37

божее

преди 4 години

Я се огледайте! Всички над 40 години имат някакви хронияни болежки... това е от нормалното остаряване на организма. С една дума всички 40+ също са застрашени. А сега помислете и за децата, от които половината са астматици или с атопичен дерматит, или някаква алергия. Не се знае как ще се развие една толкова свирепа инфекция и при тях, а и какви последици ще остави! Изводът: ИЗОЛАЦИЯ

36

Анонимен

преди 4 години

До doktorfatmakosА те какви мислиш че са мерките за предпазване на болните и възрастните - хем всичко да си работи, хем те да са предпазени.

35

Анонимен

преди 4 години

Това ли е новата опорна точка от БСП централата - епидемиетя корона вирус е настинка?И какво готвите се за преврат, пир по време на чума?

34

doktorfatmakos

преди 4 години

Форумните *** явно не могат да го разберат -той не казва нищо различно от това което казаха британските учени вирусолози - за да изчезне вирусът поне 70% трябва да го преболедуват и да изградят имунитет. Това нямам как да бъде спряно и няма нужда да си съсипваш икономиката, a да се вземат всички възможни мерки да се предпазят възрастните и хронично болните. При нас се прави обратното, добре че властта е толкова некадърна и крадлива, че най-вероятно вече сме го минали повечето

33

ДО МИСЛЕЩ

преди 4 години

Къде изобщо сравняваш Българския БАЙ *** с Китайци , Корейци и Японци ?!?! ... При тях ще затихне. Но тук. Не смея да коментирам. Ако ИМА МНОГО ЗАРАЗЕНИ В БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА. Що НЕ взима мерки ? ... НО КОГАТО ДЪРЖАВАТА ВЗЕМЕ МЕРКИ - КАКВИ СА ТИЯ МЕРКИ ? БИЗНЕСА УМИРА... АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА... Обаче в същото време градинките и парковете пълни. Половината са без маски. Е ?!?! КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ БАЙ *** ?!?! ВЕЧНО НЕДОВОЛЕН И НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН... !!!!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Пациентите пак сте първи,нищо не правите и искате друг да ви храни.

31

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са ефективни,защото са безжалостни и към свои,и към чужди!

30

Анонимен

преди 4 години

Хайде 80%-ните строявайте се за заразяване... и не забравяте да пласкате от балкона!

29

ДО МИСЛЕЩ

преди 4 години

Знаеш ли защо ?!?! ........ Защото в Китай , и Корея има НЕВЕРОЯТЕН РЕД И ДИСЦИПЛИНА !!! И мисленето на хората там е на съвсем друго ниво ! Ето затова - там може да затихне... Но тук НЕ се знае изобщо какво ще стане !!!!! Погледни само тукашните Бай *** - пълно е с тях ... Напълнили паркове. Градинки. Пейките по Междублокови пространства. Пият. Викат. Плюят. Събрали се по 10 - 15 души. И защо е това - "ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ" ?!?! ... Пълно е с материали по медиите за такива "Българи" .... :(

28

Анонимен

преди 4 години

Засега няма показания че организма изгражда имунитет, ама разни изкукали доценти се правят на умни. Тоя сигурно е станал доцент с подмазване и връзкарство.

27

пенсионер

преди 4 години

Сегашните мерки са полезни за да не мрем масово старците.Мангъров Е ПРАВ и със сигурност разбира от писачи като по-долу.А за много от Вас "затихване" е сложно понятие.

26

Ф.С.В.

преди 4 години

Бизнеса почна да освобождава работници- Масово хора са вече без работа- след 3 месеца (дай Боже ) икономиката ни много бавно ще почне да работи- но ако са 6 месеца -не знам до къде ще се стигне с бедните хора!

25

До 8

преди 4 години

За разлика от майка ви, този човек е отговорен за десетки хиляди оздравели деца през годинире в инфекциозна болница. Майка ви какво по-точно е постигнала освен че е избягала от България?

24

МИСЛЕЩ

преди 4 години

Какви са симптомите, че съм лепнал безсимптомНО ...МИ НЯМА ГИ ЩОТО ТОВА СИ Е ГРИП ПО-СЪЩЕСТВО ИМОЖЕ ДА СИ ГО ИЗКАРАЛ ЛЕКО; *** В ЛАБОРАТОРИЯ ДА ТЕ ТЕСТВАТТАМ ЩЕ СИ ХВАНЕШ СИМПТОМЕН ЩАМ

23

Анонимен

преди 4 години

Абе стига вече сте повтаряли мантрата на немците. Аман от псевдодоцентчета, които само нагнетяват обстановката. Китайците как се справиха? Само деградирала държава предпочита народа й да се разболее масово пред това да има икономическите последици за корпорациите. Историята е показала, че немците са извратени.

22

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Абсолютно съм съгласен с Мангъров. Когато около 80 процента от хората го преболедуват и силните организми си изградят имунна защита към този вирус - тогава може да се очаква затишие. И мерките няма да свършат особено голяма работа. Може би , някакъв минимален резултат за пред медиите. Не знам дали е вярно ... Имало определени Държави , които определено си бутали здрави хора сред болни ... За да се заразят , да го прекарат и по възможност организма да си изгради имунитет към конкретния вирус.

21

МИСЛЕЩ

преди 4 години

Защо в Китай затихва след 81 000 случая от 1,4 милиарда население, в Южна Корея, след 8200 случая от 52 милиона население. Не е като да са 70% нали доценте.ЩОТО ТИЯ ДЪРЖВАВИ НЕ СА КАТО БЪЛГАРИЯТУКА И ЕПИДЕМИЯ ОТ ВЪШКИ ЩЕ НИ ИЗБИЕ ЗАРАДИ ГЕРБ

20

Анонимен

преди 4 години

Какви са симптомите, че съм лепнал безсимптомно короната?

19

Анонимен

преди 4 години

До az -мисля, че доцента с нетърпение е очаквал твоето мнение.Вижте какво прави Великобритания - почти нищо.И аз съм убеден, че това е подхода, поне икономиката няма да пострада много (все пак е зависима от вън).

18

zuzi

преди 4 години

Защо в Китай затихва след 81 000 случая от 1,4 милиарда население, в Южна Корея, след 8200 случая от 52 милиона население. Не е като да са 70% нали доценте.