18

До 11

преди 3 години

По този въпрос се обърнете към лойко.Той като даде оставката и проблемите ви са решени моментално.Давай , не дращете тука, отидете при него и му се помолете.Може и други действия да приложите , спрямо нашето уважение към него, отпред или отзад.

17

До 24

преди 3 години

Време е нормалните хора да излезем и да изметем диктатора БМБ и ГЕРБ-БКП от всякъде

16

Анонимен

преди 3 години

Няма начин някой да ми спретне подобен погром на семейството и после да оцелее. Вземам си пушката за грозен дивеч и съм на позиция. Докато полицията ме спре, ще завлека в ада поне 10 ***. И после спокойно ще дам интервю за сутрешния блок, обяснявайки как щеги излежа.

15

Анонимен

преди 3 години

Само автоголове си вкарват тези протестиращи. Доста изпаднали ми изглеждат повечето. Те какво си помислиха, че София и пътищата са техни, не ги ли е срам. Да държат семейство с деца на пътя и да трошат и провокират. Всички искаме промяна, но тя не е лесна.

14

християнин

преди 3 години

Гледах случая в реално време.Безумна опростачена жена.Връхлетя върху 5-6 човека Ако не бяха двете дечица в колата,не ми се мисли каква щеше да е реакцията на хората.Сбъркан женски мозък.

13

Анонимен

преди 3 години

Пак писах и ще пиша.Няма проблем да има протести но в нормалните държави има определи места където е позволено а не в последния момент да блокират възлово кръстовище. Кой ще ми плати таксито за вечерта протестиращите ли???Почна да ми влияе на семейния бюджет вместо да купя нещо на децата аз ще давам пари за такси......

12

Браво

преди 3 години

Тази жена показа, че има по големи топки от колегите шофьор и отстоява правата си . За този вандализъм тези терористи , трябва да бъдат в затворът без съд и присъда. БРАВО !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма те ли бухалки в колите си.

10

Поредната

преди 3 години

*** която си мисли че е над хората.Пробвай пак да минеш утре, гаранция че в другиден няма да опиташ.

9

Студент

преди 3 години

Защо журналистите нажежават още попв ече обстановката с коментарите си ?! Срасмно и недоистойно,г,син Радеев това което предизвиквате в България!!! Според коментаторката на Он еър жената с колата е виновна,че минава от там , а не протестиращите ?!?!?! Изли-за,че тия имат право да блокиратр пътищата,а хората не могат да се прибират нормално по домовете си ?!?!?! Радев,виж си хулиганите какво правят ! Такъв ред ли ни обещаваш ?!

8

Димов

преди 3 години

Объркаха жената сега ще има издирване, бой до пето коляно.

7

Това нещо

преди 3 години

Дето управляваше автомобила с всичкия алкохол дето мога да го изпия пожизнено не мога да го възприема за жена,особено като показа среден пръст.Онова нещо дето приличаше горе долу на мъж на предната седалка - само прилича малко, а цялото мероприятие е толкова слабо,че и на милиционерско не докарва особено.

6

Анонимен

преди 3 години

Минаха границата на нормалното, полицията да си влезе в роля и да въдвори ред в градовете, ако трябва и със сила, това на нищо не прилича.

5

Хах

преди 3 години

Докога ще ги търпите тия клошари ?

4

Анонимен

преди 3 години

В колата има и малки деца

3

Анонимен

преди 3 години

50 наркомана са потрошили една кола с жена и възрастни хора вътре и имат наглостта да говорят за провокации!!!!

2

бързо в затвора!

преди 3 години

Шпиц командата на Радеффф партизанина. Скоро ще почнат и мандри да обират и палят.

1

Колев

преди 3 години

Нищо добро не ги чака протестиращите.