83

Анонимен

преди 5 години

Тази новина е от вчера !Много-добра реакция, добър екип и медия ;)

82

Дон Балу 1999

преди 5 години

Тва е голяма глупост да наричаш някой емигрирал предател. Това има някакъв скрит мотив да засрами хората и да им набие вина и да се върнат. Кой има далавера те да се върнат? Отчаяни безпреспективни хора без излаз на никъде и бизнесмени които им трябва материял да го изстискат като изстискан лимон и да го хвърлят в коша. Това са хората които промиват с новоизлюпената примитивно патриотична идея че имигриралите са "предатели". А вие знаете ли какво сте? Малки манипулаторчета.

81

Анонимен

преди 5 години

Според мен , разбрали са че е българин ...и за това...преди да ги е надробил по големи...

80

до 77

преди 5 години

много примитивно изказване.

79

Ком

преди 5 години

Този е разбрал, че в Америка свободно си продават наркотици и е решил да отиде и да се позабавлява. Но явно не е разбрал, че полицайте не са като тука и стрелят по такива като него.

78

Бай Иван

преди 5 години

Ако беше тука вече щяха да са го пуснали от ареста след като е заклал няколко човека преди това ,в люлката на демокрацията се стреля при неподчинение ,едно от позитивните неща там ;) !!!

77

Тоя

преди 5 години

е объркал нещо държавите май. От дрогата сигурно си е мислел, че се е телепортирал в БГ, където даже и с брадви има нападения над полицаи и то абсолютно безнаказано. Да да, ама не!

76

Анонимен

преди 5 години

Случват се тези неща и не само в Америка. Удивителното е че тук се пише за един убит в САЩ, при това дете на предатели емигранти, а нашите деца тук ги убиват всекидневно с наркотици, маниаци, политика и при катастрофи пък журналистите не изглеждат чак толкова загрижени. Може би защото живота на децата в Америка и особено на избягалите в чужбина е по-ценен от живота на нашите деца тук в България?

75

Анонимен

преди 5 години

Няма да стъпя в Щатите, нищо не ме привлича. Живея в един от най-красивите европейски градове и това ми стига. Америка е пълно с бедняци, *** и ***. А на това момче леля му да плати погребението, защото заплатата й е 5000 лева и отгоре.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен. Там ако не спреш и веднага стрелят... що за дивотия е и това-------За това трябва да спреш...

73

Дон Балу 2999

преди 5 години

Ако беше останал в България вместо да е такъв предател, нямаше да го застрелят. Да се беше върнал.. ама не в Шофия, щото там сме само префинени елитни европейци и всички други ни дразнят мноог, и да е на работа за поне 2000лв щото иначе никой не те уважава. И да си голям като глиган щото иначе си мишка и те бият. Да си мутра за да можеш да си хванеш приятелка. Да си народен чувяк но модерен. Да не харесваш Григор Димитров иначе си ***, ама не много и Пулев щото пък тогава си примитив и т.н

72

Анонимен

преди 5 години

Все пак да не забравяме че няма по-големи предатели от БГ русофилите.

71

Анонимен

преди 5 години

След като полицая не е стрелял в краката,за да го арестува,а на поражение,явно имат някаква норма за убийства,която трябва да изпълнят до края на годината.

70

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега, леля му и господарите и магърдичи да ни кажат нещо оптимистично... Те много обичат оптимизма!

69

Анонимен

преди 5 години

Не може с такава лекота да се отнема човешки живот(все пак). Там ако не спреш и веднага стрелят... що за дивотия е и това. Не можаха ли в краката да стрелят или поне да опитат да не го ликвидират тотално. Не става дума за руски зенитен комплекс С-300 където не оставя щурче.

68

Анонимен

преди 5 години

"Що не стрелят в краката-става безопасен и има шанс да се оправи."Прав си. Просто на ония полицайчета очевидно са им слабички нервичките. Страхливи сърца са били и това си е.Като контрапример можем да вземем онзи полицай от Канада, който си е направо герой... понеже НЕ стреля в онзи терорист, който с ван беше прегазил някакви хора.

67

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуГоше, прав си че САЩ и Китай си имат алъш-вериш, но той е изцяло в полза на Китай. Те заливат Америка със стоките си и тя им е най-големия пазар. От там и тези огромни дефицити и трупане на дългове, което до нищо добро няма да доведе. Не забравяй че дръпнатите са създали търговията и цакат здраво краварчетата. Тръмп го загря и се опитва да промени това но късно. Вече Китай е прекалено силен и негова дестабилизация ще повлече световната икономика.Иначе в САЩ ловния сезон не свършва.

66

Анонимен

преди 5 години

До БългаринАко не беше толкова глупав щеше да разбереш, че полицая не е стрелял защото родното наркоманче му се е сторило подозрително, а защото е тръгнало с нож срещу него.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анониментова си е убииство , ако полицай иска да спре престъпник не стреля 4 пъти в гърдите , стреля в краиниците а това означава че са биле лице------Чигун, никой няма време да се цели в крайниците. Когато всичко става бързо стреляш там където ще улучиш. А и със сигурност такива са им инструкциите на тамошните полицаи.

64

123

преди 5 години

До хо хо хо хоСъгласен съм с тебе. Сегашната полиция е посмешище.