12

Aнонимен

преди 4 години

хаххаххаха Офнюз, верваме ви

11

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КОСТИНБРОД, МАНОЛОВА Е ИЗПОЛЗВАНА И ЗАХВЪРЛЕНА, ТЯ САМАТА НЕ СИ ВЯРВА, ЛЕПИ ЕТИКЕТИ ИЗПАДНАЛА В ИСТЕРИЯ.

10

кънев

преди 4 години

Фандъкова направи огромни неща за София !!! Ще победи на първия кръг наесен .Основен противник ще и бъде кандидатът на Демократична България ,а не Крушовица и Кюстендил !!! ТОВА Е СОФИЯ ,НЕЩАСТНИЦИ ...

9

анонимен

преди 4 години

Манолова или Фандъкова, Борисов или Трифонов?! Няма никакво значение за избирателя, защото всички са стари муцуни и ги знаем какво могат! България вече е умряла, благодарение на "мъдрите" ни политици!

8

Анонимен

преди 4 години

Щом и поръчковите герберастки агенци започнаха да дават преднина на Трифонов и Манолова, май на ГЕРБ наистина им е спукана работата на есен.Което е добре за България де.

7

до 3

преди 4 години

Бонев е младо интелигетно и кадърно момче. Завършил е с отличие Сорбоната във Франция, специалност Инфраструкура и Градоустройство. Освен това е Софиянец и милее за града ни.Аз ще гласувам за него. Фандъкова и Манолова са застаряващи селски тетки, прости та дрънкнат.

6

дИДО

преди 4 години

Все ми е на ума, че софиянци ще изберат бсп кмет ;>

5

168

преди 4 години

Какво вои това гнусно кречетало Манолова ???? Нека опита това комунистическо ,лъжливо недоразумение ...

4

Анонимен

преди 4 години

Мая ще смачка фандъка, ББ ще трябва да мисли друг кандидат. Фандъка е много мека , Мая ще я отнесе във всеки диспут!

3

ай сиктир

преди 4 години

Кофти а "Маркет линкс" са герберска ***, но дори и те не могат да кажат на бялото черно остава само да видим кой и как ще брои гласовете защото изборите сами по себе си не решават нищо.

2

Анонимен

преди 4 години

Започна се с новините, които изтъкват Манолова и Фандъкова като единствените алтернативи. Дори оня *** Бонев е по-подходящ от тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Рейтънигът на Слави е поне 3 пъти по-висок от колкото този на Тлъстата Тиква.А относно Фандъкова - ами тя след толкова мизерии, които сътвори в София - просто няма никакъв рейтинг.