28

Waffen SS

преди 4 години

Потресен съм от скромността на Слънцето,престана да споделя как европейски лидери му се обаждат през нощта да го хвалят за успешните мерки срещу Ковид -19 и как са му искали съвет, и те така успешно да се справят с проблема.Всичко кореспондира с израза,така характерен за управляващите в България "Първо иху ,а после тихо"

27

Анонимен

преди 4 години

Уплашиха се от диспута с групата около Мангъров. До 17ти ще искат да наложат социална изолация за да не се явят. Много са елементарни.

26

Курти

преди 4 години

Много ми е интересно ако правеха по 2000+++ теста Март и Април, какви числа щяха да излизат? Но тогава тестове имаше само за Винету и заслужилите другарЕ.

25

Анонимен

преди 4 години

Те в разгара на епидемията не превеха по толкова тестове, какво са се засилили сега?!

24

Ало, Тиквата

преди 4 години

Какво стана,преди месец при затворена държава нямаше толкова заразени,а сега при облекчаване на мерките има...що не ни затвориш...сега кой е прав, Мангъров или Тиквата

23

Реалист

преди 4 години

Какви българи щяхме да сме, ако не се изложим накрая? Страх, безразличие, сега анархия. От мерките не виждам към днешна дата някой да спазва нещо. По моловете някои си дърпат тениските до устите, докато влязат, стрелки, точки, никой не се съобразява. Без връщане на карантината не виждам как ще намалеят случаите. Само се моля, да охладят мераците на мутрите да приемат пияни, болни англичани по морето.

22

Ужасена

преди 4 години

Ужааас, *** българино носи маска! Аз на кого разправях, че ще преминете 100 на ден!Но все пак се радвам защото НОЩ ще ви заключи и ще седнете на дирниците си;Затова призовавам НОЩ да върнат тотално маските, КПП тата, вечерен час и излизане само до магазин и аптека със СМС или декларация!5000 лв глоба за неносене на маска и безцелно разхождане! Пълна карантина до края на юли с крути мерки, затвор и поправителен труд при неспазване на правилата и мерките!

21

Милен

преди 4 години

От няколко дни се заговори пак за влизането в Еврозоната. Днес има статия, че държавата купува част от ***, за да покрием критериите. В същото време започнаха да правят пъти повче тестове за да вдигнат изкуствено броя заразени и да натикат вкъщи със затворени усти. Съвпадение?

20

Waffen SS

преди 4 години

Въпреки бравурните релации на "Слънцето "от преди няколко седмици,ние тихо и без много шум поехме уверено "Нагоре по лай-яната река без гребла"

19

Анонимен

преди 4 години

Чалмалиите не вярват в ковид а в Аллах.Не се мият кихат си в лицата и метат плюнки като говорят.Маските са им на вратовете.Покрай байрама се изпозаразиха масово.

18

Анонимен

преди 4 години

*** казва че вирус няма и Ковид-19 било измислица на Сорос и Бил Гейстс. *** не иска да спазва карантина, на *** му се яде и пие и гори от нетърпение да се види с братовчедите.....Барба Ганьос пък наля 200 МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА в банката на Шишман и Боянския Прилеп. Честито на всички, зощото вече сте АКЦИОНЕРИ....Барба Ганьос видя,че работата отива на изуйгащи иго удари хептен през порсото....

17

малоумен комунис

преди 4 години

До Активист на БСПлеле колко си умен възхищавам ти се. пиши по често да видят всички колко умни хора има като теб в БСП и така да ги привлечем като гласподаватели

16

Vjvjbiv

преди 4 години

Оня ден 1400 теста- 80 заразени. Днес 2300теста-100 заразени. Нормално пумпали.

15

малоумен комунис

преди 4 години

нии вярваме само на дуценчито по децките болести Джангър-Мангър де каза че Ковид няма после чи ако има трябва 70% да се заразим за да развиим ***...туи де стаден имунитет и накрая оня ден четох чи казал чи втора вълна няма да има. на теа от НОЩ не вярваме штото са от ГЕРБ само на Джангър-Мангър тои доказано си е наше момче от БСП и само на него и Игумен Радиф вярваме какво казват

14

11

преди 4 години

До сега не бяха правили много тестове, но пък свалихме и маските.

13

Активист на БСП

преди 4 години

Човеконенавистната хунта ГЕРБ-Суджук продължава да манипулира резултатите от пробите! ГЕРБ отново върна фашизма и ни затвори без съд и присъда ! Време е за промяна!!!

12

Анонимен

преди 4 години

До #7( аййдеее)Ей,***, много не си наясно с фактите, но се изказваш и като инфантилен! Жокер- как ще се усвоят парите от Европа за коронавируса от герберите, ако имаме малко заболели? Повече болни=повече пари! После, как да наложат карантина на идващите от някои страни, ако сме премахнали мерките? Много са неуките тук, като чета коментарите, за това и сме на последните места, по отношение икономика, стандарт на живот...робите на Европа сме..

11

m213

преди 4 години

Никой ли не забелязва че, правят доста повече тестове в момента. 2330 Теста вчера и нормално да има 100 души, ако направят 20000 ще има 1000 заразение. Правят ни на луди пак защото се натегна положението и се опитват да изпускат парата с измислената чума!

10

Анонимен

преди 4 години

Мерките ще ги спазват само малодушните офсе. Ама ти си ги спазвай, офчи, ако искаш целият се омотай в маски и бинтове като някоя мумия, но няма да държиш сметка как другите да си живеят живота, ЯСНО ли ти е бе, безличен никаквец!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Още два дни по 100 заразени и ще кажат:''Всички вкъщи!''Ще затворят пак ресторанти кафенета и т.н.Сами си го правим и после''Олеле''!!!!