51

Анонимен

преди 3 години

Отвратително! На гърба на болните деца и отчаяните им родители ли бе? Как спите бе? Демони! Пфуу

50

Анонимен

преди 3 години

Заплата от 5-6000 е нормална в АЙ-ТИ сферата. Заплата от 10-15 хиляди е приемлива за изпълнителен директор. Заплата от 80 000 вземана за сметка на парите дарени по повод благотворителност е безочливост. За съжаление това не е изключение при благотворителните фондации. За един долар дарен на световните такива, едва няколко цента достигат за действителна дейност, другото е "мениджмент", "оперативни разходи" и "рекламна дейност".

49

Банкянско шкафчи

преди 3 години

Ей мyшмyли, ще ме задминете по усвояване (крадене).

48

Анонимен

преди 3 години

До 39Бездимниците са друга схема. Всеки може ли да даде 250 000 лева за операция. Аз съм с доход от 12700 лева на месец, след такси, работейки в чужбина за софтуерна комоания и се водя с много добри доходи, но дори и аз се изптищван, като чуя такива суми...

47

Пешев

преди 3 години

До Анонимен"Ще си помисля. Все пак тря ва да е новина от поне два независими един от друг източника, както и да има доказателства, който ще издържат в съда. То и аз мога да ти кажа за стотина далавера, свързани с хора още от "царско време" насам, ама масово не се признават в съда, защото видиш ли, човек ане откраднал 22, ами 21 милиона лева, следователнонделото се отлага и губи давност после."А как предлагаш да се пресече тази практика ?

46

Реалист

преди 3 години

Класическа схема за източване - големи заплати, бонуси, заеми, и т.н. Заплатите и бонусите са само неморални ако са декларирани официално, заемите вече са незаконни и си е чисто престъпление. Ясно е, че става въпрос за схема за кражби, която е планирана още от самото начало. По подобен начин източват и банките (КТБ, ***).

45

Анонимен

преди 3 години

На мен ми се вижда нормално 5 % за издръжка ,безспорно ако някой успее да организира същото качество на услугата но с 1 % за издръжка ще е по конкурентно способен и ще свърши също работа но чакаме някой да го направи.Не ми се вижда обаче нормално да направиш 20 лева превод и да ти вземат 4 лева за превод в банките това вече е лудост и обир дори и там никой не ти сваля таксата а уж има конкуренция .

44

хехе

преди 3 години

До ХХте имат резерв за следващите 5 години да издържат...после сменят името ...и всичко отначало

43

Анонимен

преди 3 години

До. XXПЪРВО - Не сме сигурни за истинността на тези твърдения. Второ - А как можем да помогнем на хора, имащи нужда от помощ? Как може Аз да потърся помощ? Дори и да е виновен този, обсъдете го, но самата идея е прекрасна. Това, че бащи педофили и майки, които продават децата си на оедофили, значи ли че тря ва да за раним родителството?

42

Анонимен

преди 3 години

До ТончоТези организации функционират в цял свят по един и същи начин.

41

Анонимен

преди 3 години

"Сега най логичното е всички да престанат с даренията ... и тогава да видим дали ще има от къде да вземат пари .."Ти не го мисли тоя гербер, той ще си намери нова престъпна схема. Нуждаещите се обаче, те са потърпевшите

40

hahah

преди 3 години

Даренията през тази платформа трябва да престанат...

39

Анонимен

преди 3 години

С DMS-ите не ли същото?

38

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си много *** да даваш пари на такива фондации. Тая схема не е само българска и така функционират всички фондации

37

Анонимен

преди 3 години

Така е при много от охранизаците събиращи дарения. Да не си мислите, че въпросната организация е единствена.Затова най-добре е да се помага директно на хората. Всеки може да купи един хляб и да го даде на някой бездомник например. Аз съм давал директно на хората, когато съм имал възможност.

36

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че трябва да се провери хубаво какви къщи е подарявал българският червен кръст на един бивш министър на здравеопазването, това разследване беше спряно от телевизията.

35

Тончо

преди 3 години

Всичко в тази държава е фалш, търпи-лъжи и голи приказки.

34

Анонимен

преди 3 години

До ПашевЩе си помисля. Все пак тря ва да е новина от поне два независими един от друг източника, както и да има доказателства, който ще издържат в съда. То и аз мога да ти кажа за стотина далавера, свързани с хора още от "царско време" насам, ама масово не се признават в съда, защото видиш ли, човек ане откраднал 22, ами 21 милиона лева, следователнонделото се отлага и губи давност после.

33

Някой си

преди 3 години

Спрете всякакви дарения за подобни каузи...

32

ХХ

преди 3 години

Сега най логичното е всички да престанат с даренията ... и тогава да видим дали ще има от къде да вземат пари ..