89

Анонимен

преди 4 години

Ха , и какво стана сега ?! Разбраха управляващите, че това ИП няма как да продължи вечно, и че Мангъров е бил прав. Ген. сам си призна " трябва ни свободен мед.персонал и ресурси, защото като освободим положението броят на ЗАРАЗЕНИТЕ ЩЕ РАСТЕ !!!" Какво значи това? Че COVID 19 няма да спре и умре с изолацията, че и 5 месеца да сме в ИП, след това пак ще се заразим 70 %, както се случва в Япония. Осъзнаха, че ИП ще забави само COVID, но няма да го спре без колективен имунитет !!

88

Анонимен

преди 4 години

Ами това, че хората не празват препоръките и всячески се опитват за заобиколят мерките означава само едно - нямат вяра на управляващите.

87

Ясни сте другари !

преди 4 години

Опорната точка на Позитано 20 е да няма карантина, за да има бум на заболели и така да се клати правителството и евентуално условия за предчастни избори и сружебен БСП кабинет на Радев .......

86

Анонимен

преди 4 години

радев,нинова,сидера и Олигарсите ,които стоят зад тях са Виновни ! -манипулират простолюдието ! - искат Власта на всяка цена ,дори с Живота на хиляди Хора !

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Отново са ги минали със самолетите с пръскачките. И пак ги заразиха.

84

Анонимен

преди 4 години

В Китай от снощи има 1330 нови мъртви и 350 заразени.Там отново ги започва.

83

До Реалист

преди 4 години

Китайския опит включва зазидани врати и разтрели на улицата!!! В БГ за едни маски и затворени паркове опищяхте света! Ако ви бяха затворили по къщите с ритници и насочени дула към главите, не знам какво щеше да е!!!!

82

???

преди 4 години

Аз очаквам щаба да докладва, че мерките на правителството са предотвратили 1000, 10000, 100000 или 1 милион нови случая на заразени за последните 24 часа, а те ми броят само заразени, починали, колко са тежките случаи.

81

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До До 69От кога да ги броим тези три седмици ?Питам понеже, откакто обявиха извънредното положение вече минаха пет седмици !

80

Анонимен

преди 4 години

Не ми казвай колко са починали от пневмония. Искам да гръмна 10 човека, предлагам ти да си единия. Кво толкова, само 10 човека. От пневмония са починали много повече.

79

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски каза Шаха така каза. Борисов и шах ли е станал?

78

Анонимен

преди 4 години

Това лято не само море няма да има, но даже и басейн. Рафита, мафита, лека ви нощ. Дерзайте.

77

Генерал Гол Охлюв

преди 4 години

Целта ми е да пазя извънредното положение до Нова година.Обещани са ми много пари и президентски пост.Прибирайте се бързо по домовете си, че ще ви пратя робокопите !

76

Анонимен

преди 4 години

Как е, софиянци наиграха ли се или искат още? Това трябваше да стане още на 13 март, ама не прибраха се те и заразиха страната.

75

инжектопляктор

преди 4 години

доколкото зная, след пика следва без коз.

74

Анонимен

преди 4 години

Брой хоспитализирани и брой починали от пневмония в България през периода 2017г.Хоспитализирани - 48 833 Починали - 1482

73

До 69

преди 4 години

Какъв стаден имунитет бе ***! В Китай 40% ли го преболедуваха вируса, та успяха да го спрат за месец!?! Ей, няма по страшно нещо от човек който нищо не знае и си мисли,че знае всичко! 3 седмици трябваше да си седите на ***, ама НЕ! Пълни кратуни с конспирации и фалшиви новини!Сега хем по строги мерки,хем за по дълго!Българина до де белята не попука на врата му,не вярва че я има

72

Анонимен

преди 4 години

Тиквата вика, че сме водили война срещу невидим противник, много удобно,

71

Анонимен

преди 4 години

Пингвина със зелените чорапи води преговори и ша опрай работата!

70

Реалист

преди 4 години

Проблем е и това, което правителството и щаба им смятат за своя задача - да осигурят организация в болниците за тежките случаи и за погребението на жертвите на коронавирусът. Никога спирането на вируса не са го приемали за задача, която трябва да изпълнят. Китайците спряха вируса и всяка държава може да го направи на базата на китайския опит.