135

Протестираща

преди 4 години

След като Президентът Радев ни обедини направихме Национална стачка, блокирахме цялата страна и започнахме да сменяме системата!!!

134

Япа Я

преди 4 години

Нагледно се показа как може да се имитират гласове при електронно гласуване....Протестър бабикянците така искат да подменят вота...

133

Анонимен

преди 4 години

Питам се,когато мутрата падне от власт,дали ще влезе в затвора или направо ще му вземат манерката? За *** е ясно,ще се разбягат като бездомни *** в момента в които абдикира!

132

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ИЗТЕКЛИЯ ВЧЕРА ЗАПИС НА СВИНСКАТА МУТРА ПО ПРЯКОР ТИКВАТА,КОЙТО В РАЗГОВОР С ВИЦЕПРЕМИЕРА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ КАЗВА В ПРАВИ ТЕКСТ,ЗА ХОРАТА КОИТО НАВРЕМЕТО ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И СРЕЩУ ПОВИШЕНИЯ ДАНЪК ЗА СТАРИТЕ КОЛИ СА ПРОСТИ И ЗАТОВА СА БЕДНИ И КАТО ТАКИВА ТОЙ ЗАТОВА ОБИЧАЛ ДА ГИ Е*Е .ДА НЕ ГОВОРИМ КАК СЪЩАТА ТАЗИ *** С ВЛАСТ ПСУВА КАТО ПОСЛЕДЕН КАРУЦАР ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ.ТАКЪВ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА СИ ПОДАВА ОСТАВКА СЛЕД ТАКОВА ИЗПЪЛНЕНИЕ

131

Анонимен

преди 4 години

Шофьотите да си спомнят че в колата си имат щанга към комплекта с инструменти.

130

zoro

преди 4 години

Нищо не пишете за КАНА,обичаща чашката и измислици! Издънки не семзабравят!

129

Анонимен

преди 4 години

Аз съм 141 и не може да съм събрал толкова лайка за толкова кратко време! Има *** в сайта и нарочно цъка във форума за да насъсква хората!

128

Анонимен

преди 4 години

Някогашната младеж построи прохода на републиката Хаинбоаз с кирки и лопати в студ дъжд и пек. Днешната кекава младеж дори не може да го затвори както трябва защото освен плакати друго не е държала в ръце. Ревльовци!

127

Анонимен

преди 4 години

Постовете на ***'а с номера 127 и 129 са типичен пример каква "подкрепа"има Вожда му!!!!!!!! Смешни сте бре!!!!

126

Анонимен

преди 4 години

Борисов ,мутро ,Борисов -Тикво как е спинкаш ли спокойно още на меката ти пухена възглавничка и до пълното ти нощно шкафче с кюлчета злато и пачки евра ...Скоро *** ще спиш на твърдия покрит със слама нар в централния софийски затвор

125

Sichtpunkt

преди 4 години

Бааасссии, това не е истина!Макрон на какви протести беше подложен (имаше умрели) и удържа, нашия Боко да не видел кръв! Вече си мисля, че има нещо изкривено в тая държава, щом полицията не може да се справи с 20 празноглавци!

124

КАЗАХ

преди 4 години

ИМПИЙЧМЪНТ И МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ !!! РАДЕВ ПЛ УЖЕК ТАКЪВ, ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН !!!

123

до Програмист

преди 4 години

То вие програмистите си мислите, че сте недосегаеми и вас все нищо не ви интересува освен големите ви заплати и нищо правенето пред клавиатурите, голямо производство пада от вас! И вас ще ви стигне, ще ви намалее работата като намалее ползването на продуктите ви и ще ви бият шута от фирмите като спре търсенето. Тогава ще запеете друга песен!

122

Анонимен

преди 4 години

Пичове, спрете да пишете за Лондон и Берлин! Вижте вчерашната изцепка на Кана Рачева! Призна в ефир, защото изобщо не разбира че са я включили, че не знае нищо за протести в чужбина, но ще си ги измисли! Издънката й е навсякъде в нета!

121

Анонимен

преди 4 години

Това е професионализма на милицията. То няма и как да е друго-библиотекари, военни, инженери, ветеринари, даскали с по няколко месечни курса. Какво да е друго. Интересно е как минават тестовете за физическа подготовка. За психическата е ясно.

120

Торашко

преди 4 години

СДВР не се обяснявайте с тия лумпенизирани безделници, трябва да се приложи цялата строгост на закона. Не може 100 човека да тормозят 1 000 000.00, като и те незнаят за какво са там,е естествено за 20,00 то лева. Иначе викат Оставка, обаче имат ли готова алтернатива, програма за излизане от кризата и т.н. Христо Иванов като беше Правосъден министър къде спа ??? После като не беше ? Чак сега се сети или е много зле ментално, или пачките заваляха. Айде стиг........

119

До129

преди 4 години

Кога успя да си нацъкаш толкова + бре ***? Е ще"упазите"крадеца,действай плющи-яко!

118

www

преди 4 години

Не знам дали Божков плаща и на кого но във форума очевидно има много хора, които заработват от постовете си. Въпреки, че срамна работа няма... не е много достойно да изразяваш чуждо мнение.

117

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА ТУЛУПА,КОЙТО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЗОР

116

Анонимен

преди 4 години

БРАВО МЛАДИ ХОРА -ВИЕ ДОКАЗАХТЕ,ЧЕ Е ЖИВ БЪЛГАРСКИЯ ДУХ.