34

ВМРО Враца

преди 4 години

Като давахме по 20 лв на кафевите тука по селата да гласуват за ВМРО тоя ни обещаваше купища пари и власт. Стана министър и забрави за обещаното. Облажиха само той, Джамбазката, Сашо Сиди , Искрен Веселинката и Карлос контрерата. За нас нито лев. Ами няма да се оправим. За вас агнетата, за нас кокалите

33

Софиянец

преди 4 години

Ако вместо Бойко ми предлагат това, дето виждам на Орлите - не ми харесва. Продължават ли така ще постигнат друго невъзможно нещо - ще ме накарат при ибори да гласувам за Бойко, нещо което никога не съм правил.

32

Анонимен

преди 4 години

Бул нужен диалог, ама Тиквун само монолог от джипката може!

31

Men

преди 4 години

Ако излязат 50000 души на протест няма да има нужда от блокади и правителството ще падне. Обаче реално протестиращите за 2500 души и за това вече са изнервен, че не са подкрепени и почват с партизански номера и театрални етюди да блокират площади. Ако изкарат 2 седмици с блокади ще има саморазправа с тях, защото вече има подписка подписана от 11000 за изхвърлянето им от кръстовищата.

30

Българин

преди 4 години

Ясно е какво искат хората. 30 години след промените сме на път да изчезнем като нация. Демографска криза, ***, най-бедните в Европа, васали на богатите държави. И нямало какво повече да се иска? За тези 30 години, последните 10 бяга ГЕРБ на власт и освен две магистрали и предприятия за ишлеме, друго няма.

29

Анонимен

преди 4 години

До LexБългарският не ти ли е майчин език? Да ти помогна: ПАТРИОТ - човек, който обича родината си до жертвоготовност;ОПОРТЮНИСТ - преял с власт, корумпиран, ненаситно алчен, безгръбначен, неуважаващ себе си мръс-никСам виждаш, в случая имаме номер 2.

28

Minuvach

преди 4 години

***, от 5 години си в коалиция с Герб, сега ли се сети за диалог и за моделът на управление? Чий дирише тия 5 години бе ***???Правилно ви нарича Енев "ОПИТОМЕНИТЕ" патриоти. И ти си същия мафиот като ББ, защото знаеш и знаеше от самото начало, че Герб означава МАФИЯ, и точно заради това влезнахте в коалиция с тях. ТИ СИ СЪУЧАСТНИК на мафията като минимум.Да си събирате чукалата ти, Симеонов, Борисов и Гешев, че ше загробите държавата!

27

Анонимен

преди 4 години

РуменРадев е cмешник и фашист!

26

Анонимен

преди 4 години

Румен радев е ***!

25

Анонимен

преди 4 години

Каракачантичката и Далавери не пускат кокала. Все едно сме очаквали обратното.

24

Гашо

преди 4 години

Баче Краси на ден опъва по половин агне на чеверме, и две бутилки скъпо вино. Знаете ли как му е през патриотичния....Когато бега протестите на Росенец краси беше на печено малко сръбско прасенце и викаше на масата ВМРО...революция....Той е патриот. Пак да му гласувате

23

Анонимен

преди 4 години

Шкемби, ще заслабеш! Оставка!

22

проблем

преди 4 години

След като сте констатирали проблеми, вие като управляващи вече 3 години нищо не направихте! За това хората ви искат оставката. 3 години управлявахте в безвремие и сега се сетихте за проблемите! Не мислите държавнически. А що са касае за НАТО и ЕС, крайно време е да питате народа искали да е в НАТО и ЕС! Това трябваше да се пита още 2006-2007г. И сега за еврозоната не ни питахте, това означава, че не се интересувате от мнението на народа, просто народа за вас не съществува!

21

Ужасите Перник

преди 4 години

Г-н Каракачанов вярно ли заедно със службите правите изпитания върху хора ПЕРНИК със психотронно оръжие,и хората масово си режат вените и се бесят!?

20

Анонимен

преди 4 години

Диалог не е нужен, нужна е оставка.

19

Анонимен

преди 4 години

Ти пръв трябва да си подадеш оставката, лъжец!

18

жсдфдсф

преди 4 години

Какъв диалог, бе, Красьо?! С кого? Кога?!Всичко вече е изтървано, приятелю...

17

Lex

преди 4 години

Тоя поне е истински патриот и не си е менил кожата 100 пъти. За това го уважавам. За разлика от предишната откачалка Волен.

16

1

преди 4 години

агент-иван,с вас не може да се прави диалог,вие се правите на велики,начело с индивида от банкя,искаме оставката ви,а после почваме паспортните ти афери,имотите и всичко откраднато, ще ви се конфискува.

15

а така!

преди 4 години

Пускайте още изказвания със снимки, за да ни държите във форма! Всяко поглеждане към фейса на някой от ТИЯ гарантира ентусиазъм за поне 3 дни напред. Не в палатки, а по земята ще спим, само да ги деинсталираме!