82

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен84за Гърция разбрахме.-Дай сега пример с останалите държави от Съюза!

81

Wrong Turn

преди 4 години

Браво на ГЕРБ, справят се добре в тази сложна ситуация.

80

Euro normaBG

преди 4 години

Толкова затвор за декларацийката, колкото за убиеца на Милен Цветков.

79

David

преди 4 години

Както един написа по-долу: еййй свободата ви взеха, утре имоти така ще ви вземат, а вие още се дърляте на сини и червени, селяни и граждани, прастари и по-нови столичани. Ей за тва под турско 500г седяхме!

78

Анонимен

преди 4 години

Носете си палатки и запаси поне за ти дни най много за девет.

77

Фанимае

преди 4 години

Я, селяните пак ще стават столичани, опа!

76

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи до оня ден рева, как нямало хора на морето и се чудеше как ще се оправяте, сега ревеш що били дошли хора. Освен това, тези които са дошли са толкова софиянци, колкото си и ти, така че по-полека с квалификациите.

75

ПроСоТо

преди 4 години

Хитро!...Или глупаво?-Значи пускаш ги излязат,но не ги пускаш да влязат.....На чия "логика" ви мяза това?

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Пич, вчера говорих със сестра ми, която от над 30 години живее в гърция. Попита ме, дали пускаме СМС-и за да излезем от нас.Там ако искаш да отидеш до магазина, първо пускаш СМС в който пишеш къде искаш да отидеш и получаваш отговор пак с СМС дали и кога можеш да излезеш.Изобщо, нищо не си видял и не си разбрал, трябва да ти кажа.

73

Асен

преди 4 години

Бойко няма да позволи да стане пандемия най много малка

72

Анонимен

преди 4 години

Ааааа,диктатура било ! Ами нали давахте акъл да се затворят границите и порицавахте Борисов,че пускал всеки ! Значи едното е диктатура,другото- не !Много удобно и избирателно ходите в двата полюса на един казус !

71

Добринов

преди 4 години

Определено щабът сгафи в тази ситуация. Ако бяха казали "затваряме София за Великден" преди 2 седмици, сега нямаше да я има тази олелия. Сега тези "мерки" са след дъжда качулка и само ще предизвикат социално напрежение.

70

до 71

преди 4 години

В София не зная кой взима 1000лв., честно! Най-бедният ми приятел от провинцията работи в склад и с извънредните смени си докарва по над 3000лв. чисто месечно. Приятелката му работи в кол център с английски и немски и е сред най-нископлатените деца в Сердика мол в Sutherland. Взима и тя кажи речи 3к чисто. На чистачката на офиса плащаме 1200лв., извинявай и работи паралелно още една работа да се издържа.

69

Бай Ганьо

преди 4 години

До Класически бай ***-Браво брате много истина хортуваш,ази как се смях ,бравос ,ашколсум !

68

Анонимен

преди 4 години

за да имат някаква юридичекса стойност, въпросните декларации следва да са входирани със съответния номер и дата, още не съм видял полицаи, взимайки тези декларации да е дал входящо номерче на човека, който излиза през дадено КПП, така че просто си ги преместете, ако не ви пуснат запишете данните на полицая и си подайте искова молба за претърпяни материални и морални щети

67

Българин

преди 4 години

Тази вечер ще е интересно на входа на София. Два часа - кой мине, мине.

66

Историк

преди 4 години

Децата на старите софийски фамилии отдавна са извън страната, поне повечето. В София сега има хора, дошли години от провинцията.

65

Анонимен

преди 4 години

Пак ще ги пуснат и то се знае

64

София

преди 4 години

В извънредно положение сме, законите са други, София е под блокада, няма погазване на свобода и други лиготии, всеки да си е правил сметка

63

Анонимен

преди 4 години

G