149

До Циник

преди 5 години

Ти си комунист бре!

148

Циник до 163

преди 5 години

Свърши ли Разбойническото дело във външната тоалетна?Сигурно си минало на Безродничeски фронт!

147

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е искала да подкара Мерцедеса на шефа на летището.

146

Пердето

преди 5 години

Също избягвам луфханза колкото мога имам неприятен опит с тях.

145

Зозо

преди 5 години

Като ти пратят СМС, че полета се отменя и въпреки това се тропосаш да питаш, е нормално да те попитат можеш ли да четеш. Амо то на прос *** как да обясниш нещата?!?

144

ПроСоТо

преди 5 години

нящо не ни върви с "президентшите",мама му стара!..Ей на-"Плевнювица" даже адин път са не показа с Нефелията така,барем "от кумова срама"..Така и не видях как изглежда..Сега Десито прави прибързани и необмислени декларации......На оня с двата реда конски зъби булчето фатяше око,ама пусто стара партийна номенклатура....Зорка май правеше изключение,ама Гоце освен да са кипри и бръчка далавери,друго не правеше....ама то в какво ли ни върви....

143

До 153

преди 5 години

Абе *** неден, какво отношение на екипажите бре?!!! Кой от екипажа ти знае на тебе националността, да не говорим, че вие комунистите нямате род и родина... Опорни точки в защита на една арогантна ***.

142

sofeto

преди 5 години

На "десито" наложително държавата да и отпусне самолет и 24 часов дежурен екипаж. Това е решението!

141

aa1830

преди 5 години

Коментар 90: Браво, добре го каза!!!

140

Циник

преди 5 години

Пътувам от години от Франкфурт!Не съм "дискриминиран" от Луфтханза...но немския ми е почти перфектен...мога да чета...и не муча несвързано по гишетата!

139

КОМУНИСТ=ФАШИСТ

преди 5 години

Циникa, кажи за бананите.

138

Хх

преди 5 години

До АнонименПочти всички пътуващи западна Европа сме изпитали тази арогантност на Луфтханза. Гледат на нас като на аборигени, а с нищо не ни превъзхождат. В случая президентшата е напълно права. Прави й чест, че споделя публично арогантното отношение на екипажите на Луфтханза.

137

витко ненов

преди 5 години

Истината в статията е наполовина.Деси е питала служителки и не е получила информация относно закъснението както и извинение на всички пътници за този полет.Да , всичко е възможно но е трябвало служител на компанията да се извини за причиненото неудобство.Все пак в ЕС има етичен кодекс на операторите.Правилно е постъпила. Никога повече с тази компания. Да оперират в Африка.

136

Циник до SS овеца

преди 5 години

*** с такъв ник...кво стана - геносе Арабаджиева още ли е в испанския зандан?Кога ще лети?

135

Анонимен

преди 5 години

Проста странджанска спрънджа, пълен резил, изложи се като кифладжийка, каквато е! Оставка на радев, няма такъв срам!

134

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че комунистите имат сериозни проблеми с авиотранспорта в Европа:1. Волен Сидеров 2. Елена Поптодорова (хваната да джебчийства)3. Десислава РадеваСимптоматично е.

133

Waffen SS

преди 5 години

Чудя се къде се завря странния мутан бабаитският плъхо-лалугер наречен премиер.Сигурно чака да затихне проблема с раздадените пари за къщи,а то се задава по-голям за банковите сметки на политици от по 100,200,300 милиона в офшорни зони.То е ясто,че в един прекрасен момент притежателите им ще отидат при сметките и на брега на лазурното море ще пият маргарити,а вечерно време в скъпите им вили ще се отдават на културни развлечения под формата на чалгарски емоционални изживявания

132

Хан Крум

преди 5 години

Това мъжът на прецедента Радев ли е?Жалка парвенющина. Да вземе да прочете "Пази боже сляпо да прогледа" за да се засрами от поведението си. Ама то руснаците имат една поговорка "дурак - ето надолго" т.е. ако си *** - задълго е. Та и със мъжът на Радев е така.

131

Анонимен

преди 5 години

Поздравления за Деси Радева, че има смелостта да каже истината за Луфтханза. Държат се наистина арогантно с пасажерите от източна Европа, което не им прави чест. За съжаление такава е реалността. Браво Деси.

130

Зозо

преди 5 години

Те в Луфтвафе руски *** не возят :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Пълен резил, импийчмънт!!!