56

Анонимен

преди 4 години

"Служителите" в червена звезда се събудиха...........с махмурлук.

55

Анонимен

преди 4 години

Русия предлага на България да изгради газов хъб за разпределяне и пренос на руски газ към Балканите (от което България ще печели пари и евтин газ).САЩ предлагат на България да разположат на територията и РАКЕТИ.(от което България ще спечели възможността да плаща на САЩ за охрана, както и това, България да стане мишена.)Е, който може да мисли, да преценява кое ни е по-изгодно, а другото са празни приказки .

54

Бай Иван

преди 4 години

Препоръчват се ракети, които да купим на десеторна цена от задокеанската империя, за да процъфтява демокрацията тук, тоя номер вече сме го виждали, 8 самолета на цената на 32,само днес натовска "промоция " ;) !!!

53

Анонимен

преди 4 години

Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !

52

Анонимен

преди 4 години

"А каква катергория хора сме е ЕС?"За русофили още категория не е измислена.....

51

Един от Северозапада

преди 4 години

В България Референдум е *** дума. За да ни вкарат в Нато беше достатъчно да ни намекнат , че няма ЕС без Нато, и свалихме гащите, образно казано...Рязане на ракети, на танкове, на самолети.Разрушени до основи застави и казарми, наемни войници препикаващи паметниците.С.Паси-рони крокодилски сълзи.Пращаме пушечно месо в Афганистан, Ирак, Косово, Либия....И за какво? Да дрънкаме оръжие срещу тези, които само около Плевен дадоха 30 000 убити, и да сме приятели с тия, дето бихме при Дойран...

50

До 334

преди 4 години

Що триете коментари..."Русия не била цивилизация", да умираме от "преохлаждане" - цивилизоване, а?Така пишат британските медии за починалите възрастни хора, починали от "преохлаждане" не от студ.По "Цивилизацион" е.

49

Анонимен

преди 4 години

ПетроФФ освен, че тук ти трият коментарите в казармата ти закриха безплодната длъжност зКпЧ.

48

Анонимен

преди 4 години

Какво ме грее това, че сме в ЕС, след като не можем да догоним стандарта от тошово време?

47

Анонимен

преди 4 години

На кого основната задача е различните съседи на Балканския полуостров да бъдат държани в състояние на необвързаност и несигурност? 30 години как сме демократизирани, а живеем по-бедно и от църковни мишkи. Русия ли е виновна?

46

Анонимен

преди 4 години

Ние сме част от ЕС

45

Анонимен

преди 4 години

52Османе как е невроза на турски?

44

Анонимен

преди 4 години

"говорят само за упадъка на Америка"Та викаш....."упадъка на Америка".........пък то кво стана .......сСсР то умря, източна европа показа средния, Украйна и онзи ден и Сърбите тоже.....

43

Анонимен

преди 4 години

Ракетите да си ги сложат ...... (знаете къде). Тук да докарат производства, но не това им е целта, иначе до сега да са го сторили. За това да си плащат солено за базите. Иначе ..... горещата супа. Както се казва " нищо лично, просто бизнес".

42

Анонимен

преди 4 години

До 69Говориш така сякаш в Русия няма обратни или ислямисти или не лъжат и не манипулират и не се гаврят с малките държавички около тях :) Хайде моля ти се :) и двете страни го правят ама като дръпнеш чертата се вижда кой къде е като стандарт на живот на гражданите им.

41

Анонимен

преди 4 години

Поредните извержения на американската Кремлинология. Подобни "продукти" в стила на студената война говорят само за упадъка на Америка и на стратегическото мислене на нейните елити

40

Анонимен

преди 4 години

Хей петроФФ да не си бивш зКпЧ......каскет?

39

Анонимен

преди 4 години

Щом сме с Русия, значи сме извън цивилизования свят...............................Кой "цивилизования свят"!?!? Джендарския, ислямистки ли!? Дето разсипаха и ограбиха сума ти и държави по света и у нас? Дето не спират да лъжат и манипулират? Дето отнемат дете от майка!?!?Да ти таковам на "цивилизацията".

38

Зозо

преди 4 години

До ДебилноКога бря, кога ще се разпада ЕС, НАТО, фалита на САЩ??? Разпадна се СССР бря, руски ***!

37

Анонимен

преди 4 години

До 334Ми то и за там хора трябва да има, то не може всички да са цивилизовани, поне да сме си българи и да си стоим на българската следа в историята.