80

Анонимен

преди 5 години

Борисов е с 200 IQ и 15 хода пред опозицията.

79

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаВаргиния.......

78

Анонимен

преди 5 години

Най- бедните сме в целия ЕС, с най- ниска МРЗ, най- ниска пенсия, най- голяма смъртност, демографски срив, високи цени на стоки, услуги и данъци, най- безнадеждното здравеопазване и образование, пълно падение. А някои се опитват да търсят компромати при опозицията.

77

Анонимен

преди 5 години

Този толкова е некадърен и гглупав ,че без да му клякат не може да победи никой.То е ясно ,че пак ще го държат ДПС заради европарите,щот на БСП ще им ги спрат.

76

Анонимен

преди 5 години

Този път ти си пътник Борисов! Просто времето ти изтече! Такава корупция се е вихрила в Герберската ТИ групировка.Че ни е бедна фантазията просто!!! Тръгваш си! Все ми е едно кой ще спечели! Само не и групировката ти! Незаменими политици няма и хора също! Демокрацията го доказа!

75

Анонимен

преди 5 години

Трольо, връзвай си опинците и марш в Германията - там такива като тебе са безценни кадри, още на втория ден пукат от глад и това е услуга за човечеството - бъди полезен най-после!Не че ни пречиш много, ама много лютеница плюскаш бе, вредно е за здравето, а и на по-простите ти също вредиш на здравето.Амин.

74

Баамаа

преди 5 години

Тоя слънчасва по магистралите и плещи глупости!

73

Анонимен

преди 5 години

Камъньте падат ,падат от небето.

72

Един от Северозапада

преди 5 години

До Киро кофражиста"Нинова реве, а народът се радва.....защото ГЕРБ това е: Видими резултати"---Да, всички ги видяхме! Даже аз се чудя, дали да се запиша за член на Герб, защото всички членове са се обзавели кой с евтин апартамент, купен "на зелено" , кой с къща за гости, кой с имоти, острови по чужбина, кой с успешен бизнес с европроектиили правейки постоянно ремонт на ремонта на всички обекти, дето е работил.Даше ценз, интелект и образование не се иска, по специалността дето те назначават!

71

Тролик

преди 5 години

То в Гардиан пишат за всичко и всеки,например нашите тролковци бяха писали, И.Бокова е сигурно че ще бъде зам. шеф на ООН и разбира се Гардиан ги цитира при това достоверно!хохохо

70

Анонимен

преди 5 години

Настояваме главният прокурор да проучи случая с къщата в Барселона. Разполагаме с всички необходими документи и ще му ги предоставим. Това заяви в Хасково водачът на листата на БСП за България за предстоящите евроизбори Елена Йончева. Тя подчерта, че една от битките на левицата не само в България, но и в Европейския парламент, е борбата с корупцията.

69

привет от Германия

преди 5 години

Ръка за ръка и рамо до рамо с ЕС и с НАТО ! Тук е светото бъдеще ! Не се съобразявайте с една шепа рубладжии , нека вдигат врява колкото глас имат , теен проблем ! Пък ако не им отърва , да си купят еднопосочен билет до руската коч.чина ! Първи Сидеров трябва да даде пример , та дай Боже да го последват и другите рубладжии !

68

Един от Северозапада

преди 5 години

Като сте толкова беззтрашни и сигурни в това, което сте направили-разрешете на АПИ да разреши на БСП и в частност-на Йончева, да наеме чуждестранна лаборатория и да надупчи за проби на нняколко места магистралите? Или пък да се направи пълен одит на тези фирми, от строителния бранш, дето изкараха техниката на стачка в твоя подкрепа? Или одит на строееха по границата?Или подобно на Меркел разкрийте сметките навън?Нали сте невинни и чисти като сълза на девица?

67

Анонимен

преди 5 години

идат избориот банкянското комунистчеза няколко дена разбрахме какво светло бъдеще ни очаква и какви грандиозни проекти ще се реализират- ще има да се изкара не само за къщички за гости ами за цели дворципа и абещания за заплати на администрацията да слушка и да внимава за кого гласува- толкова е гнусен че ако го пуснеш в нужника и той ще повърне

66

Анонимен

преди 5 години

Тоя вече хептен не е на себе си. От нерви не знае какво говори. Когато писаха за негови острови и къщи в чужбина, това бяха "гадове" (щяха да си получат заслуженото). Сега, когато вижда, че залязва, че се е изтъркал и не е сигурен, "опозицията стават злобни". Изобщо, точно като Цвъцко, приписва своите отрицателни качества на другите.

65

Шопо

преди 5 години

О спи ли Бог,о Бог не види ли ???!!!

64

Киро кофражиста

преди 5 години

Опозицията усеща че ще яде на Бойко бахура за пореден пътНинова реве, а народът се радва.....защото ГЕРБ това е: Видими резултати

63

Анонимен

преди 5 години

В утрото на светла ЕРА , с факела на НОВА ВЕРА ,идат бодри ескадрони ПАК да краднат милиони .БУДА ,свил десницата корава , в целий ръст се той изправя и викнааа: Виииййййй , слезнете от конете и ми шланга ( пожарникарския де) целунете , 4ак тогава възцарете ве4на (не)правда на света .

62

Активист на БКП

преди 5 години

С печатницата в КОСТИНБРОД няма кой да Ви победи, другарю Борисов !!!

61

Анонимен

преди 5 години

Генерал Борисов е един от е най успешните политици и лидери в Европа. Вече 10 години е премиер и рейтинга му сред народа продължава да расте а това е абсолютен прецедент. Това е така защото хората знаят че той е народен човек и е тръгнал от нулата като през годините е изкачил всички стъпала в държавата от най ниското до най високото. А не е като Станишев и подобните му които без нито един работен ден отидоха на последното съпало само защото родителите им са били големи комунисти.