26

Анонимен

преди 5 години

нас 100% подкрепям 21 - някой бърка любовта с нагона, което не е правилно. От друга страна по този начин се влияе на младите, които са най-уязвими. С това постоянно натрапване на *******стия и оли****ния, във възрастта в която се формират, като личности - какви очаквате да станат

25

"ДА" на ле

преди 5 години

Да не забравяме откъде тръгна СПИН-ът!

24

Анонимен

преди 5 години

И нека идотските коментари започнат... Сега!

23

Подкрепям NARTH

преди 5 години

Подкрепям организации като Национална асоциация за изследване и терапия на хомосексуалността (NARTH) с цел да се помага на хора с болестни отклонения като хомосексуалистите, които осъзнаят , че са болни и пожелаят да се лекуват и в последствие да получат шанс да се излекуват от болестта хомосексуализъм и в последствие станат хора с нормална сексуална ориентация тоест хетеросексуални и да живеят здрав и пълноценен живот.

22

мак

преди 5 години

Защо другите, т.е. болшинството, непременно трябва да ви харесват? Това няма да стане с такава нахална реклама, достъпна също и за децата. Живейте си живота, но не ни вменявайте, колко прекрасна е вашата идея и начинът ви на живот. Не бихте искали да речем някой веган да ви се вре в живота, да ви променя насила диетата. Хората имат акъл, ще ви приемат такива, каквито сте, но ви харесва да се правите на жертви на нетолерантност.

21

Капиталист

преди 5 години

Предлагам да забраним социалистическите партии в Ервопа които толерират хомосексуалистите, и да ни дойдат капиталистически партии които да пратят хомосексуалистите в трудови лагери.

20

Анонимен

преди 5 години

Къпе се един в банята, сапунът внезапно се изплъзнал от ръката му, той се навел да го вдигне. И аха да се изправи, усетил как нещо го опряло отзад. Сепнал се, но чул глас:- Няма страшно, това е просто любов...

19

тт

преди 5 години

Абе,къде е Каракачанов?

18

Анонимен

преди 5 години

Любовта е сила, стихия която създава живот, като за целта използва животинските инстинкти и енергия в човека. Тук обаче става дума не за любов, а за задоволяване на животински инстикти по неестествен начин, против природата, не за създаване не живот, с единствената цел доставяне на животитнско удоволствие.

17

Анонимен

преди 5 години

Социалистическите партии навсякъде из Европа са основните пропагандатори и защитници и натрапници на Лезбо-Би-Гей-Трансексуалните права . Ако нашите цоциалисти не са в същия тренд да си отзоват Съргей от председателското място и да напускат фракцията на *** цоциалисти. Кво ми се правят наште на нелява резба.

16

Анонимен

преди 5 години

Добре, бе! Кой ги е спрял да се обичат? Тяхна си работа с кого и какво правят, ама защо трябва да го натрапват на всички останали? Това не мога да разбера.Цялата работа е като оня виц за лорда, който пушил пура в библиотеката си и питал иконома си:- Какъв е този шум навън, Джон?- Гей-парад, сър.- Какво искат?- Да могат да си се таковат свободно.- А някой спира ли ги да го правят?- Не, сър.- Тогава защо е тая врява?- Ами... п****си, сър!

15

Тематично

преди 5 години

Търчи зайчето по гората и крещи неистово "Вълците са п....си, вълците са п.....си, вълците са п....си.....". Всички животни се изпокрили от ужас, само лисицата го дръпнала "Зайо, бе ти луд ли си, вълци са това, я не ги обиждай; пък и виж се какъв си раздърпан, среши се, оправи си козината, я, и млеко имаш на устата, избърши го".- НЕ Е МЛЕКО, ЛИСО! НЕ Е МЛЕКО!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Търговците на боя ще са много доволни.

13

Превод

преди 5 години

Този билборд го превеждам по следния начин "Няма страшно, това са просто психично болни хора. Да потърсят помощ и лечение в NARTH"

12

Анонимен

преди 5 години

Че вие кво очаквате при управлението на импотентния банкянски матрак!Само анархия,разврат,хаос!Бокуту е прикрит жендър!

11

ТОВА

преди 5 години

Е ПЕДЕРАСИЯТА НА ГЕРБЕРИТЕ--ДОКАЗАНИ ПЕПЕРУДКИ СА ТЕЗИ ГЕРБЕРИ...ХАХАХАХХА

10

Ха-ха

преди 5 години

Снимката пред парламента е уникална, ми това не е просто любов, това е СЪЕДИНЕНИЕ на две души. Те и онези отсреща като го на...т на народеца му шепнат "Ш-ш-ш-шт, няма, няма страшно""

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма страшно, перверзията просто ще ни обезличи.Това е просто любов, безплодна. Това е целта, и децата да свикнат, че това е нормално.

8

Мразя да мразя

преди 5 години

Няма страшно, в БГ любов не вирее!

7

аман бе

преди 5 години

Айде стига с тия изврaтeняшки простотии!