17

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоМарципана е австрийски десерт и се прави от бадемова паста.Това, което ни продаваха за марципан навремето беше някакво соц менте.

16

Нагли

преди 4 години

Турците са гнусни окупатори. Какви претенции могат да имат?

15

Анонимен

преди 4 години

AN Nabyad e osvoboden ,miliciite i voyskata na ASAD bqgat panicheski,svalen e edin siriyski voenen helikopter koyto iskal da hvurli varel bomba

14

На края

преди 4 години

ще се сбухат. С Турция натам отива ортаклъка с Русия. И познайте кой ще победи!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До ПижоТепърва ще си свидетел на какво е способен Ф16.Още преди 2 години са започнали тестове да му прикачат лазерно оръжие.

12

Зозо

преди 4 години

...............но са били "прихванати" от руски изтребители.............Ако бяха прихванати, сега там щеше да мирише на опърлена вата :)))))))))))))))))

11

Тонката

преди 4 години

ЧОК Аванта са пуснали този път комшиите:):):)Предния път като се срещнаха в небето над Сирия Турски и Руски изтребители всички видяхме какво се случи на Суто:):):):)

10

Bad Company

преди 4 години

Подобна "новина" я очаквах от няколко дни. :))) Причината за такава статия далеч не е тази за която си мислите. Та: От около две седмици руските хибридки се въртят статии които в общи линии казват следното:" Су 35 показа "неподозирани бойни възможности в Сирия и...............Су 57 може би не необходим на руската армия" . Та с две думи лекичко "ви подготвят за олимиадата" т.е. краха на Су 57 който никога няма да го бъде:)) Язък за потрошените пари и бясна пропаганда:)))))))))

9

Анонимен

преди 4 години

Малайзия се отказа от Су-35 понеже много могат да прехващат това и онова.Руските караджейки са напълно слепи за каквото и да било освен МиГ29 и оная бракма, която сами треснаха в Сирия, някакъв транспортен АН ли Ил ли,където Ф-а се беше скрил зад него :-) забравих.

8

т

преди 4 години

Горкият Башар Асад превърна Сирия в лесна плячка, сега освен опасния руски хищник се сдоби и с още един - турски. Но поне Ердоган може да "ловува" и на друг фронт - в Либия.

7

Анонимен

преди 4 години

Асадчо още си царува, Мадурко и той. Ко стана хамериканци?!? уж нещо таковата ама ви таковаха!

6

Зозо

преди 4 години

И един мармот завиваше руски марципан в станиол :))))))))))))))))Пълни глупости от руските Вселенски военно-анимационни сили :)))))))))))))))

5

lol до 1 и 2

преди 4 години

Никакво отмъщение не е. Путин ги продаде и сега е първи приятел с Ердоган. На крак му ходи, сделки подписват заедно и потоци ще си строят - идилия. "Защитникът на православното християнство" заедно с османеца ахахахах

4

Анонимен

преди 4 години

На този китайски новинарски портал 100% може да му се вярва. Ако беше портал от о-в Тамбукту -200% :)))

3

Анонимен

преди 4 години

Новината е пълен фейк. Ако беше истина щеше да има свалени руски железа, както винаги.

2

1

преди 4 години

Това е руско отмъщение за сваления от турците през 2015 Су-24

1

Анонимен

преди 4 години

Руснаците е трябвало да си отмъстят за сваления руски самолет преди време и да свалят турските таралясници. Няколко джихадиста по-малко.