66

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да се убеди колко е полезна една ЯЕЦ за поминъка на региона, като погледне картата на България и види, че в Северозападна България, където е АЕЦ Козлодуй, все едно е паднала атомна бомба - по-зле и от Чернобил.Същото участ очаква Белене !Там където мине "вечната дружба" се превръща в гробище и остават паметници с които е осеяна страната ни !

65

Анонимен

преди 5 години

То и за ЮП наляхме едни милиарди ама руснаците си биха камшика - въпреки ,че България беше изрядна по договора си. Руските оправдания варираха - от липса на интерес от страна на Сърбия, по-изгодни условия от страна на Турция, третият енергиен пакет.В крайна сметка остава ясно ,че на русия не може да се разчита.

64

Време за изводи

преди 5 години

До обективен: И какъв ти е извода след цялият този тюрлюгювеч който си поствал?

63

Анонимен

преди 5 години

После да не се чудите защо Плащате най скъпия ток в Европа щом не искате АЕЦ и най скъпото парно ,като не искате руски газ а демократичен газ с кораб от СаЩ!

62

Счети данъкоплатец

преди 5 години

Това че 3 милиарда лева са хвърлени на вятъра, не е оправдание да се похарчат още няколко. Т нар. Руски енергийни проекти са всъщност корупционни проекти - откраднати милиарди от БГ данъкоплатците, влезли в джобовете на руски и български политици.

61

Анонимен

преди 5 години

Добре бе Радев, дотук сме вложили 3 милиарда.Хубаво, ами защо, вместо да вложим още 17 милиарда, дето не е ясно откъде ще ги изплатим, не се запитаме къде са отишли тия 3 милиарда? Нещо някой да подведем под отговорност, примерно, ей така, за разнообразие

60

СТОЯН ГАНЕВ

преди 5 години

Румен ОВЧАРИНА И ЦАРЯ БАЙ СИМО -- НА БЕСИЛОТО ЗАДЕТО СТАРТИРАХА БЕЛЕНЕ В 2002 ГОДИНА , СЛЕД КАТО Алкохолика ПЕТЪР МЛАДЕНОВ, ЛИЛОВ И ЛУКАНОВ СПРЯХА ''БЕЛЕНЕ'' ПОРАДИ ФАЛИТ НА БКП И БЕЗПАРИЧИЕ -- В НАЧАЛОТО НА МАРТ 1990 ГОДИНА !

59

дпс-герб

преди 5 години

добре че е Радев, че тоя бостан и тея ТИКВИ ни докараха до просешка тояга !

58

ист

преди 5 години

Фърчилото се прави на ядрен енергетик.

57

Анонимен

преди 5 години

Средна заплата в Москва 2750 $??? Да, така е. За една година.

56

Инструктор

преди 5 години

До АнонименТой и цвъ ходи на инструктажи,пък...не съ знай знай ли съ...

55

обективен

преди 5 години

Вложени 3 милиарда. Нужни още с всичко друго---около 7 милиарда. Ще открадната поне 5 милиарда отгоре. И след 10 г. ще работи---по руска технология / най-качествената/. А от две-три години държави като Дания и Уругвай с ВЕИ произвеждат повече ел. енергия отколкото им е нужно. Въпрос--ние не можем ли да станем като " изостаналата държава " Уругвай? . И втори въпрос-- Как така скъпият втечнен газ от САЩ се оказа по евтин от евтиният братски газ по тръби от Русия? Извод:....?!

54

Анонимен

преди 5 години

За Радев гласуваха 3.5 млн Българи,А за ГРОБ около 400 хил - 100 хил милиционери, 50 хил номенклатурчици на Държавно хранилка и 150 хил ро ми.

53

Анонимен

преди 5 години

Резидента отива на инструктаж.

52

Социопат

преди 5 години

До Социолог1-2 см не е голяма загуба.И стях и без тях-се тая.Не става.

51

Анонимен

преди 5 години

Колкото Борисов прави всичко възможно да откъсне България от енергийната зависимост от Московската Орда, толкова повече кремълския парашутист Радев се старае да я обвърже !

50

Анонимен

преди 5 години

"отношенията между България и Русия са хилядолетни". Успя да ме развесели

49

извод

преди 5 години

Атака 1%-ама спечелени.ВМРО-7 %-ама натъкмени.Именно заради сделката със самолетите.Не е достатъчно да имаш синя каска-трябва и сиво вещество под нея.

48

Питанката

преди 5 години

Защо външната политика на Радев се свежда само до периодични инструктажи от Русия?

47

Напомня VW

преди 5 години

Конкурсът за избор на строител на Белене е в ход и с Радев и без Радев ще се строи ! Защо да не обере малко положителни рейтингови точки пенсионираният военен като се включи на готово в последния момент !