20

Иво

преди 4 години

Сега всеки се хвали че е пример в борбата. В Италия Конте всеки ден казва че всички им ръкопляскат, Италия е пример.. 350мрът на ден.. Испания и там и те се фалят че са пример.. По 200 мрът.. Бойко и той се хвали. Сега кой е по по

19

Анонимен

преди 4 години

Американците предлагат един милиард на Германия за ваксината, която разработват. Германският външен министър: "Германия не е за продан". Някакъв смотан бизнесмен предлага подкуп на докторите в "Александровска". Докторите: "Ние не сме за продан". Европа иска да изкупи маските и защитните ни облекла. Бойко Борисов: "Фактури! Фактури!"

18

Баце

преди 4 години

Избрахте сатаната ще гризете голата опашка.всеки народ си заслужава съдбата.

17

Анонимен

преди 4 години

Какъв пример, ние се подпалихме по-бързо от Италия. Оня ден бяха 10 случаите, сега вече са 70 - седемкратно увеличение за има няма 4 дни.

16

Анонимен

преди 4 години

Какво става в тази Италия? Днес удариха рекорда на жертвите. Все едно е война.

15

Анонимен

преди 4 години

Понеже аурата Му ви пази, и нема да се разболее никой! И пак ще сте последни в Европа! Затова ви е спрел маски, дезинфектанти и др., чунким и вие кат европейците да се изпонатръшкате, та поне малко да им заприличате. Велик стратег!

14

Щази

преди 4 години

Който няма пари за заплати,да продаде една от колите си и да плати заплатите,хахаха,това каза преди секунди Бойко Борисов,велик премиер със велики решения,пари ще има само за бизнесите на мафията

13

Анонимен

преди 4 години

След този апокалисипсис ,който оживее ще иска да те види в затвора! Да знаеш ...

12

Анонимен

преди 4 години

Този човек не е на център!

11

ЕВОА

преди 4 години

Пак сме за пример!С този премиер,аман!Господ няма ли вече да го прибере!

10

мишо бирочето

преди 4 години

боключето идва не само от италия а и от испания, германия, белгия. познайте къде ще си пробутат сега хилядите тонове медицински боклюци като свърши цирка с коронката. те ли ще те катурнат точно дето им вървиш по свирката и като ти кажат да паднеш за десет ти се надупваш сваляш гащите и казваш не само десет цялата рота да ме мине. продажник. лъжец. манипулатор. крадец. предател. въже.

9

Дан

преди 4 години

Пилците се броят на есен.

8

мишо бирочето

преди 4 години

на никой не му дреме бе порко. на никой. за това си изсипват токсичните боклюци у нас. и това продължава и в този момент. четете по другите сайтове колко различни сигнали има че все още се вкарва и гори боклюк. ама раята постреснаха малко с коронката и айде забравиха си дертовете. боклюк, липса на вода и нормални условия за живот, повсеместна корупция и тъмнолилява престъпност, разпродажба на държавния резерв на безценница когато вируса вече бушуваше и още и още. ко праи мис *** у барцилона. изспра ли си пражките или те чака още да ги душиш като гладно куче салам. шото си мек. много мек.

7

Анонимен

преди 4 години

Винету,ти си железен.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бойко, не говори глупости !Закъсняхте с всички мерки.Закъсняхте със затварянето на границите.Закъсняхте с превенцията и дори нея изобщо я нямаше.Закъсняхте с подсигуряването на средства за защита - маски, облекла и др.Още няма спирт по аптеките !Закъсняхте и с откриването на болните. Правехте по 10 проби на ден, само и само да обявите, че в България коронавирус няма.После като разбрахте за онези 50 милиарда от Световната банка и набързо открихте болни.Стига селски номера и лакърдии !

5

На снимката

преди 4 години

Бойко гледа "Стани богат"

4

Анонимен

преди 4 години

Че той освен да се хвали, друго прави ли?! Всичко е стабилно, а Министерство на здравеопазването отвори дарителска сметка. Помощ търсят от хората!

3

минаващ

преди 4 години

ако ние сме за пример на фона на липсващи маски,облекло и дезинфектанти,то останалите страни какви са?

2

Анонимен

преди 4 години

Абе Борисов ти май наистина си вярваш ? Ние не можем маски да си купим бе .......

1

?

преди 4 години

Вярно е, но закъсняхте с 2 дни да спрете децата от училище.