17

АнонимеН

преди 4 години

ПОРЕДНАТА ПРОПАГАНДНА СТАТИЯ ЗА ДА СЪЖАЛИМ ЕВРЕИТЕ НА КОИТО ИМ БЕШЕ ДАДЕНА ЗЕМЯ ДАРОМ ОТ ПАЛЕСТИНА А ТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ Я НАПАДНАХА ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО И ДООКРАДОХА ЗЕМЯТА И!

16

Анонимен

преди 4 години

На 3 години ама помни всичко с подробности , как не.

15

Анонимен

преди 4 години

Нека го наричат изверг, но истината е, че без него медицината нямаше да е толкова напредналя, а без Хитлер, Германия и Европа щяха да са руска територия.

14

rusnak

преди 4 години

Когато паметта е къса, ние идваме и припомняме, вежливо.

13

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВА!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН ИЗБИ МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ДЕЦА САМО В СИРИЯ!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Сочим треската Менгеле за да прикрием гредата "Газдов/ГорановПропусна Гогов във вълшебното трио, ама кой те пита за тях и откъде накъде ти хрумна да ги споменаваш. Плюс това тия трима сатрапи не тормозят цялото човечество като евреите. Така че...примерът ти е неуместен.

11

№6

преди 4 години

Сталин организира избиването на над 60,000,000 хора, огромната част от които не са руснаци, а са от поробените от руснаците народи и етнически групи.Руската тактика след завладяване на дадена територия е провеждане на геноцид, започват от най-интелигентната прослойка, заможните и карат наред докато стигнат до момента на затриване на народа - така направиха с волжките българи, проведоха геноцид и през 1922 г. с указ им смениха името на 'татари'.Кой е диктатора на руските варвари е без значение.

10

Анонимен

преди 4 години

Менгеле е имал сделка с американците, той си дава записките, те не го закачат.

9

Оса

преди 4 години

Сега като пренапишат В.С.Война, ще се окаже че менгелето е бил руснак. А бе ваксината против фашизма в европата изтече. Някой много има нужда от война, ама де да видим!

8

Анонимен

преди 4 години

Мосад кво са дремали?

7

Анонимен

преди 4 години

До Чафут Смукалбърг 4Ако наистина беше жертва със 100% сигурност и увереност твърдя, че нямаше да може да разказва. Евреите са лъжци и отмъстителни садисти.....Остави какви са евреите и колко са отмъстителни! Виж българските изверги Газдов и Горанов които зверски убиваха българи с покровителството на БКП! Евреи не са убивали и измъчвали българи така както тези "хубавци" и още маса бивши кадри от "комунистическата" държавна сигурност! Сочим треската Менгеле за да прикрием гредата "Газдов/Горанов

6

ундарталец

преди 4 години

Малко с тея концлагери се преувеличават нещата,по инерция се пишат стотина хиляди,скоро ще почнат и милиони да пишат,а до милиарди,,,,няма да успеят,тогава истините ще излязат наяве.

5

Анонимен

преди 4 години

Не може да се намаже на Сталин дето е избил милиони руснаци

4

Чафут Смукалбърг

преди 4 години

"разказва Лидия Максимович, една от жертвите на Йозеф Менгеле. "Ако наистина беше жертва със 100% сигурност и увереност твърдя, че нямаше да може да разказва. Евреите са лъжци и отмъстителни садисти.

3

да

преди 4 години

стига, стига.. банално

2

Анонимен

преди 4 години

А Газдов и Горанов какво по-различно са правели в лагерите Ловеч и Скравена? Питам за един полтъргайс!

1

Stalinista

преди 4 години

И си пукнал спокойно в Бразилия, явно сделка със САЩ, дава всички сведения от изследванията и те го остават на мира, че чак се наложи МОСАД да го издирват