14

Анонимен

преди 4 години

Браво, и сега с цел хората да не излизат, ги пратете всичките заедно задължително на улицата да търсят маски в цялото си населено място, докато ги намерят до събота. Браво!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8"на повечето места го правят военни от гражданска защита" - това какво ще рече ?

12

Анонимен

преди 4 години

Тия са пълни идио.. живеят в някакъв техен свят нищо, че от маските файдата е съмнителна важното е да върви алъш-веришът и стадото да е на нокти от страх да бъде глобено.

11

Ken

преди 4 години

В Австрия, която ни дават за пример, маските ги раздавали безплатно в супермаркета.Защо тук няма такава практика или избираме само, което ни е най-удобно ?Въпросът е риторичен.

10

Анонимен

преди 4 години

Прави смисъл да се прилагат строги мерки за нарушителите на карантината на вируса корона.

9

Факт

преди 4 години

Китай и Русия изпратиха медицинско оборудване на САЩ

8

Анонимен

преди 4 години

У нас генерал до генерал а армия няма. Видехме ги само да разнасят ресенски легла и шкафчета по спортните зали.Нали навсякъде се препоръчва тотална дезинфекция на обществените пространства включително улици и тротоари. Това ще го започнат ли, като добра практика, която се извършва навсякъде? Гледаме и чужди телевиззи и виждаме, че имено на това се набляга много в борбата. Даже на повечето места го правят военни от гражданска защита, защото разполагат с техниката и са обучени.

7

Аха..а.а..

преди 4 години

Значи 5000лв за разходка и още толкова за без безполезната маска.Сумарно 10 000лв за едно излизане на слънце и чист въздух.Почва да ми става мъчно за тея.Почти почват да ми липсват.

6

Анонимен

преди 4 години

Прави смисъл да се носят маски по време на корона епидемия! Добър е законът!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Сега ще пратят стотици хора да "висят' пред Аптеките -защото на десет аптеки една има маски! Още едно масово заразяване !!! Толкова ли не можаха да дадът кашони с маски на доброволци и те да ги дават на домоуправителите и в последствие всеки домоуправител да даде някаква бройка на семействата!! Но тук идеята е "черни пари за бели дни"!

4

Анонимен

преди 4 години

Много строги драконовски мерки и санкции, със съмнителен ефект.Хората ви казва, че масовите маски не вършат работа - НЕ! ЩЕ ГИ НОСИТЕ!Хората ви казват, че е важно да останем здрави и да изградим силен имунитет срещу заразата - НЕ ЩЕ СИ СЕДИТЕ В КЪЩИ, БЕЗ ДА ИЗЛИЗАТЕ!Как става тоя имунитет без слънце, движение, тъпчейки се с буклуци, или глад, щот пари няма, цигари, алкохол???

3

Компетентен

преди 4 години

Ако носите очила е задължителна маската, за да си ги почиствате. Справка брифинг щаба.

2

Анонимен

преди 4 години

На Дядо Кирчо Аналниев да му обеля едно бананче да похапне?

1

Анонимен

преди 4 години

Герберастите искат да пълнят бюджета с глоби от хората, нормален път, но всяка една диктатура си тръгна точно така - след като си мисли, че може да прави с хората каквото им хрумне!