38

Анонимен

преди 4 години

Защо искат да изтеглим75 млд лв,нашиспестявания.Щото лесно се спестяват.Значи ли,че затова вървят къмсамоубиващи кредити.И защо е товаотношение? Да остане само послушнаадминистрация.

37

Анонимен

преди 4 години

НОРМАЛНО,КОГАТО НЯМАШ НИЩО РЕАЛНО ЗАД ТЕЗИ ПАРИ В ТАЗИ КУХА ИКОНОМИКА БАЗИРАНА НА ХАЗАРТ,ТЪРГОВИЯ И ЕКСТЕНЗИВНО ЗЕМЕДЕЛИЕ,Е ТЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ.МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО-КОГАТО НЕ УМЕЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ ПАРИ,ЧИСТО И ПРОСТО ТИ ГИ ОТНЕМАТ И ОСТАВАШ БЕДЕН!

36

Сега

преди 4 години

Веднага трябва да започнат намаляване на заплати и служители на бюджетна издръжка,не може половината народ да фалира а те да продължават да източват полу празния бюджет.

35

Анонимен

преди 4 години

Идете в свободна Европа. Там работа има колкото щеш.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако беше прочел няколко книги повече от Винету, може би щеше да знае как са свършили лидерите на всички фашистки режими досега. Едва ли за фашистите от ГЕРБ ще е по-различно!

33

Лафонтен

преди 4 години

10 лисици обсъждали със заека какво ще има за вечеря. Това е демокрация. Заека извадил пушка и заявил, че не е съгласен с обсъждането. Това е свобода. Впрочем, може и да ви изненадам, но зайците при липса на храна стават хищници.

32

Мунчо

преди 4 години

Това е фалшива новина! Под Мъдрото Ръководство на Бойко Борисов обедняване НЕ МОЖЕ да има! Да се знае!

31

Анонимен

преди 4 години

Гладни в*ъшки. Един месец изв. Положение и клекнахте.

30

Иванов

преди 4 години

Не издържат провинциалистите. Кореняк-софиянците са реститут-рентиери. Те имат пачки под дюшеците и си помагат един на друг. Провинциалистите се мразят един друг и не си помагат, а обратното - пречат си.

29

Караибрахим

преди 4 години

Това племе или ще сложи чаалмата и приеме правата вяра или ще го уморя от глад.

28

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ = Фашисти!Най-голямото зло за 1340 години история!

27

Анонимен

преди 4 години

до 29 Скрий се, бе форумен диванен мишoк! Ти връзките на обувките си не може да вържеш...щял си да биеш....Папячо!

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА КУХАТА ИКОНОМИКА,КОЯТО ИМАМЕ В МОМЕНТА БАЗИРАНА НА ХАЗАРТ,КАЗИНА,ИГРАЛНИ ЗАЛИ,ЗАЛАГАНИЯ И ВСИЧКИ СИ МИСЛИМ,ЧЕ БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕМ ПРЪСТА ПАРИТЕ ЩЕ ВАЛЯТ ОТГОРЕ НИ!*** НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА.МИЛИАРДИТЕ ОТ ХАЗАРТ СЕ ИЗНЕСОХА И БЪЛГАРИНЪТ СЕ ВЪРНА ТАМ,ОТКЪДЕТО Е ТРЪГНАЛ-ГОЛ,БОС И ПАРЦАЛИВ,НО С КРЕДИТИ...

25

Ужас

преди 4 години

Полужението е тежко,часният бизнес и обикновените хора страдат,но няма уволнения и съкращения при чиновници и пр. търтей на държавна издръжка,това вбесява хората.

24

MKII

преди 4 години

Бедни, бедни, колко да са бедни. Покупките на лаптопи се увеличили с 89%. Това е почти двойно на обичайното. Явно се пишете бедни, понеже сте си купили нов лаптоп за 1200 лв. вместо за 1800 лв.

23

1234

преди 4 години

Щом българина не е излязъл на улицата значи всичко е ок. Така мислят герб. А българина никога не излиза, или се самоубива или емигрира. За какво му е да протестира. Шайка от протести не разбира. А синдикатите имат обратната функция, да държат хората да не протестират

22

do 25

преди 4 години

Много си смел, мишо.

21

Лионел Меси

преди 4 години

до 18 Спокойно, аз я финансирам заради специалните й услуги!

20

Анонимен

преди 4 години

Радев не е дарил и стотинка за народа, да покаже банково извлечение за превода!Той и славуцата уж 100 000 е дарил, ама ням 1 стотинка не е постъпила по сметките на институциите!

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ НЕ ХОДЕТЕ НА ЦЪРКВА РЪКОПЛЯСКАЙТЕ В 21.00 ВАЖНО Е ДА СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ОСТАВА ОЩЕ МАЛКО (КОЛКОТО РЕШАТ ОТ ЩАБА) ОЩЕ МЕСЕЦ ДВА ГОДИНА ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ