126

За кого работи НОЩ?

преди 4 години

Прави впечатление, че Борисов и обслужващият го НОЩ прекалено бързо и целенасочено започнаха да хвърлят вината за бъдещото развитие на епидемията върху софиянци, които са напуснали града за великденските празници. При това се създава впечатление, че с фокус върху "лошите" софиянци, НОЩ пренебрегва реалната възможност за злонамерено разпространение на заразата извън София от лица, оставащи незабелязани в потока софиянци. Дали Борисов и НОЩ решиха самостоятелно да пуснат потока, напускащи София?

125

Анонимен

преди 4 години

Факт е че редица държави в Западна Европа разхлабват мерките ,но не ,защото са "цъфнали и вързали"и нямат вирус а по скоро за да спасят икономиките си

124

Анонимен

преди 4 години

До 134, ***, само ако знаеш на какво лошо място живееш, 83 милионна Германия ще сравняеаш с *** в който живееш. Излез от панелката, отвори ди робските очи

123

Един път

преди 4 години

До Waffen SSда се съглася с теб. Макар че и твоята обичайна реторика не ми е съвсем по душа.

122

Анонимен

преди 4 години

"Така транспортираха шефката на парламента."Корекция, че не ми стигаха буквите, а ще се заядат...Така транспортираха шефката на парламентарната група на ГЕРБ - д-р Дариткова.

121

Защоооо?

преди 4 години

...Ген. Мутафчийски заяви, че информацията за направените тестове няма да се дава дневно, а на няколко дни ще се опреснява информацията...Що така бе, Мон Женерал?Да не хващаме бройката и да не можем да се ориентираме, да не се СЪМНЯВАМЕ във вашите думи?Не ни мисли, не се напъваме да помним - записваме си. Карантина - свободно време, кооолкото щеш.

120

карантината у дома.

преди 4 години

Нямало нищо по-хубаво от лошото време! - български игрален филм.

119

Не е по темата

преди 4 години

Ай, не мога. Не е по темата, но да се посмеем малко. Част от обява за апартамент в София и му искат над 200 000 лева."Надежда е кварталът с богата палитра от местни културни дейци, допринесли пряко за имиджа й през годините. Ицо Хазарта и Милиони са само две от имената, които активно поддържат присъствието на Надежда в софийския културен афиш.

118

Анонимен

преди 4 години

до 139Оня ден гледах Слави Трифонов при Халваджиян в интернет лайв и вика: "Генерала с траурната униформа искал пари за чували за трупове" Смятай колко трябва да си безчовечен че да го кажеш това по медиите. Ела бе, генерале, ела да ти дам пари за чували, но не го казвай това по телевизията, бе!"

117

Анонимен

преди 4 години

Малко са за близо 40 дни разкриване на огнищата би трябвало да са приоритет!

116

Анонимен

преди 4 години

"Хубаво де "морските лица", чиято професия по трудов договор е да работят като такива в световния океан."Ако корабът е акостирал и те са преминали 14 дена карантина на него, то с влак. Ако няма възможност за карантина на кораба - то никак. И логиката подсказва да е така. Има една възможност, но трябва организация. Подписваш декларация за адрес на карантиниране, наемаш си специална линейка, която те откарва и след това си я дезинфекцират.Така транспортираха шефката на парламента.

115

но за кого е видов !

преди 4 години

До Видов денЗА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПО СВЕТА И У НАС!!! ИМАЛО ПО-СИЛНИ ОТ ТЯХ - ВИРУСИТЕ!

114

Анонимен

преди 4 години

Епидемия с небивала ярост... и НАЛИ точно сега трябваше да се появи "пикът" от безотговорното ни поведение преди Цветница. Спомняте си как ни сочеха с пръст и ни овикваха преди Цветница, че се разхождаме по улиците и си извеждаме децата в хубавото време, нали така? Как ни обясняваха че баш по Великден ще стане ужас, ще има много болни и прочее, щото се дръжим безотговорно... обаче на, не се случва! Тия хора не щат да се разболяват и това си е...

113

да

преди 4 години

ц'игани и имунна система?! - глупости..за това болниците винаги са пълни с тях, пък за детската им смъртност да не говорим

112

Василев

преди 4 години

Ако в Германия имаме 70 милиона население и застрашения контингент е някъде към 10 милиона хора пенсионери и хора с хронични болести, в България от 7 милиона, рисковия контингент е 1,5 милиона!Всеки може да си използва статистиката стъкмистиката както на него му е изгодно!Как ще ми съпоставят брой на починали с брой население и брой заразени!На тази база ще излезе, че Китай с 1,4 млрд души се е справил хиляда пъти по добре от България!Агент Кимбърли Уолш!ЦРУ!!!

111

Имунопитеците

преди 4 години

До 123имат силна имунна система. И освен това са много чевръсти - бързите тестове не ги хващат.

110

Анонимен

преди 4 години

от 134 Исках да кажа ...все едно да имаме в България 350 умрели...

109

да

преди 4 години

Германия има 4500 починали,защото не брои починалите със съпътстващи заболявания+вируса, както се прави при нас - иначе жертвите сигурно ще са им 45 000:))

108

Анонимен

преди 4 години

"Дори бих отишъл заедно с теб утре да го видим това на КПП-тата. но уви..."Служебно съм ангажиран и не мога да отида. А и да се прави излишна суматоха, при положение, че и така се очаква напрегнатост в обстановката - не, не ги разбирам така нещата.Ще проследим събитията чрез медиите. Няма как да е различно от това, което написах.Отделно е, че даже и имащите някакво неясно право, по което биха могли да преминат, ще трябва да го направят в един от двата времеви прозореца за "работа".

107

Анонимен

преди 4 години

до 94 А така...реазхождайте си се свободно в Германия по парковете, смешникооо!То затова в момента там има 140 000 заразени и 4000 умрели. Все едно в България да имаме 350 човека заразени, но са 42- ***. И ми даваш пример Германия, ли бастуняга?