58

Анонимен

преди 5 години

А заплатите у нас, са най-ниски в ЕС! Да фалират, какъв е проблемът? Колко фирми фалираха в България? Като не са рентабилни да се оправят! Пази Боже да ти се наложи да опреш до застрахователи! Но иначе веднага ти взимат парите.

57

Анонимен

преди 5 години

Откъде разбра, че ще фалират не вярвам някоя фирма да ти е дала счетоводната си информация, лъжеш ли или си корумпирана или и двете ? Ах калинки прости чашата прелива.

56

Анонимен

преди 5 години

На днешния Архангелов ден е грешно да си го мисля, и все пак на тези изедници, които се чудят ежедневно как да ни оберат до шушка им желая най-лошото, пък Архангел Михаил, ако съществува да се вземе в ръце и да ги подкара към небесата или към ада!

55

Нушка

преди 5 години

Да,госпожо- задължителната застраховка в Западна Европа може да стигне до 227 евро,но тя покрива доста услуги,които вие,уважаема заедно с вашата партийка не предлагате!Например, тук в Западна Европа на нас ни предлагат,при удар или щета срещу представени декларации от двете страни,ремонта да бъде извършен за сметка на компанията 100%.И тук никой не се занимава повече с проблеми с компаниите.Но тъй като в БГ застрахователните компании са обсебени от мутри и престъпници,тази ваша сума е висока!

54

застраховател

преди 5 години

От тая само онзи очилатия Велев е по-отвратителен.

53

Анонимен

преди 5 години

ДаллБогг са следващите.

52

ПроСоТо

преди 5 години

"застраховането" в България,както знаем, е ОТКОЛЕШЕН ЧАСТЕН бизнис на неколко МУТРИ!..та ЗАЩО въпросната *** Стоянова ще се грижи за тях от името на правителството?!?!Какво стана с "ПРАВИЛАТА НА КАПИТАЛИЗМА"?!?!Защо САМИТЕ "застрахователи" НЕ се грижат за "бизниса" си,а трябва *** като тая да да им осигуряват БЕЗПРОБЛЕМНО ГРАБЕНЕ?!?!..Що за "капитализъм" ни натресоха?!?!.."Подкрепете местния капитализъм!"..?!?!?!

51

чичо Гошо

преди 5 години

То досега като нямаше увеличение защо фалира "Олимрик"?Мендо,*** проста,кажи си направо,че лобираш за мутрите!

50

да фалират!

преди 5 години

Работим за 400 лв,. за да не фалират чорбаджиите.Купуваме скъпи и прескъпи храни и дрехи, за да не фалират търговците.Плащаме скъпи и прескъпи данъци, такси и ДДС, за да не фалира държавата.Ще плащаме скъпи застраховки, за да не фалират застрахователите.Който не може да се справи- да фалира! Техният фалит нас не ни интересува. И тях ли ще храним?! Малко ли хрантутници храним?!Някой интересува ли се ние как издържаме да не фалираме със заплата 400лв?

49

Анонимен

преди 5 години

Колите са само за богатите. Не може всеки гольо да ми се пречка на пътя.

48

Анонимен

преди 5 години

Трябвало да се намерят едни 200 милиона лева. Нали УЖ излишъка е 2 милиарда? От там ще ги вземете, а не да си раздавате като бонуси. Не ви е срам, Менда!

47

Анонимен

преди 5 години

А хората никой не ги пита, че фалираха заради вас последните десет години... Как с най - мизерните заплати плащат по европейски цени с нулево качество?!

46

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефят ГЕРБ. Направо бават мамата на про здите българи.

45

ай сиктир

преди 5 години

Какво точно счетоводителката на така наречения cигански б.*** цар Киро разбира от застраховане от кога това недоразумение е лоби на мутрите от СИК и ВИС и всичката останала застрахователна ***, ако суджука не го разбере самия той ще си отиде по трудния начин .

44

Анонимен

преди 5 години

За нова кола плащам по 3000 на година Каско и ГО. За 5 години ще платя 15000 лева на застрахователите, което в 25% от стойността на колата! Вече съм им дал 6000 лв но няма да ми върнат парите, а просто ще ги изхарчат! Защо застрахователите не врушат пари, а само взимат?!

43

Един от Северозапада

преди 5 години

Стоянова, а нещо за запатите и въобще-за доходите в България, срамвнение с Европейските, няма ли да кажете? Впрочем, няма нужда.Мутрите,по традиция ,владеят само две аритметини действия, когато стане дума за пари: "Имам да взимам" и "Имат да ми дават". Трудно умират мутренсите навици, колкото и да се правите на загрижени демократи, друго нито знаете, нито можете, нито имате представа, как може да стане....

42

Анонимен

преди 5 години

Тази Менда се взе много насериозно, откакто трети мандат е в парламента. Бивша счетоводителка от пловдивска община, сега ще ми се прави на много важна. Ако, Менда, в Европа застраховката може да е по-скъпа, обаче сравни доходите на хората. Ние да не сме като тебе и другите от вашето хоро, които вземате по 15-20 хил. лева на месец от заплати и какви ли не други благини. Абе, как не се усещат тези хора, не мога да разбера. Ситият на гладният не вярва - това е тъжната истина.

41

Анонимен

преди 5 години

Мендо , днес от Пиринска Македония за София не тръгна влак , нямало локомотив !!!Излишък ли госпожица ???

40

<<<

преди 5 години

До АнонименМента е голяяяямааааааааа МЕНТААААААААААА

39

а доходите, Менда?

преди 5 години

Застраховките в Бг били най- ниските!!! И доходите са най- ниските!Менда забелязала ли е това?