бърка в джоба?

57

пецата

преди 3 години

до "26ти Хора, прави ли ви впечатление, че от 1 месец ГЕРБ правят всичко възможно да загубят изборите!"Изборите са им в кърпа вързани , затова си правят каквото си искат , а ако ги изгубят е за да направят пак някаква глобална мушингия като с КТБ когато пуснаха бсп-то на власт за да направят тая врътка, това е по модел на американците които пускат републиканците винаги когато смятат да направят някаква катастрофа пример, Буш старши= разпад СССР, Буш = 09/09/2001, Тръмп= ковид пандемия, и т.н.

56

до Рекет

преди 3 години

Работа бол... желание нула. Твое решение.

55

Анонимен

преди 3 години

Общините са фалирали и нямат пари. Познайте общинска банка @%@^@^^@%@Хубаво си помислете къде си държите парите

54

НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ

преди 3 години

ТАВАРИЩ БОРИСОВЩЕ ВИ ДАМ 500 ЛВ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ

53

аз

преди 3 години

На Москвича преди години сменях номера 3 пъти (за чий х..)-беше жълт,после бял,след това бял със знаменце.Е това е същото.

52

Анонимен

преди 3 години

поредните глупости! Стига сте плашили хората, някой трябва да ви осъди за заблуда. Срокът за направа на тези паспорти беше удължаван 10-тина пъти досега и пак ще го удължат, като видят, че няма начин да се спази. През това време който балък се хване на въдицата, ще плаща... Същия номер беше и с регистрацията на кладенците. Прави се закон с ясното съзнание, че това не може да стане, но целта е колкото са хванат да въдицата да бъдат оскубани

51

Анонимен

преди 3 години

Бе то хубаво, ще намерим 500 лева отнякъде, ама кой капацитет ще обследва жилището ми? Този, който надзираваше тунела на метрото и се разписа, че всичко е ОК ли?

50

Сас

преди 3 години

Държавата си стана едно търговско дружество и това е. Тези общини не си ли получават бюджета и заплатите от нашите надъци, че и допълнително ще им плащаме за труда

49

Eвала

преди 3 години

До Tom Ако го имам този паспорт, някой ще го погледне ли изобщо или просто ще го бутнат в архива на общината?

48

Анонимен

преди 3 години

Баце пак ще спасява положението в последния момент :)

47

Бойха ЦаротБолгарски

преди 3 години

От мандат на мандат ша скуба тоз електорат! Невидима е мойта диктатура, челичен - моят борчески юмрук, с ръце топузи, бухалка стискам здраво и натупвам пак поредният сюртук! Но, ето, грижа са за вази, но знай: тази грижа, кинти иска, кинти - дай! Аз, Бойха съм Владетел Ваш до ГРОБ-ът... и след ГРОб-ът, кокалите ви ша глозгам пак!

46

Анонимен

преди 3 години

Дране до дупка. Утре данък въздух на кубик. После да не се сърдят че при тия данъци изхвърляме стеоителни отпадъци на кофата.

45

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам, ще се издават ли технически паспорти на кварталите Факултета, Филиповци, Шекер маала, Столипиново, Максуда?

44

РептилЬ

преди 3 години

Частни корпорации ще са хуманни наемодатели на бедните животински единици от стадата. Из устава на Новия Световен Ред (Новата Реалност)