132

Бау

преди 4 години

Борис бакан! Знаеш ли на колко места в страната спокойно можеш да обявиш - Тук имаше село с 200, 500, 1000... жители, сега няма никой! Никой! Или са останали 5 беззъби старчоци, за които още 9 септември не е дошъл, камо ли 10 ноември? И малките градчета отиват натам. Затова, още преди няколко години решихте да закривати 80 общински центъра и започнахте от районните прокуратури. Съкратите поради липса на деца половината училища и със спестения ресурс вдигате заплатите на учителите. Прекрасно!

131

ТЪП

преди 4 години

ОпаИзвиках децата си и им казах - ДЕЦА ТЕЗИ НЕ СА НАШИТЕ ХОРА! И много се учудих! Те БЯХЯ РАЗБРЯЛИ! Бяха усетили с чистите си сърца ЧЕ ГИ ЗАЛИВАТ С КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЯ! Само ме попитаха - Сигурно ли е! Те не вярват на парцалите, които БСП и чадата им се опитват да им пробутат! Те вече знаят,че отиват къв Европа и усещат, че искат да ги качат на полет до Москва! БРАВО ДЕЦА!...........Ей с м е х у р к о,най-много коммунддели са в Герп,ама откъде толкова акъл,нали си електорат на агент БУДА!

130

някой да е виждал

преди 4 години

Станишкаъа или Орешарски да ходи из България и да наглежда как се развиват проектите му? Или то при тив двамата проекти нещо липсваха. Така, е комунист на власт празна хазна.

129

До Бау

преди 4 години

Не си нито джендър, нито ***, а за учене не си доучил или акъла ти не стига. Ако приемем, че не си платен, трябва да приемем, че си природно глупав, каквито са и калинките от любимата ти шайка.

128

Коронавирус?

преди 4 години

За селянинът от Банкя няма забрани. Той е селски тарикат!

127

Анонимен

преди 4 години

Борисов посочи, че не случайно е договорил средства за Северозапада от ЕС, защото ако не бяха протестите, включително гражданско неподчинение, блокади на пътища и други мерки предприети от жители на същия този Северозапад, Бойко Борисов щеше да ви строи магистралата на кукуво лято!!!Затова: Протести до припадък! От протестите има видими резултати явно!Борисов - ОСТАВКА!И Бойко, един съвет: Не се напъвай да строиш ударно, другият след тебе ще продължи да строи и ще довърши магистралата.

126

Анонимен

преди 4 години

Като ви чета глупотевините, ще кажеш, че 100 човека експерти - гении - нобелови лауреати по икономика чакат за този пост и някакси Бойко им пречи. А ако си тръгне кой ще ви е виновен, че животът ви е скапан и че домът ви е ***?

125

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко,показвай!!! На това площадните търтеи нямат отговор!

124

Ох мамаааа

преди 4 години

Що не идеш на инспекция на булеварда във Варна, който беше окей, а ГЕРБ го направиха на БЛАТО?????????Страх ли те е да ходиш във Варна - що ходиш там инкогнито? Вашите те търсят те да те бият там, или?Хах ха ха

123

dmx

преди 4 години

Какъв карикатурен бръснатоврат ***, който обикаля с джипа си като някаква ***, който не може да седи на едно място, концентриран и да извършва нормална човешка дейност. А е премиер, съвсем други неща трябва да прави и по съвсем друг начин трябва да изглежда

122

Анонимен

преди 4 години

Тоя верно е за лудницата.Така и така е във врачанско,да отскочи и до Карлуково.

121

Анонимен

преди 4 години

Айде Враца вече ги оправиха, скоро и другите градове.

120

Анонимен

преди 4 години

Много завист, че нещо, независимо от мащаба, се случва в България. Много завист. Да не се разболеете, а?

119

Анонимен

преди 4 години

Вместо европейско развитие, германски феодализъм. Няма да стане.

118

Коко

преди 4 години

Борисофф, пали джипката и газ към Димитровград да разбереш кой отрови водата!! Пет града и над 50 села в момента са без вода!!!

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Една книга и милион страници отчети, анализи и решения, които да подписва. Не ти ли се струва, че има малко по-голям опит в управлението от теб.

116

Анонимен

преди 4 години

Пак яхна джипа на Горското. Няма ли кой да го спре да върши нарушения.

115

Анонимен

преди 4 години

До БауБЛА-БЛА ХОДИ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ НА БОЙКО БОРИСОВ

114

Анонимен

преди 4 години

бойко избра грешния път

113

Анонимен

преди 4 години

Ква мутра ще е, ако не посети спортната зала?Смех, смех....високотехнологични заводи откривал....Той с единствената прочетена книга знае ли изобщо какво са високи технологии?