9

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли кво.. Ако решите да се избивате.. просто наритайте труповете във водата там нещо... Не ми се слуша за теcтостеронови изблици на пcиxяcaли от социалната изолация хора. Такива истории винаги са скучни.

8

Анонимен

преди 3 години

Тъжна картинка симпатизанти. Плетените обувчици и нарамили торбички от хипермаркет. А като ги питаш нещо мучат несвързано. Трагедия

7

2

преди 3 години

В моемнта никой не знае какво влиза и какво излиза от от пристанището на Лукойл, така ще е и при ТЕЦ Варна. Какво ни готват братушките? За какво са им тези пристанища без какъвто и контрол от Държавата или вече трябва да и викаме Територия?

6

Анонимен

преди 3 години

Браво на Хр. Иванов, че разрита това блато!

5

Край

преди 3 години

Винаги когато се иска от Доган /ДПеевски и ДПС/ да спазват законите ще се размахва етническата карта. ДПС е тумура на българската демокрация. Проклети да са тези които го регистрираха в нарушение на конституцията.

4

Анонимен

преди 3 години

Христо къде си? С вазелин ли се мажеш още?

3

ДДТ

преди 3 години

Ако им бъде заповядано "Влезте в морето,останете под вода и чакайте да ви кажа кога да поемете въздух!" цялата тълпа на ДПС ще се издави по собствено желание.Няма по-лесни за манипулация от тях. Кого и какво пазят ? Нали и те са част от народа,който е лъган и грабен от шайките?!

2

за сюнет са събрани

преди 3 години

Амо от корен и още не го знаят!

1

1

преди 3 години

Доган е машата на Руските интереси в БГ. Обърнете внимание на пристанището на ТЕЦ Варна, който вече е на Доган. Направи се драгиране на езерото за 350млн. лева без търг от Руска фирма, като идеята явно е всичкото зърно и скрап да се изнасят от там, а не от държавното пристанище във Варна. Отново ще има анклав и този път край Варна. Нефтохим не им е достатъчен!