47

Анонимен

преди 5 години

Указанието на НАП за редовия данъкоплатец ще е отклонение от данъчно облагане,да се приложи облагане по аналог по средни наемни цени в района,липса на подавани декларации по по.50 от ЗДДФЛ с цел укриване на доходи от наем!А обяснението на Горанов е за първолаците от някое начално училище или за пенсионерките пред входа на някой панелен блок.

46

умирисник

преди 5 години

Очакваме като си министър поне ляба да си плащаш. Пък като нямаш паро за наем, къв министър си бе, клошар. Клошари управляват бизнеса, държавата. Държавата на клошарите.

45

Руанда

преди 5 години

Лили Винетката, Цецо Апартамента, Тиквата, Валери Винкела, Болен Сидеров, Суджука, вече и Владислав Земетресението

44

Не

преди 5 години

глупости приказва този. прави хората на прости. ай стига бе. повярва ли му някой..НАХАЛНИК.

43

Анонимен

преди 5 години

Нагъл ***! Паве в мутрата на тая гag!

42

Кольо

преди 5 години

"Вероятно съм настъпил накаква мина", каза Горанов. Да ***! На това му се вика корупционна мина!

41

ЕЛИ

преди 5 години

дори да е вярно твърдението на ГОРАНОВ ,то значи че той прикрива плащането на данък от наема ,така всеки може да каже ,ами аз няма да плащам данък от наема ,той наемателя ми е приятел,забележете не роднина а приятелИЗЛАГАЦИЯ И ТО ОТ М-Р НА ФИНАНСИИТЕ,който трябва да дебне и наказва неплащащите данъци

40

Бръм

преди 5 години

Той кръсника може да не е печелил обществени поръчки, ама Горанов да каже къде се е обаждал за кръсника хихихиЕй съвсем на балами ни взеха бре.....Ама така е като има по 200 души на протестите, политиците ще си правят каквото искат.

39

Анонимен

преди 5 години

Долни Дъбник е едно малко градче от селски тип в Плевенска област.Известно е със хубавите си бостани и крадливите хора.Примери-един бивш земеделски министър на име Венцислав Върбанов,после оня бивш шеф на ДАИ дето го хванаха с цяло заровено имане в двора му,придобито от далавери с фалшиви шофьорски книжки и разбира се Владислав Горанов-може би най-крадливият финансов министър в историята на България,слуга на олигархите,а както се оказа и доста"плашлив".

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми ще рече, че т.нар. кръстник се е лишил от 250К евро, за да може Горанови да има къде да живеят. Евала на тоя кръстник бе - явно много добрини са му сторили Горанови, за да получат такъв подарък.

37

Анонимен

преди 5 години

"Цената на наема за шест години е над 250 хил. евро."Тава са над 3400 евро на месец.Вие нормални ли сте???

36

Сериозно

преди 5 години

Хора,..... не е смешно! Тоя съвсем ни взе за д...и!? Земетресение значи, а......!?

35

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА!

34

Анонимен

преди 5 години

Този бузанчо е пътник. До Коледа ще е подал оставка.

33

Анонимен

преди 5 години

Да му леем кypшум за уплахата?

32

Абе...

преди 5 години

То някой може да каже,че от уплах от детските години..да не яде цял живот филия с мас и взех един милиард да си имам за да не гладувам!Друг от уплах да не стане бездомен..се застрахова с 6 апартамента Абе... Много са ни плашливи управниците..,уплашени..и кътат и влачат

31

Анонимен

преди 5 години

Свиквайте. И още по-нarли ще стават...

30

възмутен

преди 5 години

Абе,аланкоолу,мислиш ли си,че някой ти вярва на глупостите.Защо на мен не дадат да живея в лукс-жилище без да плащам.На кой ги говориш?Арогантността и наглостта на управлението Ви няма край.Но всяко нещо-хубаво и лошо,има своя край.Идва края на Вашето изродско управление.И след това-затвора.

29

Анонимен

преди 5 години

Кой живее в неговия апартамент на десетия етаж в центъра ?

28

Друг

преди 5 години

След като е закупен от Сариев с инвестиционна цел,значи той очаква да печели от тази инвест.Мн не остроумно е да се говори ама той не е печелил общ поръчки! Да той лично може да не,но колко му е да помогне на някои..а онези да му" благодарят" и то многократно!който трябва знае кой на кого е кръстник и се съобразява с това!Ако е страх от земетр,ми да си бе купил къщичка. От 50 кв..в някое село,безопасна ще е..Горанов е наглец,типичен гербераст