22

хахаха

преди 4 години

Да скача

21

Анонимен

преди 4 години

А здравният Уйко е на екскурзия в Брюксел.Безполезен *** от бившата номенклатура

20

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До Анонимен 13 "Румене, радеф, виж докъде докара жените!Чу ги, давай оставка веднага! Радев е позор!""Някои са с екстрактиран мозък и не знаят държавното устройство на републиката.Не знаят,че изпълнителната власт със своите органи решава възнагражденията на служителите в държавните структури,а не президента

19

Анонимен

преди 4 години

Горките манипулирани женици,за Корнелия и Мая ще вземат да скочат.

18

Анонимен

преди 4 години

СМЕШНА РАБОТА, НЕКАДЪРНА ОХРАНА, НЕГРАМОТНИ СЛУЖИТЕЛИ, НАГЛИ И НАХАЛНИ ПРОТЕСТИРАЩИ, КОИТО ОЧАКВАТ ПРЕДЯВЕНИТЕ ИСКАНИЯ ДА СА ЗАПОВЕД, МЕЧТИ НА ПЪРВОСИГНАЛНИ ПЕРСОНИ. СМЕШНА ДЪРЖАВА, ОЛЕКВА В ОЧИТЕ НА ВСЕКИ.

17

Анонимен

преди 4 години

По бойково е така. Не забравяйте 2012 когато хората се самозапаляха вместо да живеят в мутренската му държава. И наглеците пак се върнаха на власт.

16

пияница мистик

преди 4 години

5 луди жени искат да стане на тяхното, защото им е много удобно да е така. Аз ако бях на Бойко вкарвам баретите да ги арестуват за нарушаване на обществения ред. А този Закон за личната помощ им е много удобен, защото освен заплатата от 1000 лева имат право в извънработно време да поставят инжекции на пациенти. По 5 лева на брой. 10 пациента да отидат в тях за инжекция, ето ти още 50 чисти, необлагаеми с данъци. Явно тия петте имат доста клиенти и сега реват, да не изпуснат далаверката

15

Анонимен

преди 4 години

В убо обикновено се назначават селяндурчета, некадърни, верни,но неспособни. Човек на шестстотин лева заплата, не се плаши от спиране на тока. За какво им е светлина, да не би да бродират, парно отопление нали има. Оня милиардера дето няма нищо общо с мис прашки и къщата в Испания, да си подава оставката.

14

Анонимен

преди 4 години

Много правилни въпроси зададе Бойка,която за разлика от други си заслжава името.Трябва ли да се плаща за раждане на дете,при положение,че имаме спад в раждаемостта?Трябва ли хората да се лекуват само 7 дни при инсулт,или 9 месеца както трябва? И други такива,които покават,че здравната система е геноцид.

13

Анонимен

преди 4 години

Мед сестрите докарват хиляди с рушвети от пациенти, а ако бе им бутнете, болните са пътници! Мед сестрите са червиви с пари!

12

Анонимен

преди 4 години

Румене, радеф, виж докъде докара жените!Чу ги, давай оставка веднага! Радев е позор!

11

До 6

преди 4 години

Има бе,ей тука има един "мъж" Тонката!

10

Анонимен

преди 4 години

Тези женички с полувисше образование и подарена им бакалавърска степен искат заплати на доцент в БАН? От доцентите и докторите по биология стават медицински сестри, но от медицинските сестри не стават доктори на науките. Ако ставаха за докстори щяха да завършат медицина, а не Филаретова.

9

Патриот

преди 4 години

Защо се допуска, няколко платени женици да тероризират държавата????

8

Анонимен

преди 4 години

Е ше отида и ше им набия токатите на тея лелки и да им реша проблемите, долни платени па.чаври! Защо полицията им позволява това?!?

7

Как Сийка

преди 4 години

И нашето търпение се изчерпа - свършвайте с глупостите си! Дотегнахте ни ! Според вас всички в България трябва да стачкуват,да стачкуват,да стачкуват и непрекъснато да искат увеличение на заплатите си ?! Па помислете малко дали е възможно с главите си,а не само да ги имате за украшения !!! Съчувствието ни към вас се изчерпа-заслужавате презрение!

6

Анонимен

преди 4 години

Жени протестират за достоен живот. Мъже няма ли в тая държава?

5

Геноцид

преди 4 години

Когато и мед.сестра заяви,че се извършва геноцид,а не здравеопазване-вече положението е нетърпимо.Време е и учителите да заявят,че образованието е геноцид със забраната на патриотични произведения и въвеждане на *** обучение от НПО-ота! А на нас ни оставя да вярваме,че Брюксел ни казва,че имаме ръст,растеж, прогрес и т.н.!Едни жени се осмелиха да заявят смело и да поискат РЕФОРМА! Страшно е,срамно е,обидно е,гадно е! Гадно е,че ни попиляха държавата,гадно е,че съсипаха всичко! Геноцид!

4

Анонимен

преди 4 години

На първо време Сенилният Ананиев,трябва да си ходи!

3

Нежен Петьо

преди 4 години

Бойко Атанасова, божеееее и джендърите - сестри ли вече стачкуват, е, край, Бойко е свършен, идваме ние, многоцветните и обичащите нежността на власт