97

Анонимен

преди 3 години

Слушаш новините : Мре се, много се мре, скъсваме се да мрем. Нямаш време да умреш от нещо друго, Ковид дебне. Смъртността скочи до рекордни нива. Жертвите натръшкани, струпани, непогребани. Епидемия, затрива се човешкият род - хомо сапиенс ще влезе в червената книга... Ако си загасиш телевизора и си плиснеш малко студена вода, ще ти стане ясно , че ни правят на ***.

96

Анонимен

преди 3 години

'' Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка ''................вчера каза, че не взима решения под натиск ... тоест всички ние трябва да взимаме решения под натиск а той понеже е министър иска комфорт и спокойствие при вземане на решения ... и всичко останало.Днеска казва - *** на всички, важното е аз да съм спокоен понеже съм министърТова недоразумение отдавна трябваше да е на борсата

95

До 91

преди 3 години

С какво да е нахраня ? От март месец съм Безработен вече една година без пукнат лев и помощ ? Мен кой ще нахрани ? Отнеха ми правото да се изхранвам

94

Lina

преди 3 години

Тихо, тихо ботокс, че не само веждите те издават, но и действията. Но пък и ти не се представяш за мъж - точно като боцка.Ами ще я видим тази работа. Докъде и как? Вие да не се страхувате от избори? Леко подозрение провокирате? Хайде- да не ви заболи, но не от любов, от бой.

93

МКII

преди 3 години

До ПатриотТочно такива лyмпени като тебе, най-напред ще се кротнете. А ако много зяете, има си начини да бъдете озаптени.

92

До 84

преди 3 години

И аз помня по време на Виденовата зима как един *** с бухалка от СИК с Маргините и маджо беше в слънчев бряг и рекетираше собствениците на магазини ресторанти хотели и как опираше пистолети в на хората главите . По стечение на обстоятелствата същия сега е премиер назначен от БКП

91

Патриот

преди 3 години

ИСКАМЕ НОВ НАРОДЕН СЪД НЕ МЕРКИ!

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86И шпаги, не само мечове.

89

До до мен

преди 3 години

Като я знаеш тая Сийка защо не я нахрани?

88

555

преди 3 години

Природният закон за естествения подбор е в ход - умните ще оцелеят.

87

11

преди 3 години

Айдееее, отиде коня у ряката...

86

Обективен

преди 3 години

Абе хора, вие не разбрахте ли най-после, че въпросните мерки ще останат в сила до края на света. Ще изфабрикуват нови и нови щамове, само и само да ви държат в подчинение и да си налагат новия сатанински световен ред. Крайно време е да се събудите.

85

Това е война

преди 3 години

ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

84

Анонимен

преди 3 години

тоя е гълтач на мечове.

83

69

преди 3 години

той може да иска и до живот да остане но хората вече искат друго

82

Анонимен

преди 3 години

Народа умря от глад по време на виденовата зима. Ей тогава не само Сийки умираха от глад, а и хора с много други имена. Но на *** спомените са кратки. Помнят избирателно и то само ако е в тяхна полза!

81

Патриот

преди 3 години

Убиват ни бе не разбрахте ли убиват ни бавно и методично,това е геноцид !Не се ли вдигнем на бунт и не обесим ли тези българо-убийци нямаме бъдеще ,или те или ние решавайте скотове робски ,ще търпители още този фашизъм и тирания!

80

Анонимен

преди 3 години

Заагам на англичаните да излязат от проблема първи. При тях мина през толкова голяма част от населението вече, че до месец ще си имат естествен имунитет и без неефективните ваксини. Иначе на никой не му е гаранирано, че ще живее до 99 години и половина. Втора година крадат от младостта и детството на европейците. Онлайн обучението е пародия. На 90% от заболелите им трябва тест да разберат , че са болни. Изолирайте възрастните за два месеца и активните да минаваме през него

79

До мен

преди 3 години

Сийка Иванова от Варна . Познаваш ли е ? Вчера умря от глад Искаш ли още имена

78

123

преди 3 години

Ботоксов псиxопат, махай мерките и остави хората да си живеят живота. Хората не искат мерки.