68

Анонимен

преди 3 години

Вирусна инфекция не се повлиява от антибиотици.

67

Анонимен

преди 3 години

До до 41 от славянинТочно така!

66

До 62

преди 3 години

Само че пневмонията при ковид НЕ е бактериална. Само 10%. А останалите 90% не е.

65

Дидо

преди 3 години

До ПЕХОТИНЕЦМи тръгвай за Марс тогава, какво чакаш? Точно в тази статия всичко което казва е абсолютно точно и вярно. Антибиотици се прилагат при бактериални инфекции и нямат никакъв ефект при вируси. Сега възможно е самият вирус да отслаби организма на човек до степен, когато някой бактериален щам, който инак е безопасен, да доведе до нужда от допълнително лечение, но това е само при изключителни случаи и САМО по преценка на лекуващият лекар

64

Анонимен

преди 3 години

Повечето тъ.паци слагат маски и на деца ПОД 6 годишна възраст, въпреки противоконтитуционната и противодържавна " българска" " наредбата" и въпреки СЗО, която изрично е казала децата да НЕ носят маски...

63

до 41 от славянин

преди 3 години

''Паплачта тук и извън форума не заслужава свястни и читави лекари като Мангъров. Па.плачта заслужава да живее и умира по- зле и от кра.ставите кучета!''Паплачта се е самообрекла да умира понеже вярва на всичко с което я лъжат и сама ще се натиска да я тъплат до спукване с вкякакви фарма отрови, а ние с нищо не трябва да и пречим да са самоубива от невежество и първосигнален дбилизъм, колкото по-рано ни освободи от присъствието си, толкова по-добре за нас!

62

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е луд за връзване, а престъпното правителство няма да въведе карантина докаго не пламнем като Чехия и не започнат да мpът хора по улиците. Днес са 4000 на ден, а утре ще са 10 000 на ден.

61

Д-р 300 кинта с аспи

преди 3 години

Мангър-мангър, 300 кинта аспиринче и кой от къде е .

60

да бе, да

преди 3 години

Би трябвало като лекар да знае, че вирусната инфекция "прокарва пътя" за бактериална - и точно тя се лекува с антибиотици. Ако тръгне да прави антибиограма, да чака резултати и чак тогава да назначава - няма смисъл, вече ще е на ход друг специалист, патоанатомът!

59

ТАКА Е

преди 3 години

ОЩЕ НА 14 ЮНИ СЗО ПРЕДУПРЕДИ ДА НЕ СЕ ДАВАТ АНТИБИОТИЦИ НА ЛЕКИ, СРЕДНОТЕЖКИ И ДОРИ ТЕЖКИ СЛУЧАИ НА КОВИД. САМО 10% УМИРАТ ОТ БАКТЕРИАЛНИ УСЛОЖНЕНИЯ - САМО ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ АНТИБИОТИК. СТАТИЯТА Я ИМА В ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ОТ 14 ЮНИ 2020Г

58

АК-47

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с този, да не е единственият лекар в България. Няма нужда да се прелива от пусто в празно. По добре всички СМИ да изискат след 10-ина дни, колко са излекуваните, и колко са починалите в Инфекциозна болница в София. И след това да се публикува всеки ден такава информация, специално от тази болница.

57

Лекар

преди 3 години

Да бе Мангъров,ние не лекуваме вируса с антибиотик,а пневмонията причинена от вируса..

56

Анонимен

преди 3 години

Легендарен лекар.

55

Мутафчийски

преди 3 години

От днес влиза в сила нова мярка! Всяка вечер в 20.00 ч. ръкопляскания от балконите в чест на лекарите на първа линия! Лекарите на първа линия ще махат на гражданите с фенерчета! И да си носите маските, мушмуроци!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше ефективно лечение,дали всички държави с lockdown щяха да изберат този метод за справяне с пандемията? И 100 000 лекари да има... не могат да помогнат срещу вирус, като този.Затова е измислена превенцията.

53

дадада

преди 3 години

може да имаме ковид 100%,но от другите болести имаме 0% смъртност

52

до 52

преди 3 години

Слънце незалязващо, овцете ги колят. Ама какво знае една овца за екзистенциалните въпроси. Само блее и се прави на интересна, докато я стрижат, доят и после колят

51

ФИГУРАНТ

преди 3 години

понеже румбата няма да има листа за изборите, то мангъра си е осигурил избираемо място при слифчу

50

до 26

преди 3 години

Ако на моята сметка имаше толкова починали - ок, но гледам Мангърката се опитва да се класира за титлата "Наследник на Менгеле".Ако са му толкова силни чайчетата, що не отвори чайна, ами шефче на отделение, а? Там всички вие овце се събирайте и пейте "Кумбая" и се разкарайте от живота на нормалните хора!

49

Анонимен

преди 3 години

До 1Лесно, ама никой не го прави. Да не говорим да ти изготвят антибиограма, за да определят към кой антибиотик е чувствителна бактерията.