73

Анонимен

преди 4 години

до 69 Тонката = пич?Нещо се обърка, брат! Тонката е завършен oлигoфрен!По- точно най-големия oлигoфрен в сайта е тоя!Аз съм в този сайт от 10 години и съм виждал всякакви мaлоумници, но тоя е паталогичен случай!

72

Тъпомер

преди 4 години

НФСБ,кът ти чета глупостите ме напушва на смях,все едно слушам баце.

71

Доналд Т.

преди 4 години

Ако бях от НФСБ , нямаше да смея да отворя уста във форума. Тяхни Величества Кобургите докараха няколко национални катастрофи на България! Последната ни причини Симеон. Той дойде не заради дворците и другите имоти! Неговата мечта беше възстановяване на монархията, така както стана в неговата втора родина, Испания. Той има достатъчно наследници, и всички носещи имена на български царе. Но тук той удари на камък . И отмъщението към България беше че той вкара Бойко Борисов в политиката. Катастрофа!

70

Анонимен

преди 4 години

НЕ Е ПО-НЕОРГАНИЗИРАНА ОТ БЪЛГАРИЯ. СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА.ДР. Б СИГУРНО Е ПЛАТЕН ОТ ДР. ББ.

69

НФСБ

преди 4 години

64 Кои американци, и коя тема имаш предвид, подреди си мисълта преди да пишеш, че цвъкаш глупости

68

Fenasi Kerim

преди 4 години

САЩ не е това което гледаме по филмите за съжаление. В Турция няма значение дали си осигурен или без лечението е безплатно. Впрочем дори в малка и "бедна" България лечението от вируса е безплатно. Но в САЩ не е. Във всемогъщите Щати те лекуват на версия като оздравееш плащаш или пък изобщо не те лекуват.

67

Анонимен

преди 4 години

До Тонката, пич Фреди го е изпял- шоуто трябва да продължи!Короната също ще продължи, защото илюминати трябва да печелят пари!!!

66

НФСБ

преди 4 години

51 Пенсиите през мандата на това правителство са с най- висок ръст от всички предходни като почнеш от 44 г насам. Ако си честен човек, това няма как да го отречеш, сега след месец пак има увеличение на пенсиите, увеличиха и СОЦИАЛНАТА пенсия за старост, какво повече искате, пенсиите да са като в Германия ли само за 4 г.? Ако беше Импексова какви щаха да са доходите, тя една вмирисана Бсп не може да управлява и е затънала в дългове, истината е че Патриотите удариха руската пета колона, затова е

65

Анонимен

преди 4 години

Тонке, къде е това ИскЪра? Аз знам за река Искър само. Ти от кое шопско село си, мой?

64

Анонимен

преди 4 години

Обама колко хора закла в Сирия,Украйна? Каже бе *** с бяла рокля?

63

Hugh

преди 4 години

Предвид цитираната лъжлива медия дори се съмнявам в съществуването на въпросният лекар, но дори да е реален всеки има право на мнение. Лично аз може би съм от много малкото които са в САЩ заради природата и разбира се имам щастието работата да ми позволява достатъчно свободно време, нещо с което едно поне 80% от местните в работоспособна възраст не могат да се похвалят :)

62

Анонимен

преди 4 години

НФСБ -- от някаква психиатрияли пишеш подобни глупости?Самите американци не виждаткак могат да победят Китай --достатъчно е да прочетешкоментарите им по темата.

61

Тонката

преди 4 години

Един"помнещ"и един"анонимен"пишат един след друг"ИскАра":):):)Абе големо шоу е тук под новините:):):):)

60

Шлиферът на Леонардо

преди 4 години

Хора без ум и без работа. Това е преобладаващата част от коментиращите.Понеже никъде не ги искат на работа, правят това, което е най-лесно, пишат глупости.

59

Анонимен

преди 4 години

За САЩ не знам ,но България е в амок-партер и върви към тотален срив.Честито празник на писменоста и четимоста.За оцеляване ще се намеси световния Коронавирус!

58

ЕЙЙЙ

преди 4 години

Млади хора ние не пасем трева и не слагаме жълти очила тъжното е ,че сте обречени на затриване.Това което гледате за щатите е параван на безбожно богатите които могат да сменят завесите.Вие не се учите от Българското което е оцеляло много години от изедничество не са искали милиони искали са да оцелеят.

57

Тонката

преди 4 години

До ПомнещУтре ше печеме агне на Говедарци:):):):)Тва"ИскАра" не го знам къде е:):):)

56

мангъров престъпник

преди 4 години

хареса ми момента, че колкото по прости са хората толкова повече вярват че няма вирус или това е просто едно грипче. типични мангъри

55

Анонимен

преди 4 години

до 54Тонката няма да е на Искара поне 2 седмици, щото му насиних чутурата вчера и не може се покаже пред хората- срам го е.

54

BOIKO

преди 4 години

TOZI DOKTOR PORAZI VSI4KI ZAPADNI TROL4ETA.