56

Анонимен

преди 4 години

"Очертава се и сериозно поскъпване на резервните части втора ръка" - в смисъл че ще се прекъсне краденето на коли за части - ауууу това е лоша новина :)

55

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и ДПС да се омитат. Не искам да ме управляват полуграмотни мутри и алчни турци.

54

Замислен

преди 4 години

Ще ви издам една тайна. Държавата ни е вече пробита финансово. Още през зимата ще започнат проблемите с изплащането на кредити и дългове. Та, очаквайте още подобни "инициативи". Просто фиска е под нулата.

53

Геноцид от ГРОБ

преди 4 години

АЙДЕ ДА СИ ХОДИТЕ ГРОБАДЖИИ

52

Шишо Б.

преди 4 години

Разкриха схемата с продажба на българско гражданство, значи трябва вече други ПАСПОРТИ да се продават ;)

51

Анонимен

преди 4 години

Значи пълно издевателство над шофьорите - данъци, граждански, технически прегледи, забрана за лични ремонти, талони, технически книжки, чакане с дни по опашки. После подкарваш возилото и удряш в половин метрови дупки и ендъци. Пътищата са под всякаква критика. Подобна взискателност е разбираема в Германия, но тук за получената услуга пак се изхвърляме. Самата държава копира черноморските хотелиеи, иска ни и майчиното мляко и ни предлага по един корав да седнем.

50

Елемаг

преди 4 години

Забелязвате ли обаче ,че всеки антибългарски закон от ГРОБ а те са от 3 мандата такива,все тихичко ,все уж обществено обсъждане,ама не викат мен и вас,дето сме десетки години по пътищата...А някак си там го обсъждали,с такива като о.и.гофрена Тодоров...И накрая прието.Добре,че тук там някой журналист ни казва.Като с ремонтите на пътя!!!

49

Ф.С.В.

преди 4 години

Вместо да направят единна европейска система за автомобилите с досието им -Гаргамел се занимава с дребни глупости- Ако имаше такава система -то клиентът купувач в БГ -само влиза в системата и вижда цялото досие на някой БМВ в Германия- така автодалавераджиите няма как да лъжат каква "уникална" трошка продават!Вината не е в купувача - а в продавача купил бракма за 1500 евро и искащ 5000 евро в БГ

48

Анонимен

преди 4 години

Ми то лесно да фалшифицираш бг паспорт, войводата знае.

47

Анонимен

преди 4 години

Абе бъркат, бъркат, колко да дърпат боковистите!? Все пак, къде ще видите другаде по света, офтси с автомобилиПо бели *** ще емигрираме вече и по бала сено под мишница

46

Анонимен

преди 4 години

Кратун джигит и шкембе войвода ще вадят паспорти на таралясниците като на старите Ф16, защото сигурно и в кравария е така.

45

Анонимен

преди 4 години

Законотворците са толкова нагли и алчни, че няма как скоро да не се порадват истински на народна любов.

44

Анонимен

преди 4 години

Като си купиш кола от чужбина има паспорт , но нашите автоджамбази превъртат километража и няма паспорт.Ако е купена бракувана и в България я регистрират също няма паспорт.

43

Ф.С.В.

преди 4 години

Скоро ще има данък велосипед и данък ел тротонетка- защото хабят асфалта и замърсяват въздуха с потта си - и паспорт за велосипеда- Данък кладенец (водата била държавна собственост)и ракия не мина много добре -но все някой данък ще мине -

42

Анонимен

преди 4 години

Има много строшени таралясници по улиците, но това няма да помогне, а само ще дигне цената на подкупите.

41

от Варна

преди 4 години

Истината е в рикшите. Сега са моторизирани, има електро, бензин, даже и дизелови. Има върхови модели с купе като на кола и хидравлични спирачки. Не съм виждал по нашите улици, има само по курортите разни модели. Ако почнем да караме масово рикши, ще трябва и за тях да умуват данъци, паспорти, прегледи, грайфер на гумата..

40

Анонимен

преди 4 години

Така ще стигнем до сътерсения. Историята го доказва,че като вдигаш само данъците и цените има бунтове.

39

Анонимен

преди 4 години

България - фалирала държава пълна с агънца, кравички и т.н. Всеки ден колят някой българин или го доят.Да живее ТИКВАТА-главен бригадир-дояч и ***

38

Ф.С.В.

преди 4 години

Животът в България върви на ЗЛЕ- Държавата с най лошият стандарт за живот! Няма го световно неизвестното Дарик Радио да каже че Бг е най хубавата държава за живеене - Визирам проучването на Дарик че Бургас бил най добрият град за живеене - и после тумби сел яци се изсипаха в Бургас и свалиха тотално заплатите -работейки за без пари,, за да си платят квартирите!

37

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко. Геноцид до дупка за това овче племе. Докато мърда.