28

Анонимен

преди 3 години

Расте поколение на антиваксъри, религиозници, седесари и др еволюционни задънени пътища. Амчи то времето е тяхно, и се стига до този напълно нормален резултат.

27

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам Бойко за какво се пъчи и надува - за 5 сантов асвалт или за недоставени летящи тенекии?

26

Анонимен

преди 3 години

Про положение,че вождът ни Бочко(да свети името му)е"еднокнижник"какво трябва да очакваме от подрастващото поколение в България!

25

Христо Христов

преди 3 години

Нормално с тиква - еднокнижник премиер, дето следва ес дирекнивите за всичко.

24

Анонимен

преди 3 години

С премиер, прочел една книга през живота си "Винету" това ще е положението.

23

Ф.С.В.

преди 3 години

При Нас моделът на обучение е СГРЕШЕН!! Занимават децата от рано с много труден материал--Получава се пренавиване на Пружинката!! Трябва като в Япония- в Детската Геадина с кубчета модули смятат-Имат много хубави анимационни филмчета с които им се обяснява математика физика химия- В БГ е сложен материал за детските главици и накрая губят абсолютно интерес!!

22

Атанас Велмазов

преди 3 години

Българският народ е най-ниско интелигентният и това не е тайна, проф Иво Христов греши в процентите не са 80% а поне 95%, нека не се самозалъгваме....

21

Анонимен

преди 3 години

Тия които печелят олимпяди, са деца на амбициозни родители с добро образование от миналото, не плот на нашата образователна система, след което заминават в чужбина и никога не се връщат повече.

20

Анонимен

преди 3 години

Защо преди ЕС бяхме на първите места по грамотност.Какво пипна ЕС ,че ни срина до тяхното ниво!??

19

избирател

преди 3 години

Нормално е!!!А и в България,с прочита на една книга,била тя и за степите,можеш десетки години ПРЕМИЕР да си!!!Защо им е да учат?!

18

63

преди 3 години

Казаните истини не поправят положението! Всички беди идват от тези *** на запад!

17

Анонимен 123

преди 3 години

Ама с това дистанционно обучение драги ми ЕС,,,, целта на правителството и мафията да са неграмотни сегашното поколение деца, да не знаят дори и имената да напишат. За да могат като станат на 18 г, и по лесно да ги манипулират по време на изборите, командват и да не се знаят правата.

16

Барселона

преди 3 години

Абсолютно е вярно.Съпругата ми е учителка и знам как стоят нещата.Дори и да е пълен гьон не може да повтаря класа.До 4ти клас е така.Като изпусне първите 4 год.как да върви напред.Преди 3..4..дена четох едни свободни съчинения от ученици от 4ти клас...къде се намират белите дробове...и отговора беше...в черепа...коментара го оставям на вас...

15

Ф.С.В.

преди 3 години

След 20г официалният език ще е шведският--какво да учат??-по скоро учителките трябва да учат още от сега шведски-защото е труден език,,,,

14

Анонимен

преди 3 години

*** народ, лесно се управлява. С делегирани бюджети и липса на контрол, какво друго очаквате.

13

noFreeman

преди 3 години

Било по-ниско от европата... дрън дрън, там децата 90% са *** и под пълен контрол. Като се учат всички по смахнатите европ--ейски програми така ще е!

12

Ванката

преди 3 години

При над 40% /официално признати/ от децата българският език не е майчин - какво повече да очакваме?!

11

23391

преди 3 години

Твърде много усилия и средства бяха хвърлени в разбиването на образованието у нас, за да не продължи триумфът на интелигентните, знаещи българчета, който стресна западняка в началото на 90-те, когато на всички окнкурси и олимпиади нашите ученици и студенти побеждаваха. най-добрата методика на преподаване беше ликвидирана с идиотското обснение, че декомунизират учебното съдържание. Методиката е начин на преподаване, а не съдържание. Сегашната методика формира неграмотни.

10

Анонимен

преди 3 години

До ПлювналиевНесъмнено е така.Все пак българчета обират медалите по олимпиадите, не руските де.илчета.

9

ноби

преди 3 години

и за какво го правят това изследване ? то си е очевидно. само чуйте текстовете на тото, 100кила и останалите . и тинеджърите мятат глави и групово затъпяват