46

Анонимен

преди 4 години

РазБойко, къде са НАП-аджиите в случая и защо една фира 10+ години не подава данъчни отчети и въпреки всичко все ощр работи?

45

MaйMyнaтa

преди 4 години

Ако изкара за виновен Мъск, че е облъчил младежа със сателитите, ги признавам за влиятелна фамилия. Иначе, са аматьори и обикновени обирджии

44

избирател

преди 4 години

Да бе верно,какво стана,с ВЕЛИКИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР?!Аааа,той излови/както обеща/,всички олигарси и сега е в заслужена почивка,вероятно?Ми да ,от двайсетина дни,ни се чува,ни се вижда....

43

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Понеже народната памет е къса, съветвам ви да потърсите из интернет предаванията на Милен Цветков. Включително и последните му предавания в "Алтернативата".Като ги изгледате и видите какъв водещ и журналист беше Милен Цветков ще разберете защо го премахнаха ....

42

Анонимен

преди 4 години

Безнаказаността и наглостта са ежедневие у нас. В София за последната година са загинали 90 души при ПТП. Ама за никого не пишете толкова много и детайно. Тука, защото някакъв си нагъл журналист без колан го отрепали, като го извадили от колата и са му нанесли несъвместими с живота травми, пишем вече 20-та статия. И защо?! С какво е по-специален този господин нагъл? Много читав човек бил, понеже се изявявал по телевизията и се държал като каруцар. Айде следващия.

41

Анонимен

преди 4 години

Джипа убиец??? Павеле, рябваше да допълниш че е вече и самоубиец този джип- щото нищо не става от него- цялата му предница е помляна и целия двигател.Да ти имам изказа!

40

Анонимен

преди 4 години

От заглавието излиза ли, че джипът е убиец на Милен Цветкова, а Кристиан Николов само е шофирал?

39

Анонимен

преди 4 години

*** с родители ***.

38

Marin

преди 4 години

Само 1? Аз имам книжка от 2002 и нямам нито едно

37

Анонимен

преди 4 години

това дрогираното сега ще повлече и майка си за финансови измами, но тя е виновна, че му е доверила такава мощна кола, като го знае, че наркоман и е редно да бъде привикана под наказателна отговорност. Въпросът е как е усвоявала, като няма отчети. Май доста хора ще се срещнат с Гешев

36

Хан Крум

преди 4 години

До АнонименДо 1Бъркаш обстоятелствата и ще видиш, че оня шо.па.р Марковски ще докаже и строгият но справедлив съдия Ченалова ще приеме, че М.Цветков е подкарал внезапно назад със 120 км. м час и е блъснал маминото синче, което е било спряло да изчака зелена светлина. И че не се е дрогирал а е пил само витамини от които и са останали следи във организма му. И съдия Ченалова ще си купи този път вила на малдивите заедно със прилежащият и остров.

35

Анонимен

преди 4 години

А Милен Цветков карал ли е, или се е возил отзад?

34

Петър

преди 4 години

Чл. 343б, ал. 3 е формално престъпление и се прилага само, ако при проверка е установено шофьорът да кара под влиянието на наркотични вещества или техните аналози. В случая съставът е чл. 343, ал. 3, б "б", вр. чл. 343, ал. 1, б "в", вр. чл. 342, ал. 1 от НК.

33

Анонимен

преди 4 години

Значи фирмата на майката на убиеца не е регистрирала отчети от 2009 год.но е усвоила доста европроекти?!Къде е НАП?Къде е Горанов?Къде е държавата въобще?

32

4epa

преди 4 години

БГ ЕВРОПРОЕКТИ - Q7 С НАВЕС ЗА ЛУК И МОРКОВИ !!!!!!!!!!!!!!!

31

пенчо

преди 4 години

Джипа не е убиец , драги ми журналисте, боклучето дето го е карало е убиеца!

30

Бат Жоро

преди 4 години

Нищо не става от тоя държава...

29

Анонимен

преди 4 години

От Нова Домусчиева ТВ леят крокодилски сълзи за колегата си, чието предаване спряха. Двуличници долни.

28

Х

преди 4 години

До *** Аааа има оправдание ,казва се много пари!

27

Анонимен

преди 4 години

В колата до убиеца е имало и момиче.За нея нищо не се съобщава.