112

Анонимен

преди 4 години

Британците стоят отстрани и доволно потриват ръце !

111

Анонимен

преди 4 години

Като погледнем Чехия и Словакия, едната приела еврото другата не, коя е по-добре!

110

Ахаххах

преди 4 години

Да, нито една Държава не е обедняла! Хора, четете точно! Държавата не е обедняла, хората незкрайно обедняват! Десетки примери! Само погледнете Латвия и Литва и повече да не говорим по темата!

109

Нема страшно

преди 4 години

Хора, няма да стане така работата. Давайте да ги измитаме тия, докато не са ни го набили още по навътре. То е ясно че натискат да въведат и ще въведат еврото. Тогава вече ще сме за никъде. Наистина, тези, които ни управляват, трябва да се махнат. Взеха 16 млрд. заем и ни задължиха нас, да го плащаме с години години. Сега ще ни набутат и еврото и тогава вече сме загубени всички. От глад ще мрем, да знаете. Както направихме България парламентарна, да си я направим пак народна. Наша да е, не тяхна.

108

мак

преди 4 години

До АнонименПо-дълго са в ес, а не щат евро. Защо ли? Имат 100 причини за това, със сигурност. И си нямат самоблюбен вожд, който си задоволява личните амбиции с евро или самолети. Щеше да е интересен разговор с някой икономист от Полша да речем, защо не искат евро.

107

Анонимен

преди 4 години

Да, прав е- държавите не обедняват, ама хората в държавата...

106

Анонимен

преди 4 години

Комунистите не искат евро , защото няма да могат да си печатат пари. И лихвите ще паднат та да живне народа.

105

Анонимен

преди 4 години

Тоя Горанов за 700 000 000 лева и още не е в затвора!?!?!?!?!? Боже, в каква кочинна живееме, тоя е безнаказан, богоизбран дясната ръка на краля Слънце разБойко Борисов

104

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тази официална средна заплата! Тя отдавна е много далече от истината. Примерно 10 човека, 1 със заплата от 2800 лева и 9 със заплата 800 лева - официалната средна заплата е 1000 лева. Следващата година 1 със заплата от 6700 лева и 9 човека със заплата от 700 лева - средната била скочила на 1300 лева.

103

Анонимен

преди 4 години

В Барселона как е!

102

Анонимен

преди 4 години

Сигурно Чехия, Полша и Унгария са много загубени и затова не се натискат за еврото.

101

Анонимен

преди 4 години

Страх ги е от референдум. Знаят какво ще каже народа. Те затова и за ЕС и НАТО не направиха референдуми.

100

Анонимен

преди 4 години

Щом толкова ни убеждават, не им е чиста работата. Гузен негонен бяга.

99

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите най добре е рубла и Виденов. А не стабилността на еврото.

98

Анонимен

преди 4 години

Защо след като еврото е толкова обогатяващо ,Полша ,Чехия или Унгария не са го приели или те са по глупави от нас ? Нещастници долни ,по добре кажете - така ни наредиха и ще въведем еврото искате или не искате, отколкото да ни убеждавате !

97

Анонимен

преди 4 години

Левовете са в банките, покритието (в евро) в БНБ. Познайте защо е този зор за влизане в зоната.

96

АнаТема,Айдуци,родни

преди 4 години

Тука няма да е така. Пресбкалено крадете и много сте алчни, за това резултатът е предизвестен.

95

Факт

преди 4 години

Спомням си как се коментираше въвеждането на еврото в Германия преди години. Заплатите ги преизчислили от марки в евро, а цените не. Което струвало 1 марка, с въвеждането на еврото, струвало 1 евро. Защо да очакваме нещо по-различно в България?

94

ъцз

преди 4 години

абе гораноффдори да приемем че средната заплата е 1300лв то това са 650евро което дори е под минималната в цялата еврозона като обезцените лева и банките променят вноските в евро както мислиш че ще стане с хората??? то не всеки може да е като теб и да живее безплатно в жилище на киро... бахх ви в гниснитеее наглеци

93

Кармен Златарева

преди 4 години

Обратното,всички държави приели еврото са го закъсали яко....Просто сравнете предишните им икономики и социален мир със сегашните им...